Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:35 | november 9, 2009

Sjusovare

Hej min vän. Den här morgonen ville inte vara på min sida, kanske för att det är måndag, min hatdag 🙂

Peter åkte till jobbet vid åtta, och jag gick upp med Liv och gav henne mat. Hon somnade direkt när hon druckit upp sin välling, och det gjorde jag också. Hon brukar sova i en timme, men inte idag, för då sov hon i tre timmar. Jag sov som en stock också, och vaknade av en bebisfot i ansiktet, alldeles för sent. Fick väldigt bråttom. Jag hade tid för däckbyte på Peters bil, så jag var racersnabb. Väl nere vid bilen, upptäcker jag att Peter råkat få med sig Livs bilstol, som var i den andra bilen!!! Det var bara att boka om däckbytet och gå in igen. När jag precis satt mig vid datorn med mitt kaffe, så lyckas jag tappa ner internetmodemet i min kaffekopp. Kaffe överallt och ett droppande modem, men det klarade sig som tur var. Värre var det med mina kläder… grrrr! 

Det positiva är att jag blir tvungen att gå till skolan och hämta pojkarna, och det kan jag behöva. Jag har varit alldeles för lat den senaste tiden, så nu har jag bestämt mig för att ta en timme tre dagar i veckan och träna hemma, och gå långa promenader varje dag (kanske inte varje, men jag ska försöka).

Vad glad jag blir att så många vill komma på vår träff. Nästan så vi får boka en större lokal med tanke på alla positiva mail vi fått bara sedan igår. Dessvärre såg jag att det var några som inte kunde komma. Många som jag hade velat träffa 🙁  men det kommer bli fler träffar, och självklart inte bara i Stockholm!

Nu är det drygt en och en halv vecka kvar till jag och Peter ska till New York. Längtar! Vi ska ha en underbar och romantisk helg, och jag kommer nog bli helt ifrån mig av all julskyltning. Jag älskar julen och allt runt omkring den, allt pynt, tomtar och ljus. Jag vill så gärna klä hela vår husfasad med kulörtalampor och ha tomtar i hela trädgården, kanske en släde och renar också. Tyvärr, så delar inte min man mitt hysteriska julfetish-intresse, så det blir lite svårt att fixa allt själv 🙂 Får fortsätta att drömma om mitt ”julhus” dit folk vallfärdar för att se, den galna kvinnans julpynt 🙂

Mår lite dåligt över att jag ska vara ifrån Liv i fyra dagar. Har aldrig varit det, och kommer sakna henne så. Jag vet att hon kommer ha det jättebra här hemma med sin fina farmor, men mitt hjärta kommer ändå göra ont. 

Önskar dig en underbar start på veckan och all kärlek.

Varma kramar.


15 kommentarer15 kommentarer om “Sjusovare”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Hannah! Blev så glad när jag läste ditt inlägg igår ang Scandic Park. Ska nämligen upp till Stockholm om 2v o har velat fram o tillbaka vilket som passar oss bäst. Vi ska åka med ett par kompisar o ta med våra barn (båda 1 1/2 år) o ville ha något barvänligt:)o det verkar det ju vara…. vet du/ni någon bra resturang som ligger nära o som är barnvänligt och kanske några bra inrednings affärer. Har inte riktigt koll på den sidan av stan. Blir nog julmarknad på Skansen också, har aldrig varit på den. Kramar

  Svara
 • Hej Hannah!

  Så hiiimla kul med bloggträffen, jag har skickat ett mail, hoppas jag inte var för sent ute! Tänkte höra när man får reda på om man ”får plats” eller inte?

  Kramisar från mig!

  Svara
 • Hej Hanna!
  Är första gången jag skriver,fast har följt bloggen sen du var gravid.Är själv en 3 barns mamma,den minsta är snart 4 mån.
  Tycker du verka helt kanon & ser så himla bra ut hela tiden.
  Låter som du haft en jobbig morgon med stress,typiskt på en måndag morgon. Jag måste oxå bli bättre på att träna & röra på mig.
  Hoppas du får en bra dag !

  Svara
 • Halloj Hannah!
  Hoppas du har hunnit komma till ro efter en stressad morgon. Själv sitter man vid datorn med sin lilla bebis (7 mån) bredvid sig o ser att ni äntligen ska ha er bloggträff. Vad roligt! Tyvärr så kan jag inte komma men hoppas att ni har en efterföljare nere i Skåne eller iallafall lite längre ner än Stockholm. Man har ju följt både din o Peters blogg nu ett bra tag och det är så roligt att läsa om ert liv. Lev väl o var rädd om dig o din familj.

  Svara
 • Hej Hannah! Va mysigt det låter att åka till New York nu mot jul. Strosa runt, köpa klappar och mysa. Hoppas ni får en underbar helg 🙂 Kram Mikaela

  Svara
 • Hej fina Hannah…
  Det hade varit sååå kul att vara med på bloggträffen, men ska tyvärr till min dotter som bor hos sin pappa i Västerås, hon har en showuppvisning som jag absolut inte vill missa.
  MEN nästa träff måste jag vara med på hoppas det inte dröjer så länge innan den blir. Jag inspireras så av din blogg allt vad det gäller ditt hem, dina kläder och dina fina barn :-D.
  Då mina barn är: Emilia 9, Liam 4 och Vilda-Novalie är snart 4 månader :-D.
  Kram på dig <3

  Svara
 • Det är klart att ni får så många positiva mail med tanke på de genuina människor ni är:o) Det är en fröjd att följa er vardag. Tror att det är för att man känner igen sig själv i flera av situationerna, hahaha. NYC är helt klart min favorit stad och julskyltningen är helt fantastisk!!!

  Ha en fortsatt härlig måndag:0)
  Kram Jenny

  Svara
 • Hej Hannah

  Jag o min dotter har pratat om att vi skulle gärna åka när du o Peter har bloggträff men tyvärr så jobbar hon den helgen så det går inte. Men hoppas att ni kommer att lägga en bloggträff nere i skåne eftersom vi är många härifrån som följer bloggen. Peters blogg läser jag varje kväll innan det bär av till kuddeboa för man måste ha ett gott skratt innan man somnar.

  Jag önskar dig en trevlig resa till New York o shoppa loss en massa julklappar där. Jag tyckte oxå det var hemskt o lämna ifrån mig mina barn när dom var små men det har gjort dom jätte gott både mig o dom. Du vet ju att Liv har det jätte bra hemma hos farmor o du o Peter behöver rå om varandra själv.

  Ha en fortsatt trevlig dag även om den började med stress.

  Svara
 • Vad avundsjuk jag är på dig som snart ska till New York, Hannah! Dit har jag alltid velat åka. Det är säkert julpyntat till tusen när du kommer dit, så du får passa på att suga åt dig ordentligt ;). Kanske kan du skämma bort oss här hemma med lite fina foton från din resa, här på bloggen? Det vore kul att se hur det ser ut där, såhär innan jul.
  Gick och funderade på om jag skulle boka en resa till Stockholm den 5 dec trots allt, men kom fram till att det blir lite för dyrt för mig just nu tyvärr…Men jag vet att alla ni andra som har möjlighet att gå får jättetrevligt och jag hoppas att det någon gång blir en träff i Göteborg, för då kommer jag! Kram till dig Hannah!

  Svara
 • Hoppas, hoppas, hoppas att det blir nån mer träff framöver. Ska ha min 30-årsfest den dagen, annars hade jag kommit på studs – men jag är på nästa gång 😉

  Kram
  Anna

  http://limelight.blogg.se

  Svara
 • Hej fina Hannah ååå jag har alltid belat åka till NY speciellt till julen tänk att få se all julskyltning =). Älskar julen och allt därtil. Jag hoppas verkligen att ni får de underbart! gud jag kan förstå att de gör ont i hjärtat att lämna bort liv.Jag har ont vvarjedag när jag bara ska lämna min prins på dagis! Kram

  Svara
 • Hej fina Hannah!

  Vill passa på att tacka för en fantastisk blogg.
  Var i N.Y i december för ett år sedan. Var helt otroligt. Husen utanför själva Manhattan var precis som i filmer fylda med julbelysning och trädgårdstomtar mm. Annars kan jag ge dig ett tips som finns här i Sigtuna på Gammla Landsvägen i Til. Det finns ett hus som varje jul pyntar huset och trädgården. Har en ganska sorlig historia bakom men är jätte mysigt, verkligen värt att se om du inte har gjort det.
  Ha en mysig kväll.

  Svara
 • Förstår att det känns jobbigt att vara ifrån Liv. Jag tycker alltid det är mest jobbigt att se andra barn, när man är borta från barnen, då börjar man sakna. Jag o mina systrar var iväg till London i 4 dagar nu, och då saknade jag barnen ( har 3 st; 6år, 3 år och 9 mån) jättemycket. Men då tittade jag på kort i digitalkameran, det var bra!;o)
  Ett tips till NY resan: Tar er till Harlem och besök ”Sylvias Restaurant”. Kanon! Rejäl sydstatsmat, mysigt, bra service. :0)

  Svara
 • Jag åker till NY nu på lördag. Önskar att vi hade kunnat vara där samtidigt så att jag hade kunnat få säga hej till er.
  Vill så gärna träffa er!
  Du verkar så genuint snäll och fin. Dina inlägg värmer mig och får mig att le. Fina fina Hannah!

  Svara
 • Hej, jag har anmält intresse till Bloggträffen och hoppas att jag får plats :), låter jättekul. Åhh vad härligt med New Tork juletid, jag älskar julen så där är verkligen rätt plats att vara i advent. Önskar dig och Peter en skön resa och tack för era mysiga bloggar 🙂
  Kram Malin!

  Svara