Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

07:59 | november 12, 2009

God morgon

God morgon vacker. Även i natt sov jag och Mio i samma säng… En nittiosäng! Det har varit trångt, men jag skulle sova ännu sämre om jag inte hade honom bredvid mig och kunde känna varje andetag. Han sover fortfarande och febern har gått ner, trots att han inte fått Alvedon sedan igår kväll. Skönt!

Jag vaknade av våra nya grannars bygg-gubbar. Jag har aldrig varit med om dess like. De sitter i sin lilla grävmaskin från tidig morgon till sen kväll. På eftermiddagarna tänder de en lampa , och så fortsätter de att gräva till säkert nio på kvällen. Tänk om våra bygg-gubbar hade varit här och grävt och byggt lika helhjärtat. De kom och gick lite som de ville, om de ens kom överhuvudtaget 🙂 

Trots att ni väcker mig varje morgon, även på helgerna, så är det ok för ni är så flitiga och jag kan inte låta bli att bli imponerad.

Trots att ni väcker mig varje morgon, även på helgerna, så är det ok för ni är så flitiga och jag kan inte låta bli att bli imponerad.

Nu ska jag gå ner och göra lite frukost till Mio men först måste jag skjutsa William till skolan. Pratade med syrran precis, och vi måste ställa in vår intervju, som vi skulle gjort idag. Hon är också hemma med sjukt barn 🙁

Vi hörs senare.

Varma kramar.


38 kommentarer38 kommentarer om “God morgon”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Godmorgon! Fy, vilken oro det är när ens barn är sjuka… Man önskar bara att allt ska bli som vanligt igen med allt vad det innebär. Då tar man hellre trots och bråk med syskon 1000 gånger om. Min ”lilla”( snart 4 år) pojke tog vaccinet i tisdags och har varit lite smågnällig och har lite temp efter detta. Min stora kille snart 8 ska ta i morgon…
  Det börjar ju brinna i knutarna nu för det verkar som om influensan sprids oerhört snabbt nu!!!
  Många, många kramar från mig till dig och din fina familj!!!

  Svara
 • Hej min vän, hoppas Mio mår lite bättre och jag förstår din oro. Jag har min syster som är gravid i 20:de veckan och är inlagd på Akademiska. Dom vet inte om hon har fått svininfluensa och vi får vänta några dagar till för att veta om hon har den svinen.Vi är jätte oroliga. 🙁 . Det här har gjort mig sömnlös inatt, men jag hade fint sällskap, lilla Louisa var uppe med mig i mellan åt 🙂
  Nu ska jag oxå försöka vila.
  Kramar och massor av pussar till Mio. :*

  Svara
 • Hej på dig!
  Är oxå hemma idag med en sjuk liten tjej, tror dock inte att det är svinet hos oss…hon ska vaccineras om två veckor så jag håller tummarna att det ska hålla sig borta. Jag är redan vaccinerad och klar.

  Ta hand om er!

  Varma kramar

  Svara
 • Vill önska dig en trevlig dag, hoppas Mio mår bättre Massor med kramar fr Jessica

  Svara
 • Gomorron Hannah!
  Fortsätter att komma ihåg er(särskilt Mio)i mina böner. Önskar er allt gott!
  Mvh Anette

  Svara
 • Varma kramar till er alla Hannah.Tänker på er.

  Svara
 • Åhhh, stackars lilla Mio!! Tänker på honom o hoppas att han blir bättre snart! Låter otäckt… Usch, börjar bli riktigt oroligt för svinet nu… Hur klarar små bebisar influensan egentligen???
  Hälsa Mio så gott!
  Kram på er

  Svara
 • Hannah, var inte orolig, det kommer bli bra. Kände bara så starkt att jag skulle skriva att du inte skulle vara orolig… det var nog en hälsning uppifrån…

  Hälsa Mio att han skall krya på sig!

  KRAM

  Svara
 • Vad bra att febern gått ned, då är ju Mio på bättringsvägen. Hurra! Hantverkare är ett släkte för sig…Ha en fin dag. Kram!

  Svara
 • Godmorgon Hannah!!!
  Skönt att febern gott ner.Hoppas att han mår bättre idag och att detta snabbt kommer att gå över.Mitt hjärta gråter när jag tänker på honom.Min son som e i samma ålder va så där sjuk i influensa för 2år sen.Jag satt och vakade vid hans sida hela tiden.Han hade över 40 graders feber i en vecka och vi va inne flera gånger med honom.Till slut gav febern med sig.Fy va vidrigt det va.
  Hoppas att ni andra klarar er.
  Ta hand om dig och din fina familj.Ge Mio en bamsekram och hälsa att han ska krya på sig.
  Ha det bäst!!!

  Svara
 • Hej fina Hannah,

  jag har hört så mycket om vaccinet folk tar mot svininfluensan hörde på nyheterna att det kan skada ens nerver och massa annat och det är en aning skrämmande, men skall du vaccinera dig? sedan undrar jag om alla vaccinerar på rätt sätt bör man kontakta någon speciell eller kan man gå till den vårdcentral man är skriven på för att vaccinera sig? eller bör man besöka någon annan som är duktig på de han/hon gör.. det är väl dem på vårdcentralen också men vet riktigt inte hur det fungerar.. vore så otroligt tacksam om du svarade skulle uppskattas enormt!! 🙂 Hoppas att jag får ett svar nu skulle vara till stor hjälp det skall du veta:)

  Hope you have an amazing day! Mvh Lauren

  Svara
 • Hej.
  Hoppas allt blir bättre med din lilla kille och att det inte är ”svininfluensan” han drabbats av. Har själv legat däckad i feber och hosta några dagar och nu börjar min små tjejer oxå bli hängiga. Vi är snart vacc. alla så det känns skönt. Må så gott och ha en riktigt bra dag med dina barn. Tusen kramar

  Svara
 • Hoppas Mio kryar på sig nu.

  Svara
 • Fina Hannah..sänder över en länk på en vacker Lullaby till din vackra Mio som han vila till och bli frisk och pigg och busig igen..
  Hoppas han mår bättre idag..
  http://www.youtube.com/watch?v=dvLXwCTk9yk&feature=player_embedded
  Sänder över all god energi till honom idag igen..Storkram Malinapralina<3

  Svara
 • Skickar värme och kärlek!
  Kram, Fiffi.
  http://www.metrobloggen.se/princessbakelse

  Svara
 • Hejsan!!
  Brukar aldig kommentera, men jag ville bara önska er all lycka, hoppas verkligen Mio blir frisk snart och att de inte är svininfluensan…
  Tycker så mycket om din blogg, då verkar vara en underbar person!! Med en underbar familj!
  Kramar i massor!!

  http://www.ehlinl.blogg.se

  Svara
 • Hej min vän,
  Skönt att febern gått ner, hoppas Mio blir helt bra snart. Jag tänker på er! Vill också att du ska veta att du är en fantastisk och kärleksfull mamma.
  Stor kram till er

  Svara
 • Hej Hanna!
  Hemskt det där med svinis (som vi kallar det här hemma) Är mammaledig med en liten pojke på 7 månader och är fullständigt livrädd att smitta honom med något! hoppas att lille Mio kryar på sig snabbt och att ingen annan smittas vidare! Vill också bara tacka för en fin blogg…kul att få följa med er fina familjs resa genom livet.

  Bamsekramar till er alla!

  http://nattiyosipovits.blogspot.com/

  Svara
 • Hej Hannah!

  Det är alltid lika kul att läsa din blogg här på bloggfamiljen, det har jag gjort ett tag nu. Du verkar vara en härlig människa och du har en mycket fin familj. Jag heter Sofia och kommer från norrland och har nyligt passerat 20-strecket 😉

  Nu är jag också med i bloggfamiljen och slänger väl in någon kommentar här då och då.

  Kram till dig!

  Svara
 • Hörde att ditt lilla charmtroll blivit sjuk…förstår att du varit utom dig av oro.Har själv varit såå emot att vaccinera mig men gör nog det för ”lillans” skull i alla fall.

  Varma ”krya på sig” kramar till Mio!

  Svara
 • Det låter precis som samma sjukdom som min 5-årige son hade förra veckan! Hög feber och hosta. Även min son har förkylningsastma, dock har det blivit mycket bättre de senaste åren.Men det gör ju att det alltid blir lite värre när det går förkylningar med hosta!

  Men, min son hade troligtivs INTE Svininfluensan eftersom han redan var vaccinerad. Många barn på hans dagisavdelning har varit/är sjuka med samma symptom och flera av dem är vaccinerade. Så jag hoppas och tror inte Mio har det heller, utan att det är något annat som går. Min son var sjuk med feber i tre dagar, sedan fortsatte hostan ett tag till. Men nu är han på dagis, pigg och kry, det kommer Mio vara snart också!

  En sak till, har också en ettåring som jag var orolig för skulle bli sjuk. Men han fick bara en vanlig enkel förkylning. Så är det samma som Mio har, så behöver ni nog inte oroa er så mkt för Liv, verkar ta hårdast på de lite äldre småbarnen.

  Svara
 • Hej Hannah!
  Vet precis hur orolig du blir för Mio,jag var själv till akuten i tisdags natt då min 5-åriga son är sjuk.Han hade också väldigt hög feber och har astma,men nu så bara ”pep och rosslade” det och han fick knappt någon luft. Min son grät occh jag höll på att få ”panik”. Ringde både sjukvårdsupplysningen och akuten och överallt var det telesvar,så jag tog min son och åkte in till akuten,hellre än gång för mycket!! Han blev omhändetagen på en gång,och det visade sig att han hade fått krupp och de hade fått in flera barn som hade fått krupp i samband med influensa och de visste inte varför denna ökning.Min son tog ”svininfluensasprutan” för 2v sedan! Nu fick han hjälp med andningen med ett par doser av adrenalin och även betapred.Andningen blev bättre men han är fortfarande sjuk.

  Svara
 • Tänker på Mio jag med!!
  Är väldigt kluven till detta vaccin och denna influensa då det förstorats enormt av pressen.
  Hoppas ni alla mår bra och att resten av familjen klarar sig från influensan!!
  Kram kram i massor

  Svara
 • Jag tänker på er!! Hoppas Mio kryar på sig snabbt och att ni andra klarar er från att bli sjuka! Massor av Kramar till er!!

  Svara
 • Äntligen funkar det, vet inte vad jag gjorde för fel förut, har försökt att bli medlem här sedan en tid tillbaka men det har inte funkat förrän nu när min pojkvän hjälpte mig.. Gjorde precis så som han gjorde men ingenting hände och så helt plötsligt när han ska hjälpa till så vips! Haha, ja men det var ju kul att äntligen kunna logga in här ; )
  Har följt bloggfamiljen sedan start med främst din och Peters bloggar och även Maggan när hon var här.. Ni är ett härligt gäng, läser era inlägg varje dag, det är som en drog Hihi ; )

  Tänker på er och hoppas allt löser sig med lilla Mio, jättetråkigt att höra ; (

  Du har så fina barn, älskar verkligen att få kika in här flera gånger om dagen ; )

  Stor kram till dig, Mio och resten av familjen

  Svara
 • Hej vackra du!

  Vad skönt att höra att Mio mår lite bättre! Hoppas att du och resten av familjen klarar er utan att bli sjuka. Själv funderar jag fortfarande över om jag ska ta sprutan eller ej… Oroar mig lite för att den inte är testad ordentligt. Jag är inte orolig själv för att få svininfluensan. Jag är frisk och kry som en nötkärna för det mesta och tror att jag skulle klara lite influensa. Problemet ligger ju i att man kanske smittar andra som befinner sig i riskgrupp. Jaja, jag får se hur det blir!

  Ge Mio en stor ”krya på dig” kram och ta hand om varandra!

  Kram!

  Svara
 • Hej Hannah!

  Jag hoppas verkligen att Mio tillfrisknar fort och att det inte är svininfluensan som han har åkt på, stackarn! Jag håller tummarna för att blir frisk snabbt!
  Tycker nog du får ta och prata med Casio om den där provisionen, nu har jag precis beställt än jag också 🙂

  Ha en underbar dag!

  Mvh Paula

  Svara
 • Hoppas allt går bra med all sjuka. Svininfluensan är nog inte att leka med 🙁

  Kram Sofia
  http://madebykissekattens.blogg.se/

  Ps. har skickad ett mejl till dig nu 🙂

  Svara
 • Mina tankar är hos er

  Hoppas det går över fort & ni andra klarar er 🙂

  Kramar ”om”……….

  Svara
 • Hej fina Hannah!
  Det är första gången jag skriver men jag har läst din blogg i snart ett år! Och jag är fast!
  Du är så varm och jordnära och har en jättefin familj! Mina varmaste ”kryapådig” hälsningar till Mio! Kram Cissi

  Svara
 • Stackars Mio! Hoppas att han kryar på sig snart! Stor kram

  Svara
 • Hej! Vilken expolsion det blev, lite läskigt! Har oxå 2 ev ”svin” hemma. Skolkamrater runt omkring har nu fått det konstaterat… Dottern är nu feberfri men min kruppkille hostar ihjäl sig! Ingen hostmedicin hjälper! Rädd att det kan bli SÖS inatt! Så jag vet hur ni har det! Hoppas Mio snart mår bättre och att Liv å ni andra klarar er! Varma kramar

  Svara
 • Vad skönt att han börjar må bättre. inte kul det där, även om det flesta blir friska så blir man ju så orolig.

  Läste idag att man även ska börja vaccinera små barn, från 6 månader och uppåt. Kan vara något för lilla Liv.

  Svara
 • http://vitamera.se/artikel-fragor-och-svar-om-svininfluensan-p69.html

  Jag tycker du ska läsa lite information från den här sidan, väldigt bra information om vaccinet och om den nya influensan!!

  Svara
 • p.s Hoppas verkligen att Mio blir bra!! Den här dumma influensan borde inte få finnas! Tänker på er!!

  Svara
 • Stor krya på dig kram till Mio (och dig Hannah), hoppas du blir frisk snart igen.
  Kramar Rosa

  Svara
 • Hej finaste Hannah!

  Hoppas att lilla hjärtat Mio kryar på sig omgående…och att du inte blir smittad!!

  Jag undrar när du berättar om man fått plats på bloggträffen?

  Eller är det så att du endast mailar dem som fick lyckan att hänga på?

  Stoor kram!

  Svara
 • Tänker på er alla. fina, kärleksfulla familj Kramar Annika

  Svara