Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

19:53 | november 18, 2009

Var med och kämpa för Livet!

barncancer1

Nästan varje dag insjuknar ett barn i Sverige av cancer. Cancern är oförutsägbar. Den gör ingen skillnad på pojkar och flickor, samhällsklass, hudfärg eller andra omständigheter. Vem som helst kan drabbas. Tre av fyra barn som drabbas av cancer överlever. Forskning har gjort att många fler klarar sig idag än för bara några decennier sedan. Men i var fjärde familj inträffar fortfarande det ofattbara. Barncancerfonden finansierar cirka 90 % av all forskning om barncancerforskningen i Sverige. Med din hjälp kan forskningen rädda ännu fler liv, skapa effektivare behandlingsformer och ge drabbade barn och familjer ett bättre liv. Gör ett livsviktigt val, stöd Barncancerfonden genom att skänka pengar med din mobil. Man kan även välja att köpa ett smycke, nalle eller annat och göra ännu mer för barn med cancer .

http://www.barncancerfonden.se/pyntagranen

Visst kommer du hjälpa till? Det ska jag!

Idag har jag bara varit hemma, suttit vid datorn och jobbat, och gjort nödvändiga men trista saker. Såg att jag fått frågan om jag tröttnat på att blogga, för att mina inlägg blir färre?! Först och främst så ska du veta att jag har absolut inte tröttnat. Det här är något jag är beroende av och jag vill ju inte förlora dig som vän 🙂 För det andra så har mina inlägg inte alls blivit färre. Jag skriver som jag alltid gjort, mer vissa dagar och färre andra. Jag lever ett någorlunda normalt liv med hämtning och lämning i skola, middagslagning, läxläsning, sjuka barn, jag är hemma med en 7 månaders baby, plus att jag jobbar till och från, det ska städas och tvättas och allt annat som hör en vardag till. Ibland finns det helt enkelt inte tid att skriva och ibland vill du nog inte att jag ska skriva för jag har så sketans tråkigt 🙂

Vissa som bloggar gör tio inlägg om dagen, en bild på sin frukost, en bild på sin lunch och ytterligare åtta bilder på sin outfit eller bara ett leende ansikte. Jag tycker om att göra längre inlägg med mycket bilder och text, men nu när jag kan blogga från mobilen kan även jag göra några extra, men kortare. Här klipper jag mina naglar, här byter jag bajsblöja, nu ska jag gå på toaletten…

Här äter jag min lunch. Torr lax.

Här äter jag min lunch. Torr lax.

Puss på dig Liv.

Puss på dig Liv.

Dags att göra mig iordning för kvällen och gosa ner mig i sängen lagom till att Greys Anatomy börjar.

Ta hand om dig, min vän och sov så gott 🙂

Puss och kram.

 

 11 kommentarer11 kommentarer om “Var med och kämpa för Livet!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej, hoppas du har en bra kväll.
  Har tänkt på en sak och det är varför du inte har någon vigselring på dig. Kan du inte visa den någon dag.
  Tack för en fin blogg!
  Kram kram

  Svara
 • Jag tycker att du bloggar lagom mycket 😉
  Du behöver varken skriva mer eller mindre!
  Blev så glad i morse när du bloggat en ”god morgon” hälsning.. Du får mig på bra humör, tack fina du!
  Kram

  Svara
 • Hannah du bloggar absolut inte för lite. Har full förståelse att det vissa dagar är färre inlägg. Då saknar jag dig =) Som Timglas skriver så blev jag med superglad för din god morgon hälsning. Det lilla gör så mycket. Ha en mysig kväll du fina. Ska med krypa ner i sängen och se Greys Anatomy. Vi ses imorgon =) kram kram Linda

  Svara
 • Du är en av de ”kändisar” jag följer när det gäller bloggande. Gillar det jag sett/vet om dig. Du blandar vardagsliv med viktiga tankar och ”problem”. Hyllade dig idag på min blogg i ämnet….lät kanske alltför negativ där idag om bloggande:)
  Är en som bloggar om ”tråkigheter” jag upplevt. Inte lite roande men gör nog något viktigt….

  Sköt o dig o familjen

  Kram Paulina
  mitthopp.blogspot.com

  Svara
 • Hej söta goa Hannah.Jag förstår verkligen att du har mycket att stå i med 3 barn och stort hus mm.Tycker INTE att du bloggar för lite.Hemska tanke att du skulle tröttna på att blogga.Du är beroende av att blogga och vi som läser är beroende av dig.Jag i allafall ha,ha.Läste precis din fina Peters inlägg.Skåne ligger han varmt om hjärtat,det glädjer mig som själv är skåning,en stolt sådan.Ha en underbar kväll båda två,var rädda om varandra.Kram Marita.

  Svara
 • Hej fina Hannah!alltid lika mysigt att titta in hos bloggfamiljen!Du och övriga bloggare skriver så bra, intressant och roligt!Du gör ett fantastiskt jobb!

  Sov gott!

  kram

  Svara
 • Hej min fina vän, förstår inget va/vem som skrivit att du bloggar för lite? jag vill inte höra heller att du köpt 1 liter mjölk å nästa sekund pussa din dotter? tycker du bloggar BRA å de är därför vi tycker så mycket om dig.(förlåt att jag nämnde min systers å min jobbiga situation, lever me de men vi lever?) Önskar dig all lycka men mest av allt att du får var frisk. Kramar Annika

  Svara
 • Jag kan bara tala för mig själv, men jag älskar ditt sätt att blogga, Hannah. Det finns bara två bloggar jag gillar att läsa och det är din och Pernilla Wahlgrens. Ni skriver för det mesta ganska långa inlägg som är genomtänkta och med fina bilder. Ni har båda fötterna på jorden, vet var ni ska dra gränsen för vad som är för privat och man slipper skitsnack om den ena eller andra kändisen. Ni känns båda två mogna och kloka. En annan blogg jag gillade var Lisa Fabres, men hon slutade ju tyvärr! Kanske kan ni locka hit henne till bloggfamiljen så småningom. Med andra ord, skit i att visa bilder på dina avklippta naglar;). Kraaaaamm

  Svara
 • Glömde å tacka dig Lommo, jag bär dina ord med mig i hjärtat. De är svårt men vi har tro starkare än ?!?,sorgen har jag varje dag, fast ingen ser den, skrattar å låtsas fast hjärtat gråter. Empati och förstålse(fattar de inte själv!) är en gudagåva,tydligen?framtiden får se nu men sorgen finns hela tiden tills hon är frisk. Tack för omtanken, känner mig ensam i de.

  Svara
 • Kämpa på Hannah. Är du säker på att du inte vill lägga in bilder på precis allt du gör?;)
  Kram kram

  Svara
 • Ja snälla, gå in och beställ något. Jag köpte 4 jättesöta nallar förra veckan för att bidra…(nu ska jag bara komma på vem som ska få dem). BRA att du tar upp detta Hanna. Kramar.

  Svara