Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:45 | november 20, 2009

Favoritdagen är här

God morgon vackra vän. Jag får ett lugn över mig så fort det blir fredag. Min favoritdag är äntligen här, efter dagar av väntan 🙂 Ändå så tycker jag att veckan gått riktigt fort, jag har haft roliga möten och förberedande jobb, så jag är nöjd och glad med vad veckan har gett. Har din vecka varit bra?

Annika5, du ska inte be om ursäkt. Bloggfamiljen finns för dig, för att du SKA kunna dela med dig av glädje och även sorg. Vi finns här för varandra hela tiden, och ibland kan det vara skönt att skriva av sig, få ut lite känslor som tynger ens sinne. Du och din vackra syster finns i mina tankar och böner. 

Snart kommer Kristin från 3 hit. Hon ska hjälpa mig med mitt modem, så det går snabbare att ladda upp bilder och använda internet. Jag är helt bakom flötet när det kommer till datorer och tekniska prylar, så all hjälp är så uppskattad. Efter det så får vi ett till besök, och sedan bär det iväg in till stan. Jag och Liv ska till Scandic Park, på deras 14-17 ”fika”. Ska sitta länge och äta och samtidigt ha några möten angående Bloggträffen. 

Wct-dress från NIKE.

Wct-dress från NIKE.

Snart får du se den på, men jag var bara tvungen att visa den nu. Köpte den på STADIUM i Stinsen igår till Liv. Så söt! Jag hade själv en liknande när jag var barn, från Panther (finns det märket kvar :-)). 

Vi hörs under dagen 🙂

Ta hand om dig, och hoppas att du får en underbar början på helgen.

Varma kramar och kärlek.

PS. Jag hittar inte frågan om tårtan från Mios kalas med StarWars-motiv. Jag vill att du som undrade ska kunna ge en sådan till din son. Jag hoppas att han är frisk och helt återställd nu. Har tänkt mycket på er. Du kan beställa en sådan tårta, med valfri bild från ”Petit Four” i Upplands Väsby Centrum.


18 kommentarer18 kommentarer om “Favoritdagen är här”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • god morgon. idag verkar det bli en underbar dag här på västkusten. redan blå himmel och 5 grader. det ska enl. nyheterna bli 10 grader och strålande sol. vi(ett gäng mammaor och barn)träffas alltid på en lekplats på fredagar och leker och grillar korv men med alla influensor som härjar har vi inte kunna träffas på ett par veckor men idag blir det äntligen av! 🙂 hoppas ni alla får en skön dag.
  kramar christel

  Svara
 • Själv rockade jag och syrran Takano (stavas det så?)!! Härliga tider! Jag hade en mintgrön (med häl under foten så klart) och syrran hade en illrosa.
  Önskar dig en superfin fredag och helg fina du!
  Kram, Fiffi.
  http://www.metrobloggen.se/princessbakelse

  Svara
 • Ååå vilken söt rosa dress du köpt…Va den dyr?Måste nog besöka stadium någon dag å kolla om den finns här i staden ja bo i oxå…

  Svara
 • vilken söt dress, det är en sån ” måste ha” 🙂 dress till min Louisa. Den jag hade när man var liten, var ägggul och vit hihihii. Hoppas allt går bra till Bloggträffen, håller tummarna.
  All kärlek, Magali.
  http://magali.blogg.se

  Svara
 • hej!!
  undrar när man får veta om man får gå på bloggträffen, när man skickat ett mail å så….Hoppas på att kunna få gå….
  den rosa nike dressen e så snygg, skulle oxå vilja ha en men jag vet inte än vad som gömmer sig i magen en kille eller tjej…
  ha en mysig dag nu!!
  kram linda

  Svara
 • Hej fina Hannah.Jättefin dress till lilla Livan.Den kommer hon bli riktigt häftig i.Vad är det för jobb som du fått Hannah? Jag är så nyfiken.Det låter ju så spännande.Ha nu en riktigt underbar dag och helg.Var rädda om varandra.Ps.När var det ni skulle till New York?Stor kram till världens bästa Hannah och hennes fina familj.

  Svara
 • Här i mellanskåne skiner solen så det blir säkert kanonväder här i helgen med upp emot tolv plusgrader det är helt underbart.

  Den var jätte fin dressen till Liv då skall hon börja träna i tid nu.

  Ha en härlig dag o en underbar lunch tillsammans med Peter hoppas du snart berättar vilket jobb du skall ha…

  Skickar med en stor solig hälsning ifrån skåne

  Svara
 • Hahah, Takano dress….det var tider det! Eller varför inte skipants, moonboats..*hihi*
  Sökte ett jobb, men fick besked nu att jag inte fick det :o( men men det är bara till att ta nya tag.
  Ha en bra helg!
  //u

  Svara
 • Hej underbara Hannah med familj, ville bara säga att jag läser din och Petersblogg varje dag jag känner inte er men ibland unrar jag… ni har en så söt dotter som är så lik Pappa kul för Peter,min Molly är oxå lik sin Pappa hoppas ni får en bra helg,själv ska jag på bio New Moon ska bli så kul.Kram Petra från Skara

  Svara
 • Hej!
  Har läst din blogg någong gång om dagen ett tag nu.
  Läste den senast igår när innan jag gick och la mig. Men nu har det nog gått för långt, för jag drömde om din familj i natt.
  Jag var barnvakt åt lilla Liv och du stod och bakade bröd ( som för övrigt var väldigt gott kommer jag ihåg). Mycket märkligt var det och när jag vaknade kändes det som om jag verkligen kände er.

  Ja jag ville bara dela med mig av min dröm 🙂
  Ha en trevlig dag!

  Svara
 • Hej Madelene1, Tur att det var du som bakade, och inte jag 🙂

  Stor kram och trevlig helg min vän.

  /Hannah

  Svara
 • Hej Hannah,

  Jag brukar läsa din blogg min har inte kommenterat innan. Tycker om att läsa om eran vardag. Jag tycker oxå fredagar är toppen.

  Jag går hemma med våra 2 barn på 2 1/2 år och 9 månader jag stormtrivs med att gå hemma. Så idag ska det fredags mysas. Men nu ska jag ta en kaffe i lugn och ro. Bägge barnen sover:-)

  Trevlig Helg!

  / Åsa

  Svara
 • Hej Hannah!
  Precis som marita57 är jag lite nyfiken på vad det är för jobb du fått… och STORT GRATTIS till dig förstås!!!
  Äntligen är det sol i Göteborg jag ska ut och suga åt mig av den allt vad jag kan, för det har bara varit ynka TRE soltimmar under hela november i Gbg. Helst skulle jag vilja lägga mig i bikini i slottsparken, men det blir väl lite för kallt antar jag.

  Have a happy friday!! Kraaamm

  Svara
 • …slottsskogen menar jag…säger alltid fel och skyller på att jag är från Sthlm.

  Svara
 • Grattis till ditt nya jobb Hannah, nyfikenheten är ett faktum hos oss här i familjen. Hoppas att ni får en trevlig dag.
  Må så gott!

  Svara
 • Hej Hanna!
  Säger också GRATTIS till nya jobbet!!!
  Jag hade också en sådan rosa Panther dress, precis som du, när jag var liten! Kanske inte så konstigt, eftersom vi är lika gamla, du och jag.
  Hoppas ni får en fin helg!!
  Min man jobbar alltid fredagskvällar (är ungdomspastor) men idag är han LEDIG!!! Så ikväll får sonen och jag sällskap när vi har fredagsmys. Härligt! Imorgon åker vi till vänner i en annan stad och ska bara ha det härligt!
  Hanna, jag är så glad att din blogg finns! Stora stora kramar

  Svara
 • Ja, nyfikenheten är total ang det nya jobbet;0)! Stort grattis till dig du underbara Hanna. Har själv haft en härlig fredag då jag slutade tidigt, träffade en gammal vän som jag inte sett sedan 03 (bor i USA) på NK för en catch up. Nu sitter jag här hemma på Värmdö och bara har en sån där härlig myskänsla…ska ta en lååång dusch, korka upp och fixa mig en god tortilla pizza med kyckling och sedan vänta på att särbon ska komma hem;0) Har inga barn den här veckan, kan vara skönt att bara få komma hem och bara vara…men även väldigt tomt varannan vecka…Ha en underbar mysfredag!

  Kramar från mig

  Svara
 • Grattis Hannah!
  Hoppas vi får veta mer om det nya jobbet snart.
  Jag hoppas att ni kan ha en bloggträff i Gbg någon gång i framtiden, det skulle vara roligt att träffa er.
  Ha det gött!

  Svara