Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:23 | november 21, 2009

Hotellfrukost

Hej min vän. Ville bara titta in och säga att jag tänker på dig! Jag, Liv och Peter sitter fortfarande och äter frukost på hotellet. Vi har bunkrat upp med tidningar och jag är nog inne på min fjärde kopp kaffe. Nu ska jag träffa upp Jessica, och vi ska gå på ”New Moon”!!! Peter och Liv ska mysa. Så snart jag är tillbaka så ska jag berätta allt från igår och idag, och visa massor av bilder 😉
Puss


3 kommentarer3 kommentarer om “Hotellfrukost”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Liten, hon är såååå sött. Ha en underbar helg vännen. Och väntar nyfiken på dina nyheter ;). Kram M

  Svara
 • Ohh.Lilla Liv vad du är söt.Kram.

  Svara
 • Så söt lilla Liv är, så go!tiden går så fort!

  Ha en bra dag!

  kram

  Svara