Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

18:35 | november 23, 2009

Mina pojkar är hemma igen

Det blev lugg! Behövde lite förändring inför vintern. Skulle klippt av mig mycket på längden också, men tyvärr fanns inte tiden. Ska försöka smita förbi Bobby imorgon igen och klippa mer, vill ha det ungefär till axlarna.

Mitt "nya" jag.

Mitt "nya" jag.

Hej på dig, vår vän :-)

Hej på dig, vår vän 🙂

Äntligen är det fullt hus igen. Vi har saknat varandra och nu får vi ta vara på dagarna innan jag far till New York. Saknar dem redan, men jag vet att vi kommer att ha det bra på varsin sida av jordklotet 🙂

Idag fick jag mammas nya bok på posten. Hennes självbiografi som hon jobbat med i tre år. Den kommer bli så spännande att läsa och det finns även massor av roliga bilder i den. Man får följa henne från att hon var barn fram till nu, alla resor, motgångar, äventyr och hennes tankar kring mig och syster och våra val i unga år som inte alltid var de bästa 🙂  Hon ska ha releasefest för boken på lördag, tyvärr är vi i New York då, men jag ska göra en inspelad hälsning till henne med kärlek och lycka till önskningar. Jag har i mina ögon världens bästa mamma. Är så glad för det.

idag34

Boken går att beställa på http://arken.org/webshop/product.aspx?produktID=6712

Nu ska jag umgås med familjen, och önskar dig en trevlig kväll.

Varma kramar.


32 kommentarer32 kommentarer om “Mina pojkar är hemma igen”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Du är så gullig! Att klippa det axellångt tror jag kommer passa dig fint. Det gjorde jag också i höstas och njuter varje gång jag tvättar det…så kort och gott att fixa till liksom:)
  Luggen däremot tröttnade jag ganska fort på, jag har en virvel och måste verkligen föna till den varje dag för att den ska se snygg ut.

  Men du min vän passar i allt!

  Jag önskar er en himla trevlig resa och hoppas att ni kan njuta trots barnlängtan!

  Svara
 • Så jättefint Hannah!att klippa till axlarna med kommer bli super!vad mysigt att få åka till new york, vilken fin present av din underbara man!Njut av familjen nu!

  Varm kram

  Svara
 • Otroligt snygg(t) med lugg. Önskar att jag också klunde ha det men är självlockig med virvlar i luggen så jag får nöja mig med mitt rufs 🙂

  Svara
 • Du klär väldigt bra i lugg, det blev urläckert! New York e den mest fantastiska stad jag någonsin besökt. Hoppas att ni får en underbar vistelse. Ta vara på allt ni kan där. Kram

  Svara
 • Vad fin du blev i lugg! Blev riktigt bra!
  Du passar nog bra i vilket som, lite kortare eller längre, lika fin i vilket 🙂
  Kram!

  Svara
 • Jättefint Hannah.

  Svara
 • Gud va fint de va!!!!! Ha det bra i new york!!! Kramisar Lena

  Svara
 • Riktigt fint, klär dig jättebra 1

  Svara
 • Så sjukt snyggt!!! Du passar ju i vad som helst?! Hoppas ni kommer få det bra i NY och passa på och njut med familjen nu! Puss <3

  Svara
 • Najs =) Du blev jättefin i lugg! Det var riktigt nära att jag gjorde samma sak i fredags, men jag fegade ur…

  Kram
  Anna

  limelight.blogg.se

  Svara
 • snyggt! Man känner knappt igen dej ju! =)
  kul med förändring ibland.
  kram på er

  Svara
 • ååå så fin du blev i håret,verkligen superfint =) Vad skönt att dina pojkar är hemma igen. Nu får ni mysa en massa innan helgen. Jag hoppas verkligen att ni får en underbar resa. Så glad att just du finns här fina vän. Stor varm kram Linda

  Svara
 • Snygg du blev i lugg (var snygg i din förra frilla också men alltid kul med förändring), det guldblonda passar dig riktigt bra 😉 Hälsa svärmor att daimtårtan gjorde succé på lördagens hummerkalas 🙂
  Ha det riktigt bra i NY!
  Kram på er!

  Svara
 • Fin du blev med lugg. Du har gjort det lite ljusare oxå eller är det jag som är för trött i ögonen :O)
  Snyggt blev det iallafall

  Svara
 • Hej!

  Ni är så jätte fina du och hela din familj. Hoppas att ni får en trevlig resa till new york. kram

  Svara
 • Jättesnyggt! Å axellängd blir nog toppen 🙂 Hoppas ni får en underbar helg i N.Y. Det är en dröm för mig att komma dit. Jag o min käre sambo ska iaf ta in på hotell i helgen.. barnfria med glögg o julbord, praliner o skumpa… nice! Längtar sååå till jul nu 🙂 Idag tog jag o gossen sprutan. Hoppas vi fortfarande är pigga imorgon. Varma kramar till dig o familjen

  Svara
 • Hej!! Oj va annorlunda du blev med lugg, men såklart är det jättefint, du passar i det. Din mammas bok skulle va kul att läsa, får ta och köpa den framöver. Hon säkert den bästa mamman=O) Å vacker är hon åxå… Hoppas du och Peter får det bra i N.Y. Själv ska jag fira min 25-årsdag på lördag (fyller på måndag) ska bli sååå kul=O) Längtar så, det är så kul att samla alla släkt och vänner å få ha det bra tillsammans. Kram

  Svara
 • Du passar fint i lugg. Magdalena är väldigt lik er mamma, medan du är mer lik er pappa, tycker jag. Ha en fin kväll! Kram!!

  Svara
 • Vad fin du är i lugg. Du passade jättebra i det. Du blir nog lika fin i axellångt hår. Du är så vacker hela du.

  En butik du måste besöka i N.Y är Victoria´s Secret. Ångrar att ja inte hadlade mer där. Riktigt snygga och bra underkläder.

  Kram

  Svara
 • Blev verkligen jättesnyggt!! Jag har precis gått från lugg till låååång lugg…dvs ingen lugg…det är mitt nya jag;0)

  Svara
 • oj vilken skilland de blev när du blev me kort lugg, jättefint e de.,
  natti natti å sov gott..

  Svara
 • Åh vad fin du blev Hannah! 🙂 Sötis! 🙂 Hoppas ni får det kul i New York…jag är inte avis…nänänä inte alls haha 🙂 Har alltid velat åka dit..
  Ska nog ta och köpa din mammas bok..tycker hon verkar vara så mysig.. Kram Malin

  Svara
 • Om Du inte har färgat håret…så är det nått med ljuset vid fotograferingen. Annars ser det inte helt olikt ut en peruk. Nu får jag hela familjen på mig…men jag menar verkligen inget illa. Du är lika vacker som vanligt men nånting stämmer inte. Men det kanske är ljuset som ger mig ett spratt.
  Du är som alltid fin fast jag gillar mest det vardagliga bilderna när Du gosar omkring i raggisarna och pyamas byxorna. Då vet jag att Du är ungefär som oss andra. Må gott! Kram

  Svara
 • Hejhej Hanna.

  Så fin mamma o 3 barnen…Säger godmorgon till er alla och önskar en fin dag.
  Blir nog kanon om du klipper lite på håret*L* Jag klippte mitt oxå i fredags,axellångt nu.

  Ja jag vill oxå läsa din mammas bok o vet vad jag ska önska mig till söndag,1 advent o min födelsedag*L*

  Kram o ha det så härligt o skönt på er resa.
  Från Catarina

  Svara
 • Snyggt! Ja det passar nog jättebra oxå om du klipper runt axlarna som du ville.
  kram

  Svara
 • My god Hannah, jag trodde inte det gick att bli vackrare än du redan var..MEN THIS IS THE SHIT!! Gud vad fiiiin du är i lugg, du ser ut som en docka, allvarligt du måste vara en av världens vackraste människor (och vi bloggare vet att du är det även på insidan..vi känner dig ju nu…hihihi)…
  OCH jag är så nyfiken på ditt nya jobb…
  Storkram & ha en underbar dag!!
  Malinapralina

  Svara
 • Super fin!! Klippte mig i fredags och det blev axel långt, men där var jag tvungen pågrund av alla mina hormoner efter amning som gjort att det var såå slitet. Kul med förändring! Ha det så kul i NY. Skulle själv vilja åka dit någon dag. STOR kram/Ulrika

  Svara
 • Du blev jättefin i håret!! Allt klär en skönhet ju! 🙂

  Svara
 • Hej Hanna!
  Har följt din blogg sedan du bloggade på Mamma 🙂 Men varit för mesig för att skriva… Tycker du verkar vara en helt underbar person du skänker så mkt glädje o kärlek! Helt underbar frissa(jag har likadan hih) Du ser verkligen ut som en docka! Underbart vackra barn har du me! Ha en bra dag! KRAM

  Svara
 • ALLT klär en skönhet vackra Hannah… ha en fortsatt fin dag! kram

  Svara
 • Hej Hannah!

  Gud va fin du blev med lugg, kanon snyggt…
  Hoppas ni får en underbar resa till New York, åker själv dit med min man (utan våra barn) den 10 dec… Ska blir riktigt kul… Ser framemot att få höra o dina shoppning tips…

  Må väl världens finaste Hannah…
  Kram

  Svara
 • Hej
  Riktigt snyggt med lugg, en mycket fin förändring!
  Kramar

  Svara