Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

07:44 | november 25, 2009

God morgon

God morgon fina. Sitter med mitt kaffe med tända ljus och väntar på att pojkarna ska äta upp sin frukost, så jag kan köra dem till skolan. Passar på att läsa bland kommentarerna 😉 Du ska veta att jag läser varenda kommentar och ord. Blir lika glad, varm i hjärtat och full i skratt varje dag, men också ledsen och tung om jag läser att du inte mår bra. Får många frågor, och de brukar jag samla ihop och ha en ”Frågor och svar-dag”. Försöker att inte missa någon! Är så glad över att vi har varandra 🙂

Madde, du skulle hängt ut genom fönstret och ropat, jag skulle bara bli glad och få mig ett hjärtligt skratt 😉

Lauren, såg du att Peter svarade dig i kommentarsfältet igår?

Nu måste vi fara till skolan, och när jag kommer tillbaka så ska jag lägga ut alla bilder från igår.

All kärlek.


6 kommentarer6 kommentarer om “God morgon”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • God Morgon fina.Sitter också här nu med min frukost och tända ljus,och naturligtvis läser vad du skrivit.Ser fram emot bilder.Kram till världens bästa Hannah.

  Svara
 • God morgon Hannah!
  Det ska bli så kul att se dina bilder från dagen igår. Idag ska jag ta mig en promenad till ett köpcentrum nära där jag bor och köpa presenter till min sambos två döttrar som blir 16 år idag. Känner mig fortfarande lite låg men jag hoppas att det vänder snart. Ha en super mysig dag. STOR kram/Ulrika

  Svara
 • Go´morron fina Hannah, sitter här med min kopp kaffe och har skickat iväg min pojkar till skolan. Tänk att dom har blivit så stora att dom klara sig själva nu. 🙂 Jag är en rikigt hönsmamma och sitter nästan nervös och väntar att dom ska ringa och säga att dom är i skolan och allt är ok.
  Jag är också glad att vi har er. Ni glädjer mig och mina andra nätvänner här, varje dag.
  Kram och väntar tålmodigt på fina bilder!! 😉
  Magali

  Svara
 • Hej Hannah.
  Jag är ny medlem här i bloggfamiljen, men har så klart läst din blogg från början, jag har bara inte kommit mig för att registrera mig. Jag skriver egentligen för att ge dig ett litet tips! Jag har sett att du flera gånger har efterlyst ett godare alternativ till snabbmat/hamburgare. Vi äter alltid på MAX hamburgerrestauranger som har ett mycket brett sortiment med allt från vanliga hamburgermenyer till GI till magrare alternativ (tex delifresh kycklingburgare). Det bästa är ju så klart att det är så himla gott! Det är en svensk kedja som finns i hela sverige (bor själv i luleå). Värt att testa!
  Kram från Bea.

  Svara
 • God morgon. Har sedan någon vecka tillbaka börjat läsa din blogg, och tycker den är en av de bättre. Läste tidigare dina inlägg om svininfluensan. Det där eländet har skrämt sk**en ur mig ända sedan i slutet av juli. Jag var gravid då (skulle föda 8 okt) och var LIVRÄDD för att smittas av influensan och dö. Läste nämligen en forskningsrapport om fall i USA där 6 av 32 gravida hade dött. Tack och lov har jag och min nu fått vaccinet, men istället ska man behöva oroa livet ur sig för vår lilla tös på 6 veckor. Jag är helt livrädd och vågar inte ta med henne till några ställen alls där det finns risk för större folksamlingar. Är helt livrädd över att någon ska vara sjuk och råka nysa över eller i närheten av henne, tex i en butik. Är inte du rädd för det vad gäller Liv? Man vet ju aldrig hur det går för de där små om de skulle bli smittade…*rys!* Stor kram på dig och tack för en bra blogg.

  Svara
 • Hej hannah!
  Jag ville egentligen bara säga just det – hej. Jag läser din blogg varje dag och älskar den verkligen. Jag skriver inte så många kommentarer, men ville nu bara säga att du har en riktigt bra blogg. Du bjuder verkligen på dig själv och verkar ha ett stort hjärta. Ta hand om dig. Stor kram! Anna

  Svara