Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

00:38 | november 27, 2009

New York, New York

Nu sitter vi i vårt hotells bar och pratar skit. Peter gör allt för att hålla mig vaken, för här är klockan bara sex på kvällen och hemma mitt i natten. Jag är så övertrött och fnittrig att jag nästan tycker att jag själv är jobbig J Peter undrar om jag har ”tjackat min humor i Kongo” (Du kanske minns denna Svullo-kommentar? Peter snor skämt, det är annat än jag, som är en naturbegåvning när det kommer till skämt J)

Här kommer lite bilder från dagen.

Precis landat och hoppas att bagaget ska komma.

Precis landat och hoppas att bagaget ska komma.

 

Hade hoppats att det skulle vara lite trevligare utsikt. Hotellpersonalen har lovat att fixa det eftersom annat var bokat.

Hade hoppats att det skulle vara lite trevligare utsikt. Hotellpersonalen har lovat att fixa det eftersom annat var bokat.

Times Square!

Times Square!

Detta hade killarna gillat! Toys r' Us var stopp nr. 1.

Detta hade killarna gillat! Toys r' Us var stopp nr. 1.

Ett glas vin och indiskt till lunch.

Ett glas vin och indiskt till lunch.

Bakom pelaren skymtade jag en annorlunda tavla...

Bakom pelaren skymtade jag en annorlunda tavla...

...men det handlade bara om att inte bli stämda om man sätter Chicken Tikka i halsen. Vilket konstigt land!

...men det handlade bara om att inte bli stämda om man sätter Chicken Tikka i halsen. Vilket konstigt land!

Nu ska vi ut och äta middag och jag ska försöka att inte somna i soppan. Vi hörs imorgon.

Varma kramar från ett härligt New York.


14 kommentarer14 kommentarer om “New York, New York”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Haha.. dessa amerikaner är duktiga på att stämma allt som är ett substantiv. Ett tips är att kika i en Victorias Secret butik ! Där kanske till och med Peter går loss! men inte minst för deras skönhetsprodukter som man tyvärr inte kan beställa till Sverige. Det finns så mycket kul. Ha det fint!
  /dinara

  http://www.dinarasblogg.blogspot.com

  Svara
 • Åhh, vad roligt! Ta gärna jättemånga bilder och lägg in på New York! Jag har aldrig varit där, men ska faktiskt åka dit i påsk. Ska bli så otroligt kul!
  Jag tänkte fråga dig en annan sak, tidigare hade du en bild från ditt bröllop så man såg dig bakifrån. Jag tänkte höra om du skulle vilja lägga upp den och kanske någon bild framifrån. Jag ville titta lite på din klänning och hur du hade håret. Igår var jag nämligen och provade en brudklänning!! 🙂 Nu drar förberedelserna igång på riktigt och i juni ska jag bli fru (vad vuxet det låter!) till mitt hjärtegull!
  Ja, det var lite önskningar eller förfrågningar från mig. Hoppas ni har en riktigt bra vistelse i New York.
  Kram på dig!
  V

  Svara
 • Vill också åka dit igen. Min sambo har inte varit där så jag vill visa honom staden! Får bli NY marathon ngt år då kanske han följer med och shoppar där.
  Ha det bäst! Köp Redken schampoo där, är jättebilligt!
  //U

  Svara
 • Typiskt att småbarnsföräldrar på kärlekssemester går in i en leksaksaffär. 🙂 Ha det bäst.

  Svara
 • skönt o höra att ni kommit fram. ha det underbart nu!tänk på att ni har semester – vi får klara oss utan många inlägg. kram!

  Svara
 • Hoppas ni får en underbar semester!!
  Skulle vilja åka till NY jag med men är så otroligt flygrädd…får nog supa ner mig totalt om det ska funka..men då får man inte följa med på planet va? Ha ha ha..
  Ha det bäst!!
  Kram

  Svara
 • Åh va härligt med NY! Hoppas ni tar det lugnt och njuter av att ha några dagar för er själva.;-) Kom ihåg att jag var jättetrött också när vi kom fram till NY förra året. För att hålla oss pigga drog vi ut på stan, då var kl ca 17-18 där. Såg att ett av våra favoritband; svenska Opeth hade spelning där, så vi köpte biljetter. Spelningen började inte förrän vid 21 tiden. Gissa om jag var trött då! Satt och halvslumra på min stol, trots att det var sjukt bra.;-) Försök hinna med ett besök på Sylvias restaurant i Harlem! Super! Forever 21 butiken har schyssta kläder till H&M priser. F.A.O Schwartz leksaksbutiken har väldigt fina sker till barnen också.;-) Ha en toppen helg! Kramar Frida

  Svara
 • Åh vad avis jag är!! Jag var tidigare tillsammans med en amerikan och då var vi i USA och New York flera gånger men det var så längesen nu, måste åka tillbaka snart igen. Sista gången jag var där så var vårat flyg hem försenat så vi fick sova en extra natt på ett hotell som flygbolaget fixade, dagen efter när vi skulle flyga så fanns det inte platser på det flyget fast de lovat så argumenterade vi ett bra tag med personalen vilket resulterade i att vi nästan fick en plats på Concorde flyget som fanns då men det fick vi inte till slut eftersom det var för stor prisskillnad 🙂 Men, vi fick flyga första klass tillbaka istället samt få en gratis biljett (one/way) som vi kunde använda en annan gång så det lönar sig att stå på sig. 🙂

  Svara
 • Hej Hanna!
  Jag undrar vad bor ni på för hotell? Jag ska dit i april och jag längtar såååååå=)Kram fia

  Svara
 • Åh vad härligt!! hoppas ni NJUUTER till fullo av staden som aldrig sover.. Jag är allt lite avis 😉

  Blev så glad när jag läste att jag får komma på träffen nästa helg! Men undrar om du/ni läst mitt andra mail jag skickade, där jag skrev att jag tyvärr inte hinner till 17.00 (pga av en julbasar) utan kan komma till 18-18.30?
  Hoppas att det är ok!

  Kramar!

  Svara
 • Ohh vad mysigt det ser ut.Hoppas ni får en fortsatt underbar vistelse i New York.Köp nu inte för många tomtar Hannah.Var rädda om varandra.Kram till världens bästa Hannah och Peter.

  Svara
 • Såå mysigt!skäm bort varandra nu ordentligt med både det ena och det andra..!!vilken utsikt…puh, hoppas ni fått byta rum!

  Må så gott och ha det underbart!Det är ni värda!

  kram och tack för er underbara sida!

  Svara
 • Men vad sjukt! Undrar om det är samma restaurang där jag och pappa käkade frukost på i en vecka i New York, för en massa år sedan, där tavlan hänger? Den tavlan är nämligen ett av mina starka minnen därifrån (ja jag minns knäppa saker, ok!) Måste kolla med pappa vart det var. Tror det var i en restaurang bredvid vårt hotell, som de använde till frukostservering.

  Annars kanske den är vanlig på restauranger där, vad vet jag? Konstigt och ganska obehagligt ju, att se när man äter. 🙂

  Svara
 • Hej Hannah!
  Åhh, vad härligt ni har det. Bilden på Times Square gör mig sååå avundsjuk. Utsikten från hotellrummet var ju inte alltför underbar, men hoppas ni fått byta rum nu. Passa på att ägna er helt och hållet åt varandra nu, du och Peter. Och skratta åt varandras skämt 😉 😀

  Kram och tack för att du underhåller mig!

  Svara