Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:03 | december 1, 2009

Borta bra, men hemma bäst!

Kära Du, nu är vi hemma! Är trött som sjutton efter resan, det är mitt i natten för oss nu, New York-tid. Vi har haft en fantastisk resa, men hemma är såklart allra bäst. Liv sken som en sol när vi kom. hon bara skrattar av lycka, trots att hon haft det superbra med farmor och Urban, så har hon nog saknat oss lite 🙂 Pojkarna är i skolan, men jag ska hämta dem så snart de slutar… Längtar så!

Vi landade vid sju imorse.

Det första jag gjorde när vi landat var att köpa en kaffe och nybakade lussebullar.

Det första jag gjorde när vi landat var att köpa en kaffe och nybakade lussebullar.

Äntligen fick jag pussa på Livan.

Äntligen fick jag pussa på Livan.

Nu har vi vinkat hej då till Marianne och Urban, som ska bila hem till Båstad. Liv är sömnig så vi ska passa på att sova en stund alla tre, men först så måste jag visa dig lite bilder från helgen. Det har varit struligt med internet på hotellet, så det har varit näst intill omöjligt att göra inlägg 🙁

I lördags var det lunch i Meatpacking. Vi åt på ett ställe som hette Bagatelle. Helt plötsligt när vi satt och åt vår hamburgare så höjdes musiken och folk började dansa på borden... lite konstigt, men rätt kul.

I lördags var det lunch i Meatpacking. Vi åt på ett ställe som hette Bagatelle. Helt plötsligt när vi satt och åt vår hamburgare så höjdes musiken och folk började dansa på borden... lite konstigt, men rätt kul.

Efter lunchen sprang Peter runt med en vägskylt... Ännu konstigare :-)

Efter lunchen sprang Peter runt med en vägskylt... Ännu konstigare 🙂

Vi fick ett nytt rum och vår "nya" tsikt var mycket trevligare än det gamla rivningshuset. Det är inte varje morgon som man sitter och sminkar sig på 26:e våningen med utsikt över Central Park, härligt!

Vi fick ett nytt rum och vår "nya" utsikt var mycket trevligare än det gamla rivningshuset. Det är inte varje morgon som man sitter och sminkar sig på 26:e våningen med utsikt över Central Park, härligt!

En typisk New York-syn. Gula taxibilar och rykande gatubrunnar.

En typisk New York-syn. Gula taxibilar och rykande gatubrunnar.

Jag och Peter tog en lång promenad i Central Park på söndagen. Solen sken och det var en vacker dag.

På söndagen tog jag och Peter en långpromenad i Central Park på söndagen. Solen sken och det var en vacker dag.

Man kunde även ta en tur med häst och vagn.

Man kunde även ta en tur med häst och vagn.

Vi tog en helikoptertur, och beundrade Manhattan från luften. Lite läskigt, men efter en stund så kunde jag slappna av och njuta.

Vi tog en helikoptertur, och beundrade Manhattan från luften. Lite läskigt, men efter en stund så kunde jag slappna av och njuta.

Ser nästan ut som ett vykort.

Ser nästan ut som ett vykort.

Frihetsgudinnan.

Vi flög förbi en välkänd tjej.

Det var inte så mycket julpynt som jag hoppats på, men här kände jag julkänsla.

Det var inte så mycket julpynt som jag hoppats på, men här kände jag julkänsla.

Här höll jag hårt i min Sephora-påse (köpte i.D för mer än halva priset) och beundrade julträden :-)

Här höll jag hårt i min Sephora-påse (köpte i.D för mer än halva priset) och beundrade julträden 🙂

Jag älskar Victoria Secrets pärondoft, och köpte upp mig på det och massor av annat glittrigt och doftande.

Jag älskar Victoria Secrets pärondoft, och köpte upp mig på det och massor av annat glittrigt och doftande.

Jag shoppade faktiskt inget mer än det och ett par skor till mig själv. Däremot så löpte jag amok på GAP, och köpte massor av söta kläder till Liv. Till pojkarna blev det lite leksaker och New York-souvenirer.

Don´t mess with the bull!

Don´t mess with the bull!

Mitt bland klipparna på Wallstreet.

Mitt bland klipparna på Wallstreet.

1hus
Tryggt nere på marken igen.

Tryggt nere på marken igen.

Vi hörs lite senare, för nu kan jag knappt hålla ögonen öppna.

All kärlek.


27 kommentarer27 kommentarer om “Borta bra, men hemma bäst!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Välkomna hem till Sverige! Ni ser ut att ha haft det bra, jag blir såå avundsjuk!
  Trots allt är det ju ändå skönt att komma hem till barnen igen, man längtar ju så när man är i från dem även fast man vet att de har det bra.
  Kram

  Svara
 • Gud så roligt att få se lite bilder från er resa. Jag och min sambo har tänkt att åka till New York nästa år och jag längtar redan när jag ser bilderna. Förstår att det var skönt att komma hem igen och träffa barnen, borta bra men hemma bäst…

  Svara
 • Glömde säga att jag älskar fotot på dig när du sitter och sminkar dig i fönstret med hela Central Park framför dig, häftig känsla!

  Svara
 • Heej!!
  Det måste ha varit helt underbart att få pussa på söta Liv. Vilka fina bilder från er fantastiska resa. Pojkarna kommer nog bli så glada att träffa er i em. Kan du inte visa kläderna du köpte till Liv? Är så gulligt med små tjej kläder. Ta hand om er. STOR kram/Ulrika

  Svara
 • Vilken fin bild när du sitter och sminkar dig i fönstret!

  Ååh… Önskar att Sephora fanns i Stockholm. Var nyligen i Paris och köpte på mig ett lika stort förråd som du. Ni ser ut att haft det bra. Och trött blir man ju… av en weekend i en storstad för en flicka som älskar kläder och smink. Det är ju knappast en vilo-resa 😀

  http://annaelvira.wordpress.com/

  Svara
 • Välkomna hem!! Åh vad roligt ni verkar haft det. Jättefina foton också! =) Som sagt, förr eller senare ska vi också dit… Jag var i London för många år sedan vid den här tiden o blev då lite besviken över hur lite julstämning det var. Känns som att vi börjar med det ganska tidigt i Sverige? Nu får ni mysa med barnen. Glöm inte att tända 3 ljus i fönstret ikväll för barncancern, 20.00-21.00!! Stor kram till hela bloggfamiljen =)

  Svara
 • Ni verkar ha haft en underbar resa!
  Nu får ni njuta av första advent här hemma.

  Kram

  Svara
 • Hei og velkommen hjem igjen!
  Ser ut som dere har hatt en super tur!
  Skjønner godt at du synes det godt å komme hjem til barna igjen 😉
  Kos deg masse med dem i dag!
  Klem

  Svara
 • härlig bild på dig i helikoptern, det syns att du får tvinga på dig ett avslappnat leende…
  Livs leende här hemma med dig var mer äkta om man säger så 🙂

  Svara
 • Välkomna hem igen!
  Verkar som att ni likaväl som Liv och antagligen pojkarna har haft en fantastisk långhelg. Har du sett mitt mail?
  All kärlek

  Svara
 • Hej! Välkommen hem! 🙂 Vilka underbara Ny bilder.. 🙂 JAG VILL ÅKA DIT NUUUU!!! Har aldrig varit där..det är min stora dröm att få åka dit. Men det är väl dyrt..med boende och så?? Vet du (eller någon annan härinne) om man kan få tag på dom hudvårds-grejerna från Victorias Secret i sverige?? Blir så sugen på dom när jag såg din bild, kan tänka mig att dom luktar underbart. Massa kramar till dig! Kram Malin

  Svara
 • Välkomna hem till kära Svedala igen, ni verkar ha haft det helt underbart! Och personligen tycker jag det är nästan halva nöjet att få komma hem igen när man har varit borta ett tag, speciellt om man inte har haft barnen med sig.
  Ha nu en skön eftermiddag och kväll tillsammans med barnen. /Kram

  Svara
 • Hej Hannah!
  Tack för att du visar så många härliga bilder från ert besök. De bekräftar bara det jag redan bestämt…så fort jag får ihop pengar så bär det av till New York! Jag får sån stark längtan när jag ser hur vackert det är där. Nu får du njuta av minnena riktigt länge och krama på dina tre små guldklimpar. Du får en ”välkommen hem” kram av mig.

  Svara
 • Välkommen hem!
  Åh, vilka underbara bilder från New York 😀 man vill ju bara åka dit med en gång!
  Liv ,,åh,vad jag saknat att få se henne på bild här , sötisen!

  Ha det gott & kram Lommo

  Svara
 • Hej fina Hannah.Ni ser ju ut att ha haft helt underbart.Vi har aldrig varit där men det tål ju att tänka på nu.Det måste ju vara helt underbart att komma hem till barnen igen.Du får ha en underbart fin kväll med din man och dina barn,rå om varandra riktigt.Stor kram.

  Svara
 • åh va sugen jag är på att åka till new york igen.
  Jag var där i augusti. Vi bodde på 58 gatan tror jag det är på hudson hotel. Ligger vid colombus circle.
  Handlade mitt id smink på id butiken. Där fick man rabattkort som gav en 10 dollar rabatt sen. inte dumt =
  Välkommen hem.
  Kram maria
  mariaigoteborg.blogspot.com

  Svara
 • Åh vilka härliga bilder! Ni ser ut att ha haft det riktigt underbart! Jag blir SÅ sugen på att åka dit! Var där i augusti och satt precis som du och sminkade mig med utsikt över Central Park. (Vem vill stå i badrummet då liksom..??) Tycker bestämt att jag känner igen hotellrummet – skrivbordet, lampan, fönstret, utsikten….ni bodde inte möjligtvis på Le Parker Meridien? 🙂
  Känner i så fall igen trasslet med internetuppkoppling också 😉

  Kram, Ellie

  Svara
 • Välkomna hem,så härligt ni verkat haft det tillsammans på tu man hand!så härlig bild på dig och er lilla Liv när ni kommit hem!förstår att det är pappa Peter som fotar på Livs underbara leende!hon är verkligen glad i er!Hoppas ni kunnat sova ett par timmar idag!

  kram

  Svara
 • Hej Hannah!!! Vilken härlig resa ni verkar haft,skulle själv behöva något sådant… Kan du inte berätt lite om vad som kommer hända på lördag ,på Bloggträffen… Kram Jennie

  Svara
 • Välkomna hem, sov gott!!!! kramar Lena

  Svara
 • Hej
  Vore verkligen kul om man fick veta lite om bloggträffen…Kan inte bestämma mig om jag vågar åka 😉

  Svara
 • Åh vad kul att ni e tillbaka igen! 🙂 Har precis suttit och läst igenom Katinkas gamla frågor och svar och igen en gång konstaterat att denna sida är så underbar. Jag har fattat två viktiga beslut idag, som vänner och familj stöttar mig i. Men ni här på sidan har oxå fått mig att tänka. Det var ett av Peters inlägg som påminde mig om att man måste ta lite risker här i livet för att bli lycklig och även Katinkas kloka ord har hjälpt mig. Och du Hannah ger mig alltid positiv energi! Tack för att ni finns allihopa! Så trist att jag missar bloggträffen…

  Svara
 • Ni verkar ha haft det kanon over there! Tack för att du delar med dig av upplevelser och bilder =) Skulle också vilja åka!

  // Anna

  http://limelight.blogg.se

  Svara
 • Hej, hej!! Jag drömmer om att åka till New York. Är det så härligt som det verkar?? Har det gått bra med Liv? Vår Lucas är snart 5 mån men jag är så hönsig att jag inte lämnat bort han än….fast det hade varit skönt med vuxentid tillsammans. Kul iaf att ni är hemma och bloggar igen:) Du och Peter har verkligen gåvan att skriva, har man börjat att läsa era bloggar så är det ju stenkört att sluta:) Du blev skitfin i lugg så ha den nere mer!!

  Fridens

  Svara
 • Välkomna hem! =) Ni ser ut att ha haft det helt underbart, e så sugen på att resa själv med, men det får bli fyra tentor först innan det är dags. 😉 ohh, älskar victorias secrets dofter, man får passa på att hamstra. =) Kramar!!

  Svara
 • Hej Hanna! Det låter som att ni har haft en underbar helg i New York 🙂
  Jag har oxå varit där, så alla era bilder blir en påminnelse för mig om vad vi såg och själva upplevde. Känns lite som att jag står där igen och kan nästan känna atmosfären och dofterna 😉
  Hoppas ni får lite sömn så att ni kan ladda om till på lördag och Bloggfesten. Ser fram emot att ses 🙂
  Kram Malin!

  Svara
 • Vad härligt att ni är hemma!! Så många underbara bilder!

  Jag handlar allt mitt smink på ULTA. Dom har ett set med saker värde 174 dollar nu nedsatt till 60!! Kanon pris..smink, bortstar mm..

  Hannah, vad använder du för färg från Id? Jag hade helst velat ha light, men den är så gul så jag får ha fair!

  Svara