Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:55 | december 9, 2009

Mitt nya rum

Min lilla sminkloge. Här sitter jag och trycker i mig mjuk pepperkaka och socker i pauserna 😉


9 kommentarer9 kommentarer om “Mitt nya rum”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vill bara önska en fin dag och tacka för din fina blogg. Den lyser verkligen upp tillvaron, det är så himla mkt just nu. Försöker njuta så mkt av julstämningen det bara går 🙂 Och glömma allt det andra.
  Stor kram

  Svara
 • Stort Grattis och Lycka Till med ditt nya jobb Hannah!!! Vad spännande 🙂
  Ha en fin dag i Götet, kram kram

  Svara
 • Va häftigt med en egen loge med en stjärna på dörren 😉

  Stort Grattis till dig!

  Svara
 • Kom precis på att jag drömde imorse att jag träffade dig! 🙂 Du skulle lucca på t-centralen o jag skulle lucca någon annanstans… jag satt hos en fotograf när du kom förbi o då sa jag att jag var en bloggvän till dig. Du var lika gullig, vänlig o genuint intresserad i drömmen som jag tror att du är i verkligheten!! 🙂

  Svara
 • Lycka till med ditt nya jobb, Hannah! Jag ser fram emot att se programmet.

  Svara
 • Vad härligt med en egen loge, måste vara skönt att få vara lite ifred mellan tagningarna. Men Hannah när kommer detta sändas?

  Svara
 • Hihi, det låter inte så jobbigt 😉
  Hoppas det går bra med nya TV-jobbet!

  Kram

  Svara
 • GRATTIS till nya jobbet!! Hur spännande som helst! Hörde Hans Wiklund på Mix Megapol igår el. i förrgår om detta, verkligen jättekul! Är så nyfiken på det hela. Kommer inte alls ihåg när det gick som ngn ’norsk-svensk’ version här som de pratade om…?
  Men det blir säkert kanon!

  Din loge ser fin ut! Måste kännas kul! 😀

  Kram på dig!

  /O.

  Svara
 • Stort lycka till med nya jobbet 🙂
  Det kommer du fixa galant!
  Ha en fin kväll!
  Kram Malin!

  Svara