Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:51 | december 11, 2009

Lunchdags

Har precis ätit lunch. Det blev indiskt, och nu känns det som om jag aldrig mer vill äta det. Har än en gång ätit för mycket 🙂


8 kommentarer8 kommentarer om “Lunchdags”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Hannah.
  Jag vill tacka dig för dina fina blogg. Jag mår väldigt dåligt just nu. Mitt förhållande har precis tagit slut. Jag klarar inte av att vara hemma för tillfället. (Vi bodde ihop).
  Och om några veckor blir jag utförsäkrad, trots att min läkare anser att jag inte har någon arbetsförmåga för tillfället.Blev uppsagd då jag blev sjukskriven för 4 år sedan, så har ingen arbetsgivare. Smärta depression och ångest präglar min vardag.
  En ljusglimt är allafall din blogg. Tack för att jag får följa dig och dina fina familj =)

  Kram

  Svara
 • Aloha,
  det var nåt jag skulle fråga men så glömde jag bort det precis-störigt…det händer rätt så ofta.
  Jo nu kom jag på det,kommer ni helt gå efter flest röster nästa bloggträff-stad får eller finns det andra faktorer som väger tyngre…?

  hoppas på en skön helg med mer sömn
  och att lyckan vänder åter till LisaM.

  kramar

  Svara
 • Hej Hannah. Jag har haft en ledig dag i dag och vart på Stinsen och kollat läget. Jobbar i helgen så jag vet vad jag ska göra. Ska slappa soffan och kolla på idol. Ha en underbar kväll och helg. Kärlek och Kram

  Svara
 • Ha en trevlig kväll med dina vänner Hannah!
  LisaM, försök att vara stark och ta en dag i taget, det nya systemet är ju katastrof. Jag hoppas verkligen att du kommer att må bättre snart och att lyckan kommer till dig. Vi finns här alla för dig. STOR kram till er//Ulrika

  Svara
 • LisaM.. ta hand om dig och ta en stund i taget. Vi är många som bryr oss om och vi finns här. En stund i taget. Ditt nya liv väntar på dig..

  Hannah.. raraste. Tack för förra lördagen 🙂 I morgon kör Sanna och jag in till stan och avnjuter brunchen hon vann. Tänker ta bilder och lägga ut på min blogg. Tänker också skicka bilderna jag lovade till dig.. och till William (via dig såklart).

  Det ser förresten ut som om du ätit indiskt på Mother India på Upplandsgatan..? Var själv där i veckan å lunchade med vänner..

  Stor, varm kram
  Annukka

  Svara
 • Till LisaM:
  Jag sänder dig kärlek och omtanke. Hoppas verkligen att du har någon att prata med. Och kom ihåg:efter regn kommer solsken.

  Hannah! Jag önskar dig en jättefin helg tillsammans med din familj. Du är värdefull och gör så många, inklusive mig, glada med din blogg. Kram!

  Svara
 • Hej hannah!
  va fint ni sjöng i luciatåget:)
  ville va där men kunde inte:( massa plugg:(

  jag fyller 16 om ungefär en månad(16 januari) och min allra största önskan just nu skulle vara att få träffa dig och maggan. Skulle vara den absolut bästa presenten.
  ser väldigt mkt upp till er och att få träffa er och prata med er skulle vara jätte kul
  så om det kanske finns en liten liten chans att man kanske skulle kunna få det kan inte du maila mig då?:)

  [email protected]
  eller skriva till bloggen
  beccccus.blogg.se

  men bara om du vill och har lust

  puss å kram å tack för en fin blogg:)

  Svara
 • Fina Hannah, va fin du är på alla bilder, som vanligt! känns som jag inte kan skriva mer som förr när vi var 10 tal, nu 100 tal, jätteroligt för dig självklart, men de blir så opersonligt, förstår du vad jag menar? De är säkert jag som tänker fel men fina du saknar dig å glädjs självklart åt allt de du gör? Allt så roligt precis som du sa, inte haft självförtroende, uppbackning å nu har du de. Glädjs med dig Hannah att du är lycklig, kommer följa dig här på bloggen jämt, men d blivit för stort för mig å dela med mig mer, fått skit för de i massor om att jag skrev om cancer(min syster)till dig öppet?? visste inte att man ska dölja de?? bad dig om ursäkt(minns du?) du sa att man ska/få ventelera känslor. En del tolererar inte det, å elaka å därför bad jag om ursäkt!livet är inte på topp jämt, du är ju min vän Hannah. Återkommer med kommentarer när nån är Elaken som jag gjort på Peters blogg, å när jag mår bättre om de OK me dom andra.? Kramar i massor till Er Alla å tänk på varandra när ni inte ser varandra kramar Annika

  Svara