Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

22:35 | december 17, 2009

Flygkaos

Fina Du, hoppas att du mår bra. Själv är jag helt slut. Har äntligen kommit hem, det blev senare än planerat pga försenat flyg. Tydligen har det varit snökaos här hemma så nästan alla flyg var försenade eller inställda. Ett tag var jag rädd att jag inte skulle få komma hem alls idag.

Ska krypa ner i min varma säng med nya, rena lakan och sova, sova och åter sova. Liv småsnarkar bredvid mig i soffan och henne lilla kropp är varm och go. Ska nog ha henne bredvid mig även i sängen, har saknat henne så mycket 🙂

hemma

Stor kram.


8 kommentarer8 kommentarer om “Flygkaos”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Ja, man saknar verkligen dom små liven. Ska snart börja jobba jag med efter 18 månader hemma. Kommer sakna barnen oerhört!
  Får vara glad att jag kunnat gå hemma så pass länge, men hade nog gärna gått ett tag till =)

  Sov gott!
  Kram

  Svara
 • Jag vet inte om du läser dina kommentarer.. du kan väl skriva ett inlägg om du läser dom? 🙂 Såg att ni var på jakt efter en bilstol åt Liv. Va bra! Jag skulle rekommendera en Britax Multi tech – en stol som räcker till länge och är godkänd till 25kg bakåtvänd. Däremot är det inte att rekommendera att vända den framåt sedan, det är den alldeles för tung för (barnet liksom ”mosas” mellan stolen och bältet vid en krock.. eftersom stolen trycker på bakifrån så bör den vara lätt – en bältesstol är lätt). Tänk också på att inte vända henne före 4års ålder och 15kg

  Svara
 • Hej Hanna! Har läst din blogg ett tag tycker den är jätte bra! har två små flickor min minsta är 7 månader nästan lika gammal som Liv. Är jätte kul o få följa era liv ni verkar ha det jätte mysigt tillsammans…

  Svara
 • God morgon
  Tänkte bara önska dig och de dina en trevlig helg. Jag älskar, precis som du, fredagar! Och i nästa vecka är det bara tvåa arbetsdagar att beta av innan det är långledigt! I helgen ska jag och sambon göra julgodis, det blir både Mozartkulor och Leilas Rocky Road!

  Du skulle inte vilja sätta in en bild på dig från ditt bröllop, skulle vara kul att se din brudklänning och ditt hår?

  Ha en mysig helg!
  Kram Victoria

  Svara
 • heej Hannah!

  Har precis läst om dig i tidningen! Det var en jätte fin artikel, och väldigt fina bilder!

  Om du vill att jag skickar tidningen till dig så kan du bara höra av dig till mig : [email protected]

  kram

  Svara
 • Hej vackra Hannah! Glad fredag!!
  Kan inte du berätta lite om Liv, hur mycket hon väger,lång mm. Skulle vara roligt att veta!
  Vilken fin vinter vi fått men inte så kul med allt som ställer till det som ditt flygkaos. Ha en skön helg. STOR kram till er

  Svara
 • Hej fina Hannah.Jag förstår verkligen att du är trött.Du har verkligen mycket omkring dig med jobb och familj.Tur du har din fina Peter som verkar vara en riktigt bra man och Pappa.Det är du verkligen värd.Hoppas ni får en riktigt skön helg.STOR KRAM till världens bästa Hannah.

  Svara
 • Hej!

  Jag flög hem i onsdags från USA och landade igår morse. Det var snökaos så jag var bara glad att jag kom fram. Så nu är jag hemma efter 16 månader, känns konstigt men riktigt bra. Ska bli kul att fira jul hemma. Hoppas du får en underbar jul! KRAM

  Svara