Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:33 | december 29, 2009

Sjuklingar

Min vackra vän. Hoppas att du mår bra, själv föll jag pladask för förkylningen och har fått feber. Så typiskt att man ska bli dålig så fort man har det lugnt och skönt. Mitt nya jobb på Miljonlotteriets Lyckohjul sätter igång i början på januari, så jag hade verkligen behövt de här julveckorna utan sjukdomar! Skulle åkt in idag och träffat upp Hans och de andra i produktionen och gått igenom spelet mm, men fick skjuta på det. Skulle även på middag hos våra fina grannar ikväll, som jag sett fram emot så mycket, men fick ställa in det också 🙁

Liv har haft feber inatt och gråtit tröstlöst, inte har hon velat äta något heller. Jag tror att det är öronen för så fort jag lägger henne ner så gallskriker hon, det blir bättre i upprätt läge. Känner igen symtomen från då William var bebis och hade öroninflammation titt som tätt. Har ringt till vårdcentralen och väntar på att de ska höra av sig om en tid, finns inte det så får jag åka till akutmottagningen. Stackars lilla Livan 🙁 Man känner sig så fruktansvärt maktlös när ens barn är dåligt. Nu sover hon tryggt i min famn så jag kan hålla ett vakande öga.

Jag passar på att börja läsa den tredje delen i min serie nu när hon sover, jag läste klart bok två igår. De två första delarna har jag sett på film, så jag har hela tiden vetat vad som ska hända. Nu vet jag ingenting och längtar till att få läsa.

cimg2633

Jag hör av mig lite senare.

Tack för att du finns!

All kärlek.


16 kommentarer16 kommentarer om “Sjuklingar”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Du kommer INTE bli besviken på Ljudet av ditt hjärta, lovar. Själv måst ejag ta mig till bokhandeln och köpa sista boken idag, kan inte hålla mig : )
  Krya på er!

  Svara
 • Utan vara utbildad läkare så kan jag tydda det till öroninflammation för jag hade två öronbarn när dom var så o det hände att först fick min dotter det o natten efter sonen det.
  Titta om det har runnit något ur örat på henne för då kan trumhinnan ha spruckit o då börjar dom kunna sova normalt. Det är typiskt när man vill koppla av så kommer det sjukdom med i bilden..Hoppas att du snart får hjälp till lilla söta Liv…

  Svara
 • Sänder varma krya på er kramar till er och hoppas ni snart blir bättre!

  kram

  Svara
 • Stackars dig och lilla Liv.Så tråkigt att bli sjuk nu,det är så typiskt.Hoppas ni snart blir bättre igen.Krya på er.Stor KRAM.

  Svara
 • Usch, öroninflammation måste vara något av det värsta som finns. Jag var öronbarn när jag var liten, till doktorn (Dr Jensen som jag fortfarande minns hur hon ser ut, haha, lustigt) stup i kvarten, fick rör inopererat som inte direkt hjälpte… Men sedan såg morfar ett program på TV där de pressade vitlök i olja, värmde lite, silade bort vitlöken och droppade oljan i örat. Det fungerade 🙂 Varje gång.

  Svara
 • Krya på er, hoppas ni blir bättre till torsdag så ni kan få fira nyår utan att ligga i sängen. All kärlek, kram

  Svara
 • Gott nytt år!!!

  Svara
 • Hoppas ni krya på er snabbt å att lillgumman inte ha allt för ont..du få ge lite alvedon så de dämpa den värsta smärtan…

  Tänkte höra hur många böcker är det i serien å va heter dem???

  ja ha ju sett de två filmerna men skulle vilja läsa böckerna oxå….

  Svara
 • Hej fina du!
  Det är första gången som jag skriver här men jag har följt din å Peters blogg en längre tid. Ni är såå mysiga!! Hoppas er lilla, underbara dotter snart blir frisk så vi får se hennes fina leende på kort igen. Hon är ju såå söt!! Och hoppas att du Hannah oxå frisknar till så att du kan jobba på med ditt nya arbete(Grattis till det). Ta hand om varandra!!
  Gott Nytt År
  Stor kram till er från Jaana

  Svara
 • Krya på dig, Hannah! Jag har haft ont i halsen ett par dagar, väntar bara på att resten ska bryta ut… Kram

  Svara
 • Fina Hannah!! Krya på dig å hoppas du mår bättre snart,& att Liv blir piggare,så där var Min Emilia oxå förut,såfort man la henne så skrek hon,vi var å kollade på VC men det var inte öronen utan bara en vanlig förkylning….Börjar oxå känna mig lite i halsen,brukar ioförsig vara sjuk när jag är ledig/har semester…. Tack HAnnah för du är så öppenhjärtlig inför oss här på bloggen….Var såå kul att träffa dig på Bloggträffen,du var såå fin…. Ha ett Riktigt Gott Nytt År…. Kram i mängder Jennie ”Mirakel”

  Svara
 • Usch… Stackars lilla Liv. Och dig. Har ett litet kok som alltid fungerar på mig som du kan testa iaf:

  Koka upp 1-2l vatten med en ”tumme” ingefära & 1/2 citron, låt sjuda i 1h. drick som té (med tex drakens) eller bara som det är under dagen.
  Det driver ut vilka bakterier som helst. Man kan använda det som detox också… så drick inte allt på en gång!

  Krya på er <3

  Svara
 • Glöm inte gå in och titta på alla fina nyårsklänningstips kina visar på sin sida här!så många fina!

  kram

  Svara
 • Åh, vad surt för er att ni blivit sjuka 🙁

  Min dotter fick öroninflammation när hon var 4 mån,,dom gallskriker när man lägger dem ner, så symptomen stämmer bra.

  Hoppas det löser sig & ni blir friska snabbt.
  Kram Lommo

  Svara
 • Tips: Något mot feber och värk samt nässpray, kan hålla bort en antibiotikakur. Det gäller att man börjar i tid, små barn kan inte blir nässprayberoende för det är ju föräldrarna som slutar när det är dags…

  Svara
 • Tråkigt att vara sjuk, men det kan faktiskt vara liiite mysigt ibland.

  Vilket fint armband du fått av din man förresten! Det röda… hur fint som helst! 🙂

  /S

  Svara