Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

00:25 | januari 8, 2010

Hemma!

Äntligen hemma! Fy, vilken lång resa. Det har tagit extra lång tid pga det dåliga vädret. Snöoväder, halt som snor och dålig sikt 🙁 Tur att det inte var så mycket trafik, för då hade vi nog fortfarande varit i Bollnäs eller våldsgästat Lill-Babs i Järvsö 🙂

Nu blir det att stupa i säng. Imorgon (eller idag snarare) ringer klockan 07.00, dags för skola och jobb. Ska in till stan efter att jag  lämnat pojkarna. Nästa vecka kör vi ju igång med Miljonlotteriet Lyckohjulet. 

Här är lite bilder från de senaste dagarna.

Igår var vi bjudna hem till "grannarna" på middag...

Igår var vi bjudna till "grannarna" på middag...

... kassler, ris och goda vänner.

... kassler, ris och goda vänner.

Idag tog pojkarna några sista åk innan det var dags att fara hem. Nästa gång får det bli skidskola. Tror de lär sig snabbare då.

Idag tog pojkarna några sista åk innan det var dags att fara hem. Nästa gång får det bli skidskola. Tror de lär sig snabbare då.

Jag älskar snö och vinter, men 25 minus var lite för kallt.

Jag älskar snö och vinter, men 25 minus var lite för kallt för att gilla.

Livan fick bara vara ute en liten stund, inbäddad i vagnen. (Jacka och täckbyxa Cross, mössa Gina Tricot. Den flerfärgade mössan jag hade i förrgår kommer från Stadium, Warp. Tröja Filippa K, vagn Mutsy, åkpåse BuppaBrand, skötväska JJ Cole. Nu har jag inte missat något va :-)?

Livan fick bara vara ute en liten stund, nedbäddad i vagnen. Jacka och täckbyxa Cross, mössa Gina Tricot. Den flerfärgade mössan jag hade i förrgår kommer från Stadium, Warp. Tröja och vantar Filippa K, vagn Mutsy, åkpåse BuppaBrand, skötväska JJ Cole. Nu har jag inte missat något va :-)?

Puss och kram.


4 kommentarer4 kommentarer om “Hemma!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Välkomna hem.. 🙂 Härligt ni ser ut att ha haft det…Fin åkpåse Liv har….Emilia har en enkel från babyproffsen… Ska förhoppningsvis snart åka till KNODD,försöker ”ragga” någon som vill köra mig…. Har du något tips på vad man kan handla där som är bra…. Känner jag mig rätt blir det nog mkt småsaker,som nån söt napp å nån söt tröja osv…. Tack för att du finns.Kram Jennie ”Mirakel”

  Svara
 • Vad mysigt ni verkar ha haft i fjällen!! Det är så härligt med riktig vinter! Jag o min lille 9 månaders har precis varit ute o åkt pulka, ju snabbare desto bättre tyckte han=).
  Hoppas du får det bra på jobbet här i gbg!
  Tack oxå för ditt svar på din frågedag!! Nu ska jag kolla upp hårförlängningar här i stan!
  Kram

  Svara
 • I den där knappliften lärde jag mig att åka skidor 🙂 Vemdalen är mitt favoritställe så trots att ni haft det riktigt kallt blir jag avundsjuk.

  Jag gillar din jacka, den var riktigt snygg!!
  Kram

  Svara
 • Åh vilken fin vagn!! Jag är inte ens i närheten av att va gravid, inte än på nåt år iaf, men den vagnen ser så bra ut! Är det nåt du rekommenderar?
  För övrigt är nog du den vackraste människa jag vet! Kram på dig och tack för en bra blogg:)!!

  Svara