Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:41 | januari 12, 2010

Ännu ett spår

Han finns överallt här…


2 kommentarer2 kommentarer om “Ännu ett spår”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hehe, there´s no escaping Loket in the Bingolotto studio! 😉

  Förresten, såg ett gammalt program av Dolce Vita där du var med häromdagen, där du berättade om att du och ditt (numera) ex skulle fortsätta tillsammans igen efter en separation. Reagerade på hur otroligt ledsen, nästan uppgiven, du såg ut när du berättade om det. (Den Hannah jag har ”lärt känna” här har en helt annan värme, röst och minspel!) Fick än större förståelse för det du har berättat här på bloggen, att du har mått riktigt dåligt, varit i ”ensamma” relationer, MEN lyckats vända på det och dessutom också träffat din Peter.

  Det är så himla fint att se hur bra det kan bli ändå. 🙂 Det ger hopp, och genom hoppet mer styrka till att fortsätta kämpa, att inte bara acceptera ett liv man inte trivs med. Ett stort tack för all inspiration, ville jag nog mest säga med detta. 🙂 Och ha det bra här i Göteborg, en vecka går fort!

  Kram

  Svara
 • Jadu, det ar ju lite laskigt! Loket overallt.
  Inget illa om honom men han skramde mig i tv rutan som barn, haha.
  Han ar sakert en go gubbe.

  Svara