Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

21:20 | januari 13, 2010

Räkor och tunga lock

Förlåt min vän, jag har inte haft en en sekund över idag. Allt har gått jättebra, men tagit mycket tid. Imorgon kommer det bli en ännu intensivare dag. Vi kommer spels in tre program och så är det massor av jobb runt omkring det. Jag har tagit massor av bilder, så när jag kommer hem blir det en orgie i bilder från veckan 😉 Ska precis lägga mig för kvällen (mina ögonlock väger bly) efter att ha ätit en räkmacka på Gothia Towers med en otrolig utsikt.
Puss och god natt


5 kommentarer5 kommentarer om “Räkor och tunga lock”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Hannah.Förstår verkligen att du är trött,med så intnesiva dagar,tufft.Wow vilken underbar utsikt.Sov gott så hörs vi i morgon.Kram

  Svara
 • Ja heaven 23 har en ljuvlig utsikt, tack för du delar med dig, natti

  Svara
 • Hej! då förstår jag att du blev mätt!har sjä’lv bott på Gothia Tower hotell och ätet räksmörgåsarna högt upp i luften där med en fantastisk utsikt från hotellrummetr över liseberg….

  Sov så gott!nu är du snart hemma igen!

  kram

  Svara
 • Glom inte att ta hand om dig sjalv!
  Forstar att du ar trott. Sa intensivt! Hoppas du kan vila lite snart.

  Svara
 • Godmorgon
  Visst är räkmackorna goa på hotellet, händer att man smiter förbi där ibland. Synd att du missade Jul på Liseberg med tanke på utsikten. Liseberg är så himla vackert på vintern!
  Ha en bra dag!

  //U

  Svara