Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

19:17 | januari 17, 2010

En rolig och intensiv vecka

Hej min vän. Hoppas att du mår fantastiskt. Åh, vad jag har saknat dig och att sitta vid datorn 🙂 Så härligt att äntligen kunna göra ett ordentligt inlägg. Gillar inte att göra det från mobilen för bilderna blir så dåliga och texten går inte att lägga under bilderna. Du kanske redan visste det, men jag har precis fått veta att om du klickar på bilderna på din dator så blir de större. Mobilbilderna är ju så mycket mindre. Bra va?

Det var så underbart att komma hem i fredags. Jag hade svår Liv-abstinens och när hon och Peter mötte mig på Arlanda på fredagskvällen var jag salig. Det högg dock hårt i mitt hjärta och jag blev väldigt ledsen när Liv tittar på mig och börjar gråta. Hon kan väl inte glömt bort mig på fyra dagar?! Hon slutade efter en halv minut och sedan var allt som vanligt igen, men när jag kom innanför dörren så bröt jag ihop. Jag grinade i en timme bara för att jag var så trött efter veckan, glad över att jag var hemma, ledsen för att Liv var ledsen, glad över att jag fick pussa på Peter och för att jag saknade pojkarna. Knasigt 🙂

Här kommer det en massa bilder från min vecka i Göteborg. Den var extremt intensiv, men oerhört rolig! Det är ett otroligt kul gäng, och jag trivs så bra. Glöm inte att ”Miljonlotteriets Lyckohjul” har premiär imorgon kl 19 på Tv3. Sedan kommer du se oss varje vardag samma tid och lördagar kl 20. Usch, jag är nervös. Vågar inte titta imorgon tror jag 🙂

Första inspelningsdagen.

Första inspelningsdagen.

Hans, jag och Fredrik. Det är vi tre som håller ihop mest hela dagarna. Fredrik skriver manus och tar hand om oss och vår stress. Han är en riktig klippa.

Hans, jag och Fredrik. Det är vi tre som håller ihop mest hela dagarna. Fredrik skriver manus och tar hand om oss och vår stress. Han är en riktig klippa.

Så här ser studion ut. Hjulet, bokstavsväggen och det avsnittets tävlande.

Så här ser studion ut. Hjulet, bokstavsväggen och det avsnittets tävlande.

ly4
Det blir många frisyrer, smink och klädbyten under en dag. Hyn och håret mår inte så bra. Jag kommer nog att vara flint när de 200 programmen är inspelade :-)

Det blir många frisyrer, smink och klädbyten under en dag. Hyn och håret mår inte så bra. Jag kommer nog att vara flint när de 200 programmen är inspelade 🙂

När man stått en hel dag i höga klackskor får man så ont fruktansvärt ont i fötterna. Här tar jag en vilopaus.

När man stått en hel dag i höga klackskor får man så fruktansvärt ont i fötterna. Här tar jag en vilopaus.

Rolf "muschen" Kaiser är vår studioman.

Rolf "muschen" Kaiser är vår studioman.

Annika Ljungberg från Rednex var en av våra Lördagsgäster.

Annika Ljungberg från Rednex var en av våra Lördagsgäster.

ly9
Hans är grym. Han får mig inte bara att skratta så jag kissar på mig varje dag, utan ger mig många bra tips. Han har ju mycket tv-erfarenhet.

Hans är grym. Han får mig inte bara att skratta så jag kissar på mig varje dag, utan ger mig många bra tips. Han har ju mycket tv-erfarenhet.

Några av våra ombyten.

Några av våra ombyten.

 

Kamerakillar.

Kamerakillar.

ly13 ly14
Här intervjuar jag Lasse "Kurt Ohlsson" Brandeby som också är en lördagsgäst.

Här intervjuar jag Lasse "Kurt Ohlsson" Brandeby som också är en lördagsgäst.

 

Lördagsprogrammen är längre och då är Annika Jankell och Fredrik Virtanen med. De siiter i sin Retrohörna och kommer bjuda på massor av roliga klipp från en svunnen tid. Det blir mycket nostalgi och mer fest på lördagarna.

Lördagsprogrammen är längre och då är Annika Jankell och Fredrik Virtanen med. De sitter i sin "Retrohörna" och kommer bjuda på massor av roliga klipp från en svunnen tid. Det blir mycket nostalgi och mer fest på lördagarna.

Nu ska jag ge mig på bilderna från gårdagens fest. 

Hej på en stund.

Puss och kram.


9 kommentarer9 kommentarer om “En rolig och intensiv vecka”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej!Vad fina ni är i studion!frågar igen…hur mycket får du själv välja när det gäller frisyr och kläder?? Förstår att du fick gråtanfall när du kom hem, så mycket som släpper och så längtan!jag var över i usa med jobbet för några år sedan och efter 8 dagar när jag kom hem så bröt jag ihop i gråt hos maken och barnen…längtan!

  Vad kul med bilder från festen med!

  kram

  Svara
 • Hej Hannah!
  Brukar strula med inloggningen, men nu lyckades jag på första försöket så äntligen kan jag skriva. 🙂
  Det kanske var glädjetårar även från Liv över att äntligen få se sin mamma. I vilket fall gick det över snabbt och jag är säker på att hon var glad att få träffa dig igen.
  Förstår att du började gråta när du kom hem, jag är precis likadan. Jag gråter till och med för mindre, men samtidigt kan det vara skönt att få gråta ut ibland. Det lättar lite efter all stress och press.
  Ska självklart titta på Lyckohjulet imorgon! 🙂
  Kramar!

  Svara
 • Hej!
  Jag har läst din blogg först hos mama och sen på bloggfamiljen. Tycker att du förgyller min vardag och att det är kul att läsa om dig och din familj. I dag var det extra kul att då min gamla klasskamrat Fredrik var med på sidan.

  /Lillan

  Svara
 • Hej Hannah! Skönt att få gråta ut!
  Jag tror inte att Livan glömde bort dig… kan det inte vara att hon kom på när hon kom till dig att hon saknat dig väldigt mycket och kände in att det var sorgligt att du varit borta så länge och började gråta därför? Hon kan ju inte vara beredd på att det är dig hon ska få se på Arlanda, men när hon väl gör det kan det kanske vara så att all längtan hon känt kommer över henne.
  Kram!

  Svara
 • Hej fina Hannah!
  Du ser verkligen ut att haft en intensiv och rolig vecka….spännande!! Å vilka fina kläder du har hela tiden, måste vara kul att få bli stylad och fixad hela tiden…..inte alls avundsjuk:-)
  Usch, förstår dig till fullo att du blev ledsen när lilla Liv blev ledsen:-( Jag hade också blivit helt till mig om min lilla dotter hade gråtit när jag kom hem efter några dagars bortvaro. Men som sagt, det gick ju över väldigt fort och sen så var hon glada Liv igen:-)
  Skall lätt se programmet imorgon, kul kul!!
  Var rädd om dig,
  Pussar och kram hela dan:-)/Lisa.

  Svara
 • Åh lilla gomman :´( Det är jobbigt att vara trött och ”hela världen är fel”. Liv har bara en mamma och det vet hon 🙂 Kram på dig, du är så himla fin på bilderna!

  Svara
 • Hej Hannah!
  Jag har saknat dig och dina långa blogginlägg!
  Wow, vad chic och glamourös du ser ut. Ska bli kul att se dig på TV imorgon. Kläderna ser väldigt 80-talsinspirerade ut med uppvikta kavajärmar mm. Skulle tycka att det vore kul att få bli stylad, men kanske inte tre gånger om dagen ;). Du får passa på att göra hårinpackningar när du är ledig.
  Lilla Livan, hon blev överlycklig när du kom hem såklart!
  Kraaaaaam

  Svara
 • Hej fina Hannah!
  Åh vad du är snygg 😀
  Ska bli kul att få se programmet!
  Kram Lommo

  Svara
 • Mitt första inlägg på din sida! Jag vill börja med att ge dig komplimangen att du är en otroligt vacker ödmjuk och stark tjej! Glad att du gör den här bloggen!

  Svara