Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:16 | januari 21, 2010

Lycka

Idag är jag lycka personifierad. Så underbart att äntligen få träffa William och Mio! Lade mig bredvid dem i sängen och gosade och småpratade imorse. De sov när jag kom hem igårkväll. Så jag var snabb upp när klockan ringde så vi skulle hinna ta igen lite tid innan jag körde dem till skolan. Har inte träffat dem på tio dagar förrutom tio minuter utanför deras pappors hem i söndags 🙁
Hoppas att du mår bra. Vi hörs om en stund, ska väcka Peter och göra välling till Liv nu.
Varm kram


19 kommentarer19 kommentarer om “Lycka”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Härligt!
  Jag är också hemma idag med mina barn, sista dagen vi är hemma tillsammans på ett tag tror jag, för sen börjar jag jobba efter 1,5 års mammaledighet på måndag. Känns blandat, först var det bara kul att komma igång, men nu har jag ångest.. vill va hemma mer med barnen, får försöka pussla och ta ut semsterdagar här och var så man får va hemma lite mer med dom framöver också.

  Ha en bra dag Hannah!
  Kramar!

  Svara
 • Hej fina Hannah.Förstår att du är överlycklig att vara hemma hos familjen igen.Dom är så söta William och Mio.Ni får ha en bra dag.Kram

  Svara
 • jag råkade få på teven igår och då var det lyckohjulet men ärligt talat; vad gör du och Hans i detta urfåniga ”spel” eller vad det nu är? Och jag trodde Hans var filmrecencent? vad i hela fridens namn gör han i ett sånt här program? Är det bara för pengarna ni gör det här för det är under er bådas värdighet kan jag säga.

  Svara
 • Hej Hannah & välkommen hem 🙂 förstår att det måste vara jobbigt att vara ifrån sina barn & man!

  Till Anna10; om du tycker programmet är så dåligt så behöver du inte se på det, bara att byta kanal! Du skriver; är det bara för pengarna som ni gör ett sån program? Snälla du, alla måste vi joba och man behöver en inkomst & vad är det för del i att vara värd till detta program???

  Svara
 • Hej! Så mysigt att få krypa ner intill sina älskade små liv! Imorse klev jag upp 6.40 för att skjutsa min älskade tonårsdotter till praktiken på ett äldreboende. Hon stortrivs där hos våra gamla som både är sjuka och förvirrade!Blev så rörd när hon sa att hon sjunger för dem lugnt och håller deras hand då oron och förvirringen kan vara stor. Rätt man på rätt plats kan jag redan säga! Det finns ju skräckexempel på hur en del gamla både kränks verbalt och med fysiskt hårda tag,ej acceptabelt.Bemötandet är en såå viktig del i omsorgen/vården.Valde att krypa ner i sängen igen när jag kom hem för jag har ledig dag. Somnade om och vaknade nu….puuh, blandade känslor över att sovit bort en halv dag, inte likt mig men jag behövde nog det.

  Ha en fin dag!

  kram

  Svara
 • Hej Hannah. Har läst din blogg nu ett år och man får en bild av en person då. Roligt att få en mera ”riktig” röst till bilden också. Såg nämligen ditt program på 3an. Måste säga att jag är proffs på ert lilla spel, lyckades klura ut allt innan de tävlande iallafall. För ett år sen ungefär, lite mer, satt jag o’ läste din blogg då min pojkvän kommenterade att ”det där är min kusin”. Mhmm visst tänkte jag..men ja, så var det. Lustigt hur världen är liten. Sen kände jag mig rätt så fånig – här sitter jag och läser hannah graafs blogg som är min pojkväns kusin. Nu är det inte så att jag läser din blogg för att du råkar vara känd utan att du har en riktig mysig och rolig blogg! jag känner igen mig ganska väl i dig. hoppas du får en fin dag. Kram

  Svara
 • Hello!
  Kolla in min blogg http://www.aadrianarakic.blogg.se
  Jag studerar i Frankrike, Grenoble och skriver lite om livet här.

  Mvh

  Svara
 • Hej alla i bloggfamiljen!sitter och surfar runt bland greklands alla öar. Någon som kan tipsa mig om en vacker ö med ljuvliga sandstränder, mysiga resturanger och lagom puls….Naxos, Milos,Karphatos, zakynthos, skopelos……man blir ju helt snurrig och många känns ganska så lika…Tack för tips!

  kram kram

  Svara
 • Allt som vanligt här då. En persom Anna 10 skriver att programmet är dåligt och direkt ska en av fjäskisarna ifrågasätta. Jag tror jag dör, vad löjligt. Det kan ju vara så att man råka snubbla förbi ett program och slötittar på det och kommer på efter en stund: det här var inte bra.
  Det har nog hänt dig med fröken pefekta Lommo.
  Undrar hur gamla vissa är här eg.
  Jag tittade med på det programmet en stund igår och tänkte samma sak, gud lamt
  med all respekt, men att H inte är van att vara programledare det märks, massa nervöst småprat och tycks tro att det stora är att bara stå där för att se söt ut.
  Urlöjligt, tycker jag, och vet du vad Lommo, det FÅR jag tycka.
  Och nej, jag kollar inte på det igen.
  Varje dag pratar ni om exakt samma sak här inne dvs:
  -åh vad söt Liv är, världens sötaste
  -åh Peter vad bra du skriver, jag tror jag kissar på mig, kanske du ska skriva en bok?
  -åh vad söt och vacker du är Hannah

  Ja, typ detta, fast ggr 100 varje dag.
  Som en annan sa, det är rart att beundra folk man ej känner, men sorgligt.

  Jag tycker inte att H hat växt i mina ögen, tvärtom.
  Då ska vi se om skaran på de FEM härjar runt om hur dum i huvudet jag är.
  Haha

  Svara
 • Hej Hannah!

  Såg dig och hans i rutan idag. Du är underbar!
  Tänkte höra vart klänningen du hade på dig idag kommer ifrån? Den blommiga.
  Bild finns även i ditt inlägg som heter ” en rolig och intensiv vecka” bild nr 4, nere från.
  Undrar även vart klänning på bild nr 1, 2 uppfrån i samma inlägg kommer från.
  [email protected]
  /Sanna

  Svara
 • Hej Hanna.
  Förstår att det måste vara hemskt att vara ifrån barnen så mycket – och maken också ;o)
  Jag har aldrig varit ifrån vår son längre än en helg och det är jobbigt bara det…
  Idag kom jag på mig själv med att sitta och titta på ditt program =)
  TV:n stod på i bakgrunden och till slut satt jag och tittade… Jag tycker du är jätteduktig. Du har så naturlig och skön röst!
  Roligt att det går så bra för er. Jag älskar ditt och Hans ”gnabb” =)
  Kramar

  Svara
 • Hannah!! Jag måste berätta för dej vad min son sa förut när vi kollade på lyckohjulet.. ”åh.. hon ser så där snäll o kramig ut mamma, precis som du. hon måste väl vara en mamma?!” jag sa då att hon är mamma till 3 söta barn.. bla en kille som heter William o är 8 år precis som du 🙂 ham: ” va?! är det sant?? Va coolt.. eller vänta, hur vet du det känner du henne?!.. ja, på sätt o vis känns det som jag känner dej lite grann Hannah.. TACK för en bra blogg o för att du är såå spontan o rolig :)o du är jätteduktig som programledare tillsammans med Hans 🙂
  Kram Sandra

  Svara
 • Till Vila!
  Känner för att ge dig lite uppmärksamhet, då du verkar vara i behov av det. Du har förstås rätt att ha dina åsikter. Vill bara få dig att tänka till en stund.

  Jag har läst Hannahs blogg sen Mama-tiden och tycker att hennes sätt att skriva skiljer sig från de flesta bloggar jag har läst. Hon sprider kärlek och glädje på ett sätt som jag uppfattar kommer direkt från hennes hjärta. Jag mår bra av att läsa hennes blogg. Jag känner inte henne, men efter att ha läst hennes blogg under lång tid så har jag bildat mig en uppfattning om hur hon är som människa. Att sprida glädje och positiv energi till sina medmänniskor är en egenskap jag tilltalas av. Jag tilltalas inte av människor som fäller negativa kommentarer i onödan. Men alla är vi olika och det får man acceptera.

  Men har det slagit dig att folk som kommenterar här kanske vill ge positiv energi tillbaks till Hannah och Peter? Att de faktiskt tycker att Livan är söt, Hannah är vacker eller att Peter skriver bra? Det är väl inget sorgligt med det? Varför ska man hålla inne med kärlek och omtanke? Det gör väl ingen människa glad? Eller vad tror du? Förstår inte riktigt ditt resonemang här…

  PS: Jag är 39 år gammal 😉

  Svara
 • Vila, det är säkert så att Hannah inte har någon erfarenhet av programledarejobb, inte vet jag men eftersom du tycks veta så litar jag på det. Det är ju ändå så är vi alla barn i början och det tar alltid tid innan vi blir bekväma i nya roller. Det har du säkert själv upplevt.

  Jag upplever inte dig som du själv uttrycker det, ”dum i huvudet” utan blir mer fascinerad över din ihärdighet och vilja att trycka ner både Hannah och Peter. Som jag har skrivit till dig innan så finns det massor av andra bloggar som säkert passar dig och som skulle ge dig mer än irritation. För så upplever jag dig, som att du blir irriterad på Hannah och Peter. På samma gång som du tycker att de som kommenterar ältar samma saker om hur bra Peter skriver eller hur snygg Hannah är så ältar du dina grejer precis lika mycket. Du har all rätt i världen att lyfta din mening men gränsen mellan att upplevas som ärlig och som upplevas som elak är hårfin. Det är helt och hållet upp till oss själva att välja vårt angreppssätt utifrån hur vi vill upplevas.

  Jag ifrågasätter inte dig, men jag undrar Vila, vad ger dig rätten att hacka på Hannah, Peter, Lommo och andra som kommenterar? Vad ger dig rätten att såra andra människor?

  Svara
 • o jag är 32 år….o mamma till två killar….
  du är verkligen otroligt vacker o har en sån karisma o utstrålning så man blir alldeles matt…!!!!!!!
  förstår att du längtat efter dina gosegrisar….:)))…vilken lycka o få hålla dom i sin famn igen….
  tycker ni gör ett bra jobb du o Hans…gillar er båda två i programledarrollen….
  you GO GIRL….!!!!!!!
  kramkram

  Svara
 • Håller med ovanstående! Jag hoppas innerligt Vila att när du arbetar inom vården och dagligen bemöter människor att du har ett helt annat POSITIVT bemötande och sätt mot vårdtagarna än vad du visar här.

  Ha en bra kväll!

  Svara
 • Människor, människor!

  Måste bara få uttrycka lite åsikter i allt det här.

  För det första så tycker jag det är självklart att alla ska få säga vad dom tycker om saker här ( förutsatt förstås att det finns gränser ) men Herregud, att Anna 10 skrev att hon inte gillade programmet var väl inte så jävla farligt? Kan hon inte bara få tycka det hon tycker utan att då få mothugg direkt i nästa kommentar av någon som tydligen måste försvara Hannah? Hannah är en stor tjej, hon kan säkert ta både kritik likväl som att säga ifrån själv om hon nu skulle ha blivit sårad av det Anna 10 skrev.

  Håller med Vila, jag tycker faktiskt också det är lite töntigt att så fort någon inte skriver massa snälla saker så ska det genast skrivas i nästa kommentar att ”du behöver inte läsa den här bloggen eller kolla på programmet om du nu tycker så” o hej å hå!

  Det är ju lixom inte så ofta som någon ger Hannah kritik här, så jag tror nog inte hon tar åt sig så värst mycket. Det mesta som skrivs här är ju snälla saker.

  Sedan om det är fjäsk eller ärlighet i kommentarerna kan ju tolkas olika, men när vissa hugger emot sådär som tex Lommo gjorde så kan man ju lätt förstå att Vila tycker att det fjäskas här.

  Jag tycker för övrigt att det här är en bra blogg, därför läser jag den. Ibland håller jag med Hannah om det hon skriver, ibland inte.

  Peters blogg tycker jag om för det mesta, tycker han skriver rätt kul ibland men inte så jag kissar på mig. Ibland tycker jag inte alls om det han skriver, tex gillar jag inte att han ofta uttrycker sig så exakt i Mios handlingar. Men jag tycker ändå att han verkar vara en kärleksfull styvpappa till grabbarna och det är ju hur bra som helst.

  Det jag vill säga är egentligen att bara för att man läser en blogg så behöver man ju inte tycka och hålla med om allting som tex Hannah eller Peter skriver, men man kan ju ändå gilla bloggen och därför läsa den!

  Så ni som tycker att man inte ska kommentera om man inte får tycka till ibland av egen åsikt borde nog tänka om lite grann. Många av er skriver bara fina och snälla saker eller som Vila kanske skulle ha uttryckt det, ”fjäskigt”.

  I såfall har väl inte ni mer rättighet att kommentera om inte alla får göra det?

  Tycker för övrigt att både Hannah och Hans skötte sig bra i programmet men själva programmet är väl inte riktigt i min smak, hajjar inte riktigt alla regler.

  Ha det gott alla männsker!
  Gonatt!

  Svara
 • För det första, om man inte gillar Hannah & det hon görså behöve rman inte gå n på den här sidan. Jag menade inget illa när jag kommenterade Anna10, jag ville bara få fram att om man inte gillar programmet så stäng av eller byt program, men såklart så var ju Vila tvungen att lägga sig i disskussionen! Alla andra och jag förstår ju att Vila inte mår bra 🙁 att personen går in och läser Hannahs och Peters blogg fast hon/han inte verkar tycka om bloggen förstår jag inte riktigt?

  Och en sak till Vila; jag fjäskar inte för någon ”lilla du” !!!

  Svara
 • Till Irmeliii; Kallar du mitt inlägg till Anna10 att jag hugger mot hennes kommentar så har du tagit fel. Jag försökte bara få sagt att var och en väljer varifrån man vill ha sin inkmomst ifrån och om Hannah väljer att jobba för tv3 så är det upp till henne, eller hur?
  Jag ber om ursäkt till Anna10, jag menade inget illa!

  Svara