Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

21:56 | januari 24, 2010

Separationsångest och John Blund

Dagen har varit hur lugn som helst. Efter lågprisshopping och vila så for vi ner på byn och åt middag. Jag känner mig fortfarande inte helt ok men jag börjar ana att min kropp bara är i någon sorts chock. Jag har inte känt tillstymmelse till stress och i stort sett så har jag inte gjort någonting ansträngande alls. Huvudet har helt enkelt fått kortslutning 🙂

nu1 nu2
Mio gapar stort.

Mio gapar stort.

Min plankstek innan jag gluffsade i mig den.

Min plankstek innan jag gluffsade i mig den.

nu5

Pojkarna har gjort en koja bakom soffan där de ska sova inatt. Jag vill också sova där så jag kan gosa med dem hela natten, men jag vet att när Mio börjar gnissla tänder, William börjar sparka runt och rummet fylls av fislukt så kommer jag ångra mig 🙂 Får helt enkelt mysa med dem imorgon innan de åker upp mot Stockholm. Har separationsångest, saknar pojkarna, Liv och Peter redan trots att de fortfarande är här. Jag åker till Göteborg när de åker hem imorgon.

God natt...

God natt...

sov så sött.

...sov så sött.

Jag ska också gå och lägga mig nu, mitt huvud värker och jag är sekunder från att somna.

Hoppas att du haft en fin helg.

Vi hörs imorgon.

All kärlek.


4 kommentarer4 kommentarer om “Separationsångest och John Blund”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Så goa bilder!de är för söta era små liv.Hoppas du mår bättre när du vaknar upp imorgon!
  Titta kom o titta………John blundsången hur den nu var…

  Sov gott!

  kram

  Svara
 • Hej Hannah!
  Stackars dig som också får ”tortyråkomman” migrän. Vet hur hemskt det är, men tack och lov får jag det väldigt sällan. Oftast kommer den när jag varit hårt stressad under en period. Det behöver inte vara fysisk stress, utan det kan lika gärna vara psykisk stress. Kanske har det varit lite tufft psykiskt för dig nu i början med nya jobbet då du tvingats vara ifrån din familj? Bara en tanke…
  Har lärt mig med att det bästa sättet för att slippa drabbas av anfall är att sova ordentligt, äta ordentligt och lyssna på hjärtat. Hoppas att du kryar på dig snart.
  Dina ungar är så fina, det är så kul att se bilder på dem. Trist att Peter så sällan är med på bild. Har han inte fattat att han är snygg? 😉

  Kramisar

  Svara
 • Åh… ser att ni ätit på Centercourten, va gott. Min man jobbade där i flera år och då åt jag pepparstek flera dagar i veckan. Tröttnar aldrig. Hoppas ni hade en mysig helg i Båstad, en by som enligt mig är bäst under lågsäsong. Ta hand om dig och din fina familj.

  Kram Maria och Benjamin
  http://majalotta.blogg.se

  Svara
 • Underbara bilder på underbara små barn 🙂

  Alla ni som vill veta var man får tag på Hannahs snygga kläder( från tv-programmet lyckohjulet) gå in på: http://www.lizette.me/blogg/

  Svara