Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

21:07 | januari 31, 2010

Snabba cash och lövbiffar

God kväll vacker. Har precis satt mig för att skriva till dig då Livs datorfascination vaknar till liv. Hon är som tokig i datorer, att trycka på alla knappar, radera saker och göra om alla inställningar som finns bara genom några tryck. En liten mini Bill Gates. Jag får parera henne hela tiden, så bli inte fundersam om det kommer en och ett annat konstigt ord 🙂

Vi har varit inne i stan och ätit brunch och sett filmen ”Snabba Cash” på bio. Peter har velat se den filmen nu sedan den kom ut så nu var det dags. Jag är inte så förtjust i svenska actionfilmer, men den här var verkligen välgjord och med ett oerhört bra skådespeleri. Den var så verklighetstrogen och bra gjord. Gick ut från salongen lite nertyngd och illa till mods för den var väldigt mörk, ingen solskens historia direkt. Hoppas att den avskräcker unga som imponeras av den kriminella världen! 

Färdiga för att fara in till stan.

Färdiga för att fara in till stan.

Fina Jenny som brukar passa Liv när vi är i stan åt brunch med oss och tog hand om Livis när vi gick på bio.

Fina Jenny som brukar passa Liv när vi är i stan åt brunch med oss och tog hand om Livis när vi gick på bio.

Två matglada tjejer.

Två matglada tjejer.

Pratade med Mios pappa igår för Mio började känna sig sjuk. Idag var de hos läkaren och han har fått halsfluss, stackarn 🙁 Han som skulle komma hem imorgon får stanna till tisdagkväll så vi minimerar risken att Liv ska bli smittad. Hon är nog mer mottaglig nu efter sina två penicilinkurer. Saknar min MiniMoj, men får ta hand om honom så snart han kommer hem! 

Jag vågar knappt berätta detta för dig men igår kväll åt vi lövbiff och pommes IGEN! Vi skulle ju gått ut och ätit med Kina och hennes Jesper men fick ställa in. Vi hade inte köpt hem någon mat så vi tillagade det som blev över från i fredagskväll. Kanske lite enformigt, men ack så gott 🙂

Mmmmm, min favoriträtt...

Mmmmm, min favoriträtt...

...men efter den här helgen lär det nog dröja innan jag äter det igen :-)

...men efter den här helgen lär det nog dröja innan jag äter det igen 🙂

Liv tittade på sina knasiga föräldrar med stora ögon.

Liv, världens bästa Livan.

Avskyr att se mig själv på tv, men tittade änså på Miljonlotteriets Lyckohjul igår. Det är första programmet jag ser, i alla fall ett helt. Usch, vad jobbigt det är att se, men kul att göra!

Avskyr att se mig själv på tv, men tittade ändå på Miljonlotteriets Lyckohjul igår. Det är första programmet jag ser, i alla fall ett helt. Usch, vad jobbigt det är att titta, men kul att göra!

Imorgon ska jag gå på på QX-galan. Jag och syrran ska dela ut ett pris tillsammans, vet ej till vem ännu, men säkert till någon som förtjänar det. Det ska bl jättekul och spännande. Peter är hemma med barnen så det kommer bli en riktig tjejkväll 🙂 

Var rädd om dig och ha nu en skön kväll.

Jag är så tacksam och över Dig, och de fina ord jag får gör mig alldeles varm i hjärtat och jag suger åt mig de som en torr gammal svamp 🙂 

Varma kramar och kärlek.

/Din trogna vän


10 kommentarer10 kommentarer om “Snabba cash och lövbiffar”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Så härligt Hannah inlägg!börjar det bli enformigt med lövbiff??Tänkte just på det du beskriver nu, hur känns det att se sig själv på tv…men nu fick vi ju veta!Du är kanonduktig!ha en mysig och kul kväll med din fina syster imorgon!

  kramis

  Svara
 • Här har det oxå varit samma middag två dagar på rad kassler med potatisgratäng o beasås.
  Liv är så jätte gullig o skrattar på varje bild. Du är jätte bra Hannah på tv o jag o min dotter såg oxå programmet igår.
  Ha en supertrevlig kväll imorgon med Magdalena..

  Skickar en snöig hälsning ifrån skåne o vi väntar mer snö här..

  Svara
 • Hej fina.Lövbiff en underskattad rätt,fantastiskt gott.Stackars liten Mio som har fått halsfluss.Bra att han kan vara kvar ett par dagar till hos Pappa,så inte ni andra också blir smittade,speciellt Liv som precis varit dålig.Jag såg också på Lyckohjulet igår.Du är otroligt duktig Hannah,ett riktigt proffs.Hoppas verkligen att du får vara programledare för fler program framöver.Som vanligt underbara bilder på dig och goa Livan,som alltid ser lika lycklig ut.Du får ha en riktig trevlig kväll i morgon med syster yster.Stor kram till dig Hannah min favorit.

  Svara
 • Liv är ju bara för söt! Pappa upp i dagen 😀 Men Hannah du är vacker du också 😉 Krya på Mio! Brukar William titta på Made in Sweden förresten?

  Svara
 • Vilken härlig dag med god buffé och bio! Vill också se Snabba cash men är lite orolig om jag fixar med den, hör så många som säger att dom mår dåligt när dom går ut ur bion och jag är en sån som blundar bakom kudden…

  Tänkte höra om du har någon åsikt om produkter med AHA-syror, antingen salongsbehandlingar eller hemma? Hör så många olika åsikter 🙂

  Svara
 • Åh vad kul att gå på QX-galan, det skulle jag med vilja göra. Hoppas ni får en riktig kanonkväll tillsammans.

  Svara
 • Åh så roligt att du och Maggan ska göra en sak tillsammans, det är nog många med mig som blir glada över att se er två tillsammans igen, kram! 🙂

  Svara
 • Stackars lilla Mio. Och tänk så gammal du NU ska te dig i hans ögon när ni träffas igen;.)!!
  Tycker det var så underbart härligt sagt av en liten kille som vaknade till efter att nyss somnat…han är verkligen lite säregen va..?
  Kram!

  Svara
 • Lilla dockan Liv, blir bara sötare och sötare för varje dag..;) Hon måste vara den gladaste tjejen på den här sidan jordklotet, ständigt leende..Söt!
  Snabba Cash, den var lite seg tycker jag och jag hade magknip hela filmen..var så sjukt orolig att det skulle hända den vackra lilla flickan något hela tiden..(mammahjärtat du vet..;). Men JOEL KINNAMAN, han är def. Sveriges, ja, världens snyggaste sexigaste skådis jag vet. Så bara att få njuta av honom i några timmar var värt magknipen och ångesten..hahaha…
  Hoppas Mio kryar på sig!!!
  Storkram Malinapralina

  Svara
 • Det är INTE enformigt med lövbiff och pommes, vi äter det varje fredag 🙂 Älskar verkligen den rätten och trots att jag lätt tröttnar på maträtter fort och är otroligt kräsen så längtar jag alltid till fredagsmaten.
  Vi gör egna pommes från ett recept av Annika Sjöö och egen tzatziki till. Så gott och just nu känns det inte roligt att det nästan är en hel vecka tills jag får äta det igen, haha.
  Ha en trevlig tjejkväll!
  Kram

  Svara