Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

23:51 | februari 2, 2010

Sovpose

God morgon. Nu ska jag köra William till skolan (klockan är strax innan åtta, men enligt mitt mobilinlägg är den sent på kvällen?!) Han ska senare idag laga sitt första hål hos tandläkaren. Han är lite smånervös märker jag. Mio får vara hemma idag också så han får ordentligt med vila och blir helt frisk. Han, Peter och Liv ligger i vår säng och snarkar. Mio kom in inatt efter att ha drömt en mardröm och Liv lyfte jag upp när hon blev ledsen inatt. Många ben och dåliga andedräkter har trängts i sängen 🙂 Liv har haft lite olika sköna sovposer.
Hoppas att du får en fin dag.
Varma kramar.


5 kommentarer5 kommentarer om “Sovpose”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Godmorgon på er!

  Åh, så sött hon sover Livan 🙂 min son har också börjat lägga sig på mage , men jag vänder tilbaa på rygg så fort jag upptäcker det.

  Hoppas Mio blir frisk nu!

  Kram från ett väldigt snöigt Malmö 🙂

  Svara
 • En sak till, Liv ser väldigt lång ut för sin ”ålder”, hur lång är hon ( nyfiken) ?

  Svara
 • Ja det blir mycket benen i sängen o själv svårt o få plats..

  Jag vill ge dig en förvarning Hannah handla hem till skafferiet o kylskåpet för det oväder vi hade i skåne igår är på väg upp till er så senast imorgon har ni massor med snö o blåst.

  Sonen min skottade så vi kunde få ut bilen till akutfall idag kom snöploggen o fyllde igen allt. Så nu är han på väg o hämta en bobcat o köra bort all vår snö framför tomten så vi kommer ut o att det går o parkera..

  Sänder en stor bukett med tulpaner ifrån ett jätte snöigt Hörby med höga snövallar..*ler*

  Svara
 • Hej fina Hannah.Håller med lommo,Liv ser väldigt lång ut.Så fin William är i sitt hår.Här i Skåne är det snökaos,fast rätt mysigt trots allt.Håller tummarna för William idag när han ska till tandläkaren,det kommer gå jättebra.Kram på er.

  Svara
 • Läste Matplatsen imorse, min kompis har en länk till den och jag brukar kolla ibland på alla underbara recept, visste inte att den var så känd!? Läser ju då att den ska flytta, och jag funderar ju så klart på var!? Och nu ser jag ju!! Det kunde inte bli mer perfekt!! 🙂

  Svara