Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

23:39 | februari 2, 2010

Gaggiga systrar, gays och gala

Hej min vän. Jag slet datorn ur händerna på Peter… his precious, så att jag kunde skriva till dig. Tyvärr har det ändå inte gått så jag har snällt fått fortsätta och vänta. Sidan har byggts om lite och det har varit tekniska saker som vår teknik-Axel fixat med under dagen. Så min fint när jag stal tillbaka datorn var meningslös.

Nu funkar dock allt igen 🙂

Alla är hemma, familjen är samlad vilket gör mig så lycklig! Har varit glad hela dagen och bara gått runt och pussat på barnen. Mio har piggnat till efter några dagar med penicilin. Skönt att han bara har två dagar kvar för han spyr nästan varje gång han ska ta den äckliga kåvepeninen. En sked chokladsås gör det i alla fall lite lättare.

Visst år det en fin bild? Syskonkärleken lyser.

Visst är det en fin bild? Syskonkärleken lyser.

Nu ska du få en recap från gårkvällen 🙂 Jag och syster ihop är en galen combo, vi flamsade och tramsade så vi nästan kissade på oss. Efter tre barnafödslar så blir det lätt så 🙂 Här kommer en bildkavalkad.

Inna galan började på Cirkus så stannade vi till på Scandic Hasselbacken och åt Pyttipanna.

Innan galan började på Cirkus så stannade vi till på Scandic och åt Pyttipanna.

Richard var vår kavaljer för kvällen.

Richard var vår kavaljer för kvällen.

Just i det svaga ögonblicket så tyckte vi att detta var en fantastiskt rolig bild.

Just i det svaga ögonblicket så tyckte vi att detta var en fantastiskt rolig bild i lekrummet på Scandic.

Vi fotades när vi kom.

Vi fotades när vi kom.

Träffade på Max som är presschef på TV3. Min kanal :-)

Träffade på Max som är presschef på TV3. Min kanal 🙂

Kastade mig över Alcazar-Andreas och hans kille.

Kastade mig över Alcazar-Andreas och hans kille.

En välklädd "kvinna" susade förbi mig i vimlet.

En välklädd "kvinna" susade förbi mig i vimlet.

Lina "The body" och min älskade vän Tess. Alcazar-tjejerna strålade.

Lina "The body" och min älskade vän Tess. Alcazar-tjejerna strålade.

Vi satt vid ett trevligt bord med perfekt syn mot scenen. Några av våra bordsvänner var härliga Pekka Heino och vackra Agneta Sjödin.

Petra Mede var konferencier och fick alla att skratta åt hennes ibland lite elaka skämt 🙂 Jag har aldrig varit på QX-galan förut, och har alltid velat gå, men har inte blivit inbjuden tidigare. I år fick jag och syster inte bara komma dit utan också den stora äran att dela ut två pris. Jag är stolt! Det är en oerhört rolig och glittrande gala. Alla är glada, vissa tokigt klädda och glammigt sminkade, det är en salig blandning av olika människor, olika läggningar och massor av glädje och kärlek.

Maria Montezami från Hollywood fruar var en av prisutdelarna. Hon var en sann gayikon av jublet från publiken att dömma :-)

Maria Montezami från tv-serien "Hollywood fruar" var en av prisutdelarna. Hon var en sann gayikon av jublet från publiken att döma 🙂

Den gamla hederliga "Graafposen". Alla hade ett planerat vad de skulle säga men jag och maggan trodde att vi skulle få manus på plats, men det fick vi inte. Så vi stod där som två fågelholkar bakom scenen, nära till ett nervöstsammanbrott helt oförberedda. Richard rykte såklart in och hjälpte oss osh peppade oss. Fy vad nervösa vi va.

Den gamla hederliga "Graafposen". Alla hade planerat vad de skulle säga och jag och Maggan trodde att vi skulle få manus på plats, men det fick vi inte. Så vi stod där som två fågelholkar bakom scenen, nära till ett nervöst sammanbrott helt oförberedda. Richard ryckte såklart in och hjälpte oss osh peppade oss. Fy vad nervösa vi var.

Det gick bra och vi klarade det utan att tappa varken ansikte eller tunga. Vi delade ut pris till "Årets Duo" som Lindarw och Babsan vann och pris till "Årtes Drag" vilket min då inte ännu nyvunna vän Rolf Lassgård tog hem för sin roll i musikalen Hairspray.

Det gick bra och vi klarade det utan att tappa varken ansikte eller tunga. Vi delade ut pris till "Årets Duo" som Lindarw och Babsan vann och pris till "Årtes Drag" vilket min då inte ännu nyvunna vän Rolf Lassgård tog hem för sin roll i musikalen Hairspray.

Mr Kempe och Malena gick upp i höga operettoner. Carolina Af ugglas och Agnes var andra artister som underhöll och vann priser.

Mr Kempe och Malena gick upp i höga operettoner. Carolina af Ugglas och Agnes var andra artister som underhöll och vann priser.

Och så Alcazar förstås.

Och så Alcazar förstås.

Ingen mindre än vår statsminister Fredrik Reinfeldt (mer lik Alfons pappa en självaste Alfons efter sitt viktras. Han såg riktigt trevlig ut) delade ut pris till Årets Homo/Bi" som blev Marinette från Idol.

Ingen mindre än vår statsminister Fredrik Reinfeldt (mer lik Alfons pappa en självaste Alfons efter sitt viktras. Han såg riktigt trevlig ut) delade ut pris till Årets Homo/Bi som blev Marinette från Idol.

Avslutning och guldregn. Ära och vinnare.

Avslutning och guldregn. Ära och vinnare.

Syster yster och glada Pernilla log vackert.

Syster yster och glada Pernilla log vackert.

qx17
Vår utsikt resten av kvällen då galan var slut och alla vimlade vidare på Cirkus.

Vår utsikt resten av kvällen(?) var ben och skor som gick förbi, stannade eller dansade.

Vi fick nämligen nog av kindpussandet och ville sitta ensamma och prata men ändå vara kvar så vi satte oss under ett bord. Det är bara vi två som kan sitta under ett bord en hel kväll och ha roligast på festen :-)

Vi fick nämligen nog av kindpussandet och ville sitta ensamma och prata men ändå vara kvar på festen, så vi satte oss under ett bord. Det är bara vi två som kan sitta under ett bord en hel kväll och ändå ha roligast på festen 🙂 Vi knöt ihop skosnören på de som råkade stå vid just vårt bord.

En som hittade oss och var välkommen in under bordet var Rolf Lassgård. Lite märkligt, men ack så roligt! Överhörde att Maggan valt att lämna sin Göran för Lasse efter denna kvällen :-)

En som hittade oss och var välkommen in under bordet var Rolf Lassgård. Lite märkligt, men ack så roligt! Överhörde att Maggan valt att lämna sin Göran för Lasse efter denna kvällen 🙂

En sann galakväll. Bara att den avslutades under ett bord med Roffe är stort 🙂

Nu ska jag sova. Vi hörs imorgon min vackra vän, eller snarare idag kanske.

Du är fantastisk!

All kärlek.


8 kommentarer8 kommentarer om “Gaggiga systrar, gays och gala”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hahaha, kära Hannah, jisses så kul du verkar ha haft och vilken tok du och Maggan är – under bordet på en gala!? Tack för att vi fick följa med så här i en rolig bildkavalkad, på QX-galans galej – jätteroligt att se! 😀

  kramar
  Linda

  Svara
 • Hihihi, underbar kväll! Nu har ni mycket att flabba åt såhär i efterhand!
  Ha en bra dag!
  //U

  Svara
 • Jättekul att se alla bilder på er, jag var så ivrig att få se dem att jag loggade in sent på mobilen för att kolla 😉 Ni ser ut att ha haft väldigt skoj allafall, såna där kvällar är guld värda och som man kan leva länge på.

  Svara
 • Fina bilder på en rolig kväll 😀

  Svara
 • Vilka kanon bilder på en superkväll.Du och Maggan är så söta.Maria Montazami jag älskar den kvinnan.Har du sett maxreklamen med henne?Jag skrattar så jag ligger dubbel.Ha en fin dag vackra du. Kram.

  Svara
 • hahaha, du o din syster är ju bara för härliga! Vilken bild på er o Lassgård! 😀
  Jättekul att se alla bilder o er fina gamla ’Graaf-pose’. hihi.
  Tack för en liten resume o ett gott skratt. Verkar ha varit en underbar kväll! 🙂

  Kram!

  /O.

  Svara
 • Så fina ni är! Trevlig gala verkar det ha varit! 🙂

  Svara
 • Tack för den fina kommentaren Hannah!
  Puss o kram från den välklädda ”kvinnan” (o;

  Svara