Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

22:08 | februari 9, 2010

Putande Mage

Satt och tänkte tillbaka på min graviditet, den senaste. Minns inte alls att det var så jobbigt, men Peter påminde mig snabbt om hur ont jag hade och hur trött jag var. Han tyckte att han var rolig när han sa att jag var lite gnällig. Gnällig?! Tur för honom att han tog tillbaka det fort annars hade han fått känna på smärta 🙂

Hittade en bild som jag tog för precis ett år sedan. Inte klokt vad tiden går fort.

Tänk att Livan låg där inne.

Tänk att Livan låg där inne.

Tittade på mamma ikväll i ”Halv åtta hos mig” och gårdagens program på Tv4 play. Det var riktigt kul 🙂 Jag och Maggan är verkligen två muppar. Apropå hunden Bimbo så var det min hund. Köpte henne för över tio år sedan men när jag födde William och flyttade så fick Bimbo bo kvar hos min mor och Gunnar. Små hundar som hon mår bättre av lugn och ro och av att slippa små bebisar som drar dem i svansen. Hon mår bra där och är vidrigt bortskämd.

Bimbo. Sådan matte, sådan hund :-)

Bimbo. Sådan (fd) matte , sådan hund 🙂

Har tittat på Dr. House samtidigt som jag skrivit. Så det har tagit lite tid 🙂 Gillar den serien. Rollen som House görs så ofantligt bra. Eller hur?

Ha fått många frågor om min jacka. Det är förra årets herrmodell-modell från J.Lindeberg. Köpte den för att magen skulle få plats förra vintern, men den funkar lika bra utan mage. Skönt att den är stor och täcker rumpan.

Har fått många frågor om min jacka. Det är förra årets herrmodell-modell från J.Lindeberg. Köpte den för att magen skulle få plats förra vintern, men den funkar lika bra utan mage. Skönt att den är stor och täcker rumpan.

Nu ska jag sova. Må gott min vän.

All kärlek.


7 kommentarer7 kommentarer om “Putande Mage”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Hannah! Haha, jag såg programmet igår, tyckte det var jättebra, tycker Helge är så rolig : )

  Undrade faktiskt också om hunden när hon sa att det var din.. Hade inte Maggan också en
  hund som hette Bimbo förut? En stor..

  Vilken härlig dialekt hon har, din mamma.. Morötäär, kryddäär ; ) Varifrån kommer hon, nånstans i Norrland va?

  Det var jättekul att ni var med också, det där med ljuskragarna var ju riktigt kul : )
  Älskar ditt skratt, vill också skratta så, Haha!

  Måste laga den maten hon gjorde, passar mig som är vegetarian.. Tror nog inte den är så smaklös som Maggan sa, det såg riktigt gott ut, den där majssoppan har man sett på bild på din eller Maggans blogg..

  Kram

  Svara
 • Hej fina Hannah!

  Vore så tacksam om du svarade på dessa frågor 🙂 är så nyfiken på denna produkt men har några frågor jag mer än gärna skulle vilja ha svar på känner mig så osäker på produkten..

  Jag hörde att du använt produkten Neu Lash för ögonfransarna dock undrar jag vad som händer när dem väl blivit för långa jag menar jag själv skulle inte kunna klippa mina fransar både på övre och nedre delen då de kanske blir snett? vad är ditt råd? Sen om man nu fått den önskad längd man velat är det bara att sluta med produkten? varar den längden eller går det bort efter ett tag?

  såg denna bild på hemsidan

  http://shop.textalk.se/shop/8177/8177-2047484-shopw-a9d221.jpg

  Blir ens ögonfransar så?? ser ju ut som spindlarnas fötter ne, men ser ju inte så snyggt ut då alla fransar är utspridda blir det såhär?

  Skulle uppskattas enormt om du svarade Hannah! Skulle vara till stor hjälp! 🙂

  Må gott!

  Svara
 • Halloj!
  Började följa House i TV4+ nu efter jul och jag gillar den jättemycket. Dr.House är charmig på något konstigt sätt och det gör att man sympatiserar med honom, fast han är lite odräglig emellanåt. Riktigt bra rollprestation. 🙂

  Läste att du varit uppe på Nordstedts…ska du äntligen börja skriva på en bok? Ser framemot att få läsa den i så fall!

  Har börjat jobba deltid den här veckan, och det är så ovant (och hemskt) att gå upp tidigt på morgnarna, jag är såååå morgontrött. Men det är kul att vara kreativ igen.

  Kram på dig och sov så gott!

  Svara
 • Jag tycker du och Maggan är sååå mysiga ihop inte alls ”muppiga”. Din mamma verkar super goo………

  /A-L

  Svara
 • Morn! Så lustigt, jag satt och läste din blogg igår kväll från förra året då du var gravid! Satt och tittade på dom underbara vårbilderna och drömde mig bort en stund:) Vi fick ju våra döttrar med bara 2 dagar mellan så därför har det alltid kännts extra roligt att följa din blogg=)
  Och visst kan man sakna magen ibland, men inte smärtorna som sagt..
  Ha en bra dag! Kramar

  Svara
 • OMG, så där snygg känner inte jag mig direkt… Är i vecka 20 nu. Men med tanke på att jag har en underbar liten skatt i magen så är jag vackrare än någonsin 🙂

  Svara
 • åå fina magen! känns som det var igår jag läste om dina graviddagar och önskade jag också skulle få uppleva det igen. nu sitter jag exakt i den sits som du är på den första bilden. underbart och ljuvligt men samtidigt aj så ont…tyvärr har jag ingen vid min sida att gnälla hos, han lämnade mig och jag tror att det är det som gör mest ont här…jag kan inte sluta undra varför jag inte kan vara som mest värdefull nu när jag bär på det lilla liv jag har i magen men glädjen för den gåva som komma skall tar över så fort jag känner den röra sig. mini

  Svara