Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:45 | februari 10, 2010

Brillorm

Nu har jag fått veta genom en grundlig undersökning att jag är närsynt och har brytningsfel. Mitt mullvadssyndrom var på riktigt 🙂
Nu förstår jag varför mitt balanssinne inte varit så bra. Ramlar ju och har mig jämt, vilket ofta leder till att jag skäms halvt ihjäl 🙂 Kanske slipper jag rumpdyk nu.
Ska skaffa mig ett par glasögon snarast. Undras om det ingår extra IQ?
Stor kram.


9 kommentarer9 kommentarer om “Brillorm”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej vacker 🙂

  Jaha, där ser man, ska du använda glasögon eller linser nu då?

  Kram, ha en trevlig fortsatt dag.

  Svara
 • Jag är också närsynt. Har glasögon till vardags och linser när jag ”vill vara fin”. Är i Sollentuna på ett Scandic hotell och vilar på rummet efter lunchen. På teve är det Lyckohjulet som underhåller. Något osökt tänker jag därför på dig och går in på din blogg. Har aldrig varit i Sollentuna förut, tänkte i pausen i em gå till Stinsen och kika lite, som jag genom dig hört ska vara ett bra köpcentrum. Visst fanns det bra barnaffärer där? KRAM

  Svara
 • Hej fina Maja, skönt att ta det lugnt. Hoppas att magen och du mår bra. När är det beräknat att ert lilla mirakel ska komma? Sollentuna C är också bra. Nytt och fräscht. Stinsen är mitt favorit ställe för det är så lugnt och folktomt 🙂 Tyvärr har Knodd flyttat, men det finns andra bra butiker.

  Var rädd om dig
  Kramar
  /Hannah

  Svara
 • Hej Hannah, fick plötsligt en craving efter era härliga videoklipp sen ni va i Spanien i somras. Herregud, vad barnen har växt, det är inget man tänker på förens man tittar tillbaka!! Mio är ju så underbar när han kör ”living on a prayer” =O) Jag är åxå en brillorm=O) måste ha mina hela tiden annars får jag ont i huvudet=( Men det gör inget, idag är glasögon inget fult, idag är det en trend och det finns jättemånga fina bågar, e sugen på att byta igen, men måste ju ha pengar först. Ha en fortsatt bra vecka, kram

  Svara
 • Hej fina.Du kommer bli jättefin i glasögon.Allt klär en skönhet.Var rädd om dig.

  Svara
 • Det var ju tur att du gick till ögonoptikern idag så du vet vad som var fel. Det finns ju så många fräcka bågar nu o tuffa färger…

  Hälsa Peter att nu snöar det i skåne igen…

  Kram

  Svara
 • Jag skaffade glasögon när jag jobbade i butik och började se fel på 6 och 9 😉

  Svara
 • Hej fina Hannah! Älskar din blogg! Kollade på Halv åtta hos mig när din mamma var med i måndags. Jag blev väldigt sugen på att göra morotsbiffar. Vet att du brukar tillaga sådana och att du lagt ut receptet på din gamla mama-blogg. Jag har varit inne där och kollat men kan inte hitta det. Kan du lägga ut det igen…please please 🙂

  Kramar från Karin

  Svara
 • Magen och jag mår bara fint. Bebisen är beräknad till den 13 juni, veckorna går verkligen fort. Bara 4 månader kvar och jag längtar! Nu är det fullt upp med funderingar över barnvagn, föräldrapenning, vad man behöver köpa innan barnet kommer etc. etc. Fullt upp alltså ;)! Sollentuna centrum var inte alls dumt, imorgon försöker jag mig på Stinsen! KRAM

  Svara