Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

14:08 | februari 13, 2010

Androgyn flirtkula

Hej vacker! Richard Engfors här… Nej, det är jag 🙂 Att jag är lik Richard är nytt för mig, Christer Lindarw där emot har jag hört ett par gånger. Tar det som en komplimang för de är ju vackra som kvinnor, om det nu är då jag skulle vara lik honom och inte som man 🙂

Alla glasögon var såklart inte ett alternativ, de turkosa var helt enkelt inte jag. Tyckte om att prova och visa dig många olika bara. Vissa skulle man nog kunna ha vid enstaka tillfällen (när Peter vill ha mig som en strikt lärarinna :-)) men man skulle nog tröttna ganska snabbt. Sedan har jag en liten flirtkula till huvud och pyttefejs så många glasögon ser stora ut på mig. Borde kolla barnavdelningen kanske 🙂 Valet har fallit på nr 9! Med din hjälp och mitt egna tycke blev det de.

Mykita. Väger ingenting, är av en snygg modell, tunn guldfärgad kant och rätt diskreta i alla fall om man jämför med par nr 12.

Väger ingenting, är av en snygg modell, tunn guldfärgad kant och rätt diskreta i alla fall om man jämför med par nr 12.

Jag ska främst ha dem när jag kör bil, läser, jobbar vid datorn och kollar på tv, men ser jag smart ut så ska jag ha dem oftare 😉

Peter gav mig frukost på sängen. Varm choklad med vispgrädde och nybakade frallor med ost som jag doppade. Så gott! Efter det så fick jag en jättesemla i form av ett hjärta. Morgonen gick i gräddens tecken.

Vi har bestämt oss för att fira ”Alla hjärtansdag” idag istället. Så Peter har bokat hotellrum, bord på en trevlig ny restaurang och annat mysigt som vi ska göra. Jag har en underbar och romantisk man. Så kärleksfull. Liv får följa med men kommer ha barnvakt på hotellrummet när vi är ute och äter.

Tack än en gång för din hjälp.

Vi hörs sen.

All kärlek.


32 kommentarer32 kommentarer om “Androgyn flirtkula”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Perfekt val! De är verkligen snygga på dig.
  Hoppas ni får ett underbart alla hjärtans dag firande!

  Kram//Linda

  Svara
 • Bra val Hannah! Skitsnygga! Kraam

  Svara
 • Förresten…vart hittar man så där romantiska män? 😉

  Svara
 • Väldigt fina är dom på dig,

  Kram!

  Svara
 • Vilken härlig man du har som ordnar med såna trevligheter! Fint att ni tar vara på varandra trots att ni är småbarnsföräldrar! Många som glömmer bort att vårda varandra under småbarnstiden… Hur ordnar ni det med barnvakt på hotellrummet? Någon ni känner eller ingår det i hotellservicen?! Haha! Dum fråga kanske men bara nyfiken. 🙂 Kram!

  Svara
 • Fina Janina! Ja, visst har jag en bra man 🙂 det är ingen dum fråga alls för många hotell, särskilt utomlands, har barnvaktsservice. Det skulle jag dock inte vilja använda mig av, känner mig tryggare om barnvakten är någon jag och barnen känner. Och nu är det en som brukar passa Liv som kommer dit och är på vårt rum tills vi kommer tillbaka från middagen.

  Trevlig helg.

  Stor kram

  Svara
 • Toppen val! Ha det så trevligt ikväll =)

  Svara
 • hann inte kommentera:P men höll med om att dom brillorna var klart bäst!:D
  älskar ditt hår btW!:)

  ha en underbart mysig kväll!

  puss å kram<3

  Svara
 • Bra val! Nummer nio var klart bäst =)

  Svara
 • Hej fina Hannah.Du blev jättefin i glasögonen.Du har verkligen tur som träffat din Peter.Det är du VÄRD.Och han är värd att ha träffat en sådan underbar tjej som du Hannah.Hoppas ni får en riktgt skön helg.Stor Kram

  Svara
 • Hej Hannah!
  Hann inte med att tycka till om valet av glasögonen, men de du valt är du jättefin i!
  Ha nu en underbar romantisk afton med din älskade Peter.

  Varma hjärtankramar från Helena

  Svara
 • Mycket bra val! Den klär dig!
  Har själv funderat på en liknande bågen, men har inte fått ändan ur vagnen.

  Ha en underbar kväll!

  kram

  Caroline

  Svara
 • Absolut det bästa valet! Passar dig jättebra!! Kram och ha en mysig helg

  Svara
 • Du passar jättebra i den bågen! Har inte hunnit se de andra alternativen, men jag tror att du valt helt rätt ändå! =)

  Själv har jag bågar från avdelningen ”Ung och aktiv” på Specsavers. Vuxenbågarna var alldeles för stora på mig. Det märkliga är att jag har väldigt stort huvud (60 cm), är medellång och lite rund, så det har aldrig fallit mig in att jag har ett litet ansikte.

  Svara
 • mycket bra val!!
  skitsnygg ju!!
  hoppas ni får en helt underbar kväll 😉

  Svara
 • Hej fina Hannah!
  Vilka snygga brillor, du valde rätt tycker jag. Men det var många som var snygga så det kan inte ha varit helt enkelt!!!
  Va mysigt med en hotellövernattning, med en massa god mat tillsammans med den man älskar. Hoppas ni får en fantastisk och helt helt underbar kväll!!! Men då missar du melodifestivalen eller??? Schlagerfantast som man är, precis som du, så kommer jag sitta bänkad då:-)
  Puss och kram hela dan:-)/Lisa

  Svara
 • ah så snygga, skulle gärna vilja ha ett par likadana. Synd bara att man inte har nått synfel, men kanske investeras ändå med fönsterglas… =) vad är det för märke på dina?
  Sen en helt annan fråga, vad är det för märke på Livs nya säng och vart är den köpt? Den är så fin!!!
  Ha de så mysigt!

  Svara
 • Hej!
  Bra val av bågar! Supersnygga!!
  Hoppas ni får en underbar dag/kväll!
  Kramar!

  Svara
 • Hej fina Hanna !

  Ville bara önska dig och din familj en underbar alla hjärtans dag & helg….

  Kram Emma

  Svara
 • Instämmer med många. Nr 9 var helt klart snyggast på dig.
  Hoppas ni får en supermysig kväll!
  Stor varm kram*

  Svara
 • Åh vad du passade bra i dom 🙂 ha en mysig kväll nu 🙂
  Kram Lena

  Svara
 • Håller med, de är super snygga 🙂

  Svara
 • Du passar jätte bra i glasögonen! Enkel, fin och stilren båge =). Hoppas nu ni har en mysig kväll tillsammans med extra mkt kärlek och kvalitets tid*. Här kollas det schlager!

  Svara
 • Det va länge sedan man fick fira Alla hjärtans dag. 🙁 Kan tycka det är lite småjobbigt .. d är då man blir påmind om att man är den eviga singeln. Lyllos Dig som har en så fin man. Hoppas ni får en underbart fin kväll. Kram

  Svara
 • Det var de snyggaste brillsen tycker jag. Tjo!

  Svara
 • Jag som brukar säga att Lindarw är Lena Philipsson!! 🙂

  Svara
 • Du passar bra i dom du valt =)
  Vilken mysig alla hjärtans dag ni haft, jag fick en nalle av min son som hade en tröja på sig med ”världens bästa mamma” som han köpt själv för sin månadspeng, jag blev gråtfärdig, har jordens gulligaste son <3

  Svara
 • Godmorgon Hannah!
  Hoppas du haft det riktigt härligt och romantiskt på hotellet. Vad fin han är din man, som hittar på sånt mys. Happy Valentine’s Day kramar till dig från mig.

  PS. Du är inte det minsta androgyn, men du ÄR ju kvinna, till skillnad från Rickard och Christer. 😀

  Svara
 • Okey…jag ger mig!Dom VAR väldigt fina på dig..glasögonen alltså.

  Svara
 • Eller ÄR ska det nog stå…

  Svara
 • Hej Hannah! Jag kollade precis på klippet från förkväll och jag måste bara säga att åh va bra du är!!!

  Svara
 • Ha en mysig alla hjärtans dag!

  Svara