Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:19 | mars 1, 2010

Vad är en bal på slottet…

Hej min vän. Hoppas att du mår bra. Igår var det plusgrader och vår i luften här nere i Skåne. Men idag är det kallt, disigt och det ligger nyfallen snö på marken (i alla fall här i Båstad). Tyckte för en stund att det vore härligt att få ta fram vårjackan och låta vårkänslorna ta över kroppen. Jag älskar vintern så inget ont om den och snön men jag välkomnar ändå våren 🙂

Fryser bara jag tittar ut genom fönstret.

Fryser bara jag tittar ut genom fönstret.

Inatt har jag inte sovit mycket. Pga förkylningen så har Peter snarkat så mycket att jag nästan blivit tokig. Lite som en japansk tortyrmetod. Precis när jag lyckats somna så har jag väckts av ett avgrundsljud. Jag tryckte in öronpropparna så långt in att jag ett tag trodde att de försvunnit in i skallen. Inget hjälpte. Har hållt för hans näsa, puttat på honom och pickat han hårt med pekfingret. Ett tag var jag nära att ta min kudde och trycka lite lätt över hans ansikte 🙂

Han lät mig dock sova vidare när Liv vaknade vid sju, så han är förlåten.

Jag är inte bättre idag och fick med sorg ställa in min efterlängtade utflykt till Ullared. Efter lite eftertanke så hade det nog inte blivit så billigt i alla fall. Vi flyger nämligen hem så hur skulle jag få med mig allt hem? Hade blivit tvungen att betala övervikt eller beställa en lastbil från Schenker som skulle få köra hem allt. Och det skulle inte bli billigt. Så med andra ord var det kanske lika bra att jag inte kom iväg. Peter är nog gladast 🙂

Funderar på att ta bilen ner med pojkarna istället. De vill också jättegärna åka dit. Då kan jag göra som den Skånska familjen som var med i serien om Ullared som gick på tv, och bara fylla hela bilen. Ingen övervikt för tusentals kronor och ingen Schenker behövs då. 

Snor, myskläder och inget Ullared :-)

Snor, myskläder och inget Ullared 🙁

Vi nöjer oss med att titta ut genom fönstret idag.

Vi nöjer oss med att titta ut genom fönstret idag.

Liv hälsar och tackar med wtt stort leende för sina fina presenter. Lommo för vackert armband och nalle och Pia-Lena för söta ryggsäcken. Tack!

Liv hälsar och tackar med ett stort leende för sina fina presenter. Lommo för vackert armband och nalle och Pia-Lena för söta ryggsäcken. Tack!

Önskar dig en underbar början på veckan.

Ikväll flyger vi hem… längtar efter pojkarna så jag har ont i hjärtat.

 

All kärlek.


17 kommentarer17 kommentarer om “Vad är en bal på slottet…”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Hannah!
  Vad synd att det inte blev något Ullared. Jag är också en av dem som tycker att det är roligt att åka dit och jag ska faktiskt dit om knappt två veckor. Min Peter är inte helt nöjd, det brukar kunna bli en hel del ”bra att ha”-saker som ligger och dammar någonstans 🙂
  Hoppas att ni får en trevlig kväll tillsammans med pojkarna.
  Kram Jessica

  Svara
 • Typiskt killar att dom skall snarka så när dom är förkylda så man själv inte kan sova.
  Det var ju tur att du ställde in turen till Ullared precis som du själv säger det hade blivit jätte dyrt. Men tror att dom har hemkörning ifrån Gekås står något om det på deras sida. Jag o Magdalena blev glad att Liv gillade ryggsäcken för den är populär hos små barn att dom kan ha sina favoritleksaker med sig eller en blöja. Du får krya på dig så du orkar flyga hem ikväll. Ett tips nu när du är så förkyld så spray nässpray innan du går ombord på planet så gör det inte så int när ni lyfter o så gör du likadant innan ni landar..

  Kram
  Pia-Lena

  Svara
 • Min man snarkar så jag blir galen…….. 🙁

  Svara
 • Ja du lommo här är en till som har en man som snarkar så hela huset skakar.Han säger att jag snarkar ,men det tror jag inte på.

  Svara
 • Jag fick min sambo att operera bort mandlarna för ett par månader sen, och nu njuter vi alla! Inte ett ynka litet snart hörs längre =)

  Svara
 • Hej Hannah, vi har också haft en vaken natt pga förkylningar:( Hoppas ni kryar på er och får en trevlig hemresa i ovädret! Nu börjar jag längta lite efter vår faktiskt. Har läst om er helg, det verkar ha varit väldigt lyckat! Ett litet tips är att vara utvilad och mätt när man är i Ullared! Jag blir alltid hungrig och helt slut i huvudet efter några timmar där, man är som ett barn i en stor leksaksaffär, haha. Kramar

  Svara
 • Jag har aldrig varit på ullared, blir mest avskräckt av att ha sett tv serien, hehe…
  Jag är på grymt bra humör idag, vet inte varför, men det är väl bara att tacka och ta emot och njuta lite extra av all energi? kanske det är för att det är Mars och VÅREN är på väg??

  Skriver en kommentar och hoppas att lite av all glädje och lycka jag känner idag smittar av sig till er alla=)Jag brukar få så mycket positivt tillbaka av de som kommenterar min blogg så då vill jag ju inte vara sämre själv…;=)

  KRAM
  /Erica

  Svara
 • Det var nog lika bra att det inte blev något Ullared för dig i dag, man bör känna sig pigg för att kunna gå runt där. Åk en annan gång om det passar, borde ju kunna funka när ni är i Båstad någongång och inte så långt att åka.
  Krya på dig.

  Svara
 • Hej fina Hannah.Ingen Vår i sikte i Skåne iallafall,fy vad kallt det är idag.Jag längtar också till Våren nu.Ni får ta Ullared nästa gång,det finns ju kvar eller hur?Hoppas ni får en bra resa hem,skönt att komma hem till killarna.Krya på er både du Peter.Kram.

  Svara
 • Hej Hannah! hoppas ni slipper bli liggande i förkylning. skönt att komma hem snabbt med flyget och slippa denna långa bilresa!På tal om ullared så föreslog jag på Peters sida att nästa träff kanske kan bli i hyrda stugor i ullared…tänk så trevligt vi skulle ha inne i shoppingen på dagen och sedan trevligt på kvällen..hahaha! Dessa stugor är såå uppbokade!

  Krya på er!

  kram

  Svara
 • Här är också lite sjukstuga….lilleman har feber o hosta…men jag har bakat kanelbullar och blåbärssnurror idag….o myst i brasans sken….med den småländska vinden vinandes utanför….känns inte helt jobbit att vabba idag faktiskt…om man nu får säga så….ssscchhh….;))
  pigga på dej vännen….kramkram

  Svara
 • HEJ HANNAH. SYND ATT DU INTE VAR PÅ ULLARED IDAG FÖR DET VAR JAG OCH DET VAR LAGOM MYCKET FOLK. DE HADE FAKTISKT REA IDAG,HUR KONSTIGT DET ÄN LÅTER OCH JAG HITTADE SUPERCOOLA ”PÖSJEANS” FÖR 29.95 OCH EN PIKÉ TRÖJA FÖR 34.95 OCH DET FANNS MYCKET MER MEN HANN INTE TITTA EFTERSOM BARNEN SKULLE HÄMTAS I SKOLAN. PÅ VÄGEN HEM BLEV DET DOCK MINDRE KUL;MIN FYRAÅRING BLEV ÅKSJUK OCH MITT PÅ MOTORVÄGEN KRÄKS HON NER HELA BAKSÄTET 🙁 MEN DET VAR JU BARA ATT FORTSÄTTA RAKA VÄGEN HEM OCH DUSCHA HENNE OCH SEN STÄDA BILEN. SÅ NU SKA JAG PACKA UPP MINA PÅSAR 🙂 KRAM PÅ DIG

  Svara
 • Hej på er!

  Va kul att hon gillade nallen & att armbandet passar, det ”skyddar” mot ”onda ögon” …. 😉

  kram & Krya på er!

  Svara
 • Hej Hannah!
  Jag såg dig på Väla i söndags! Vi stod vid alla restuarangerna och var allmänt stressade för vi försökte få våra barn att sova i vagnen. Jag tittar upp och ser Peter och står och tittar på honom en stund för jag känner igen honom men kan inte riktigt placera honom. Ser inte dig alls just då. Då säger min man när ni är nästan precis bredvid oss ”Där är ju Hannah Graaf”. Det kändes som du märkte att vi la märke till dig och kanske tom hörde det min man sa. Antar att ni i och för sig är vana vid det! Det var kul i alla fall!
  Hoppas ni kryar på er!

  Svara
 • Hej hannah

  ja det där med en snarkande karl bedvid mig känner jag igen. jag lägger mig hos barnen lite oromantiskt men vad ska man göra man vill ju sova : ) Så fin hon är Liv sötisen kram från Moskva

  Svara
 • Hej hej!

  I vår säng är det jag som snarkar! hehe…
  Känns lite som en hämd mot alla karlar runt om i landet =)

  Kram på er

  Svara
 • Hej Hannah. Synd att du inte kom iväg till Gekås, nu är en perfekt tid att åka dit, inte mycket folk o inga köer. Själv ska jag dit idag, men jag har det bra jag, för jag bor här;) Krya på er nu och jag håller tummarna att ni får hålla er friska! Kram.

  Svara