Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:04 | mars 6, 2010

Mio-dag och tidig morgon

God morgon vacker, hur var din fredagskväll?

Det är bara jag och Liv som är vakna, det enda som låter är hennes tuggande på sin tandborste bakom mig. Annars är det tyst som graven. Har sovit fruktansvärt dåligt inatt, knappt en blund på hela natten. Har svårt att sova när Peter inte är hemma 🙁

Har läst så mycket om tak som rasar in, så det enda jag låg och tänkte på när jag hörde minsta ljud var att taket skulle rasa in över mig, Liv och Mio. Hur jag skulle rädda dem båda undan allt. Ja, du hör vad knäpp jag är. Men med våran otur med detta hus så skulle jag inte bli förvånad om det hände 🙂

Liv vaknade redan vid sju imorse för hon somnade rätt tidigt igår. Hon fick inte ta sin tupplur vid 17, som hon vanligt gör. Det var lite strategi från min sida så jag och Mio kunde få extra mycket tid tillsammans.

Vi hade det jättemysigt. Först bio, sedan tog vi vara på den vackra dagen och solens ljus. På kvällen var det mys i soffan, dansuppvisning, bad och film.

Köpte det här spelet. Vi vet i och för sig redan svaret på vem som är bäst, men kul i alla fall. Ovänner lär man bli :-)

Köpte det här spelet. Vi vet i och för sig redan svaret på vem som är bäst, men kul i alla fall. Ovänner lär man bli 🙂

Hittade tre små bollar som underhöll Liv i en timme. Hon blev helt ifrån sig när de rulla åt olika håll. och det var svårt att förstå hur hon skulle få upp tre bollar med två händer. Hon var djupt koncentrerad i sin tomtemössa.

Hittade tre små bollar som underhöll Liv i en timme. Hon blev helt ifrån sig när de rulla åt olika håll. Och det var svårt för henne att förstå hur hon skulle få upp tre bollar med bara två händer. Hon var djupt koncentrerad i sin tomtemössa.

Det är så skönt med stora öppna ytor så Liv kan krypa runt på. Vår egna lilla levande dammsugare.

Det är så skönt med stora öppna ytor som Liv kan krypa runt på. Vår egna lilla levande dammsugare.

Mio hade disco med Liv och försökte lära henne att dansa.

Mio hade disco med Liv och försökte lära henne att dansa.

De badade...

De badade...

...och Liv fick sig en cool fjortisfrilla av Mio.

...och Liv fick sig en cool fjortisfrilla av Mio.

När Liv somnat så myste vi upp oss i soffan ,

När Liv somnat så myste vi upp oss i soffan med morötter-och gurkstiks med dippa och tittade på filmen 9.

En underbar dag hade vi, och imorgon är det Williams tur.

En underbar dag hade vi. Imorgon är det Williams tur.

Ska fara in till stan vid halv tio och hämta William. Efter det så ska han, Mio och Alex få göra sin egna film på Kulturhuset. De fick ju inte plats i torsdags, men jag bokade platser till idag. Hoppas de inte kör med Taxi 020-stilen bara 🙂

Undrar om Peter hoppar upp av glädje när jag väcker honom innan vi far. Tänkte att Liv skulle få vara hemma med honom. Hennes vagn har gått sönder så det blir lite tugnt att gå och bära på henne en hel dag.

Tack för att Du finns.

All kärlek.


15 kommentarer



15 kommentarer om “Mio-dag och tidig morgon”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej fina Hannah.Solen skiner och det blir ytterligare än underbar dag,härligt.Underbara bilder på er allihopa,man blir så glad.Hoppas ni får en riktigt bra dag.Ps.Kul att göra dig så glad.Stor Kram Marita.

  Svara
 • Vilken mysig dag ni har haft igår du o Mio o lilla Liv. Jag har oxå svårt o sova när inte sonen är hemma för man ligger o lyssnar till precis alla ljud som du gör Hannah. Jag springer upp o tittar om ljudet låter konstigt.
  Vi får verkligen hoppas att Kulturhuset inte är som Taxi 020 var. Det var ju tråkigt att Livs vagn har gått sönder är där inte garanti på den så butiken fixar den. Något som man skall kolla varje gång man flygger o har vagn med sig att flygbolaget inte har skadat vagnen för då skall man anmäla det innan man lämnar flygplatsen för då står flygbolaget för skadan. Fick en sylki fördärvad mellan Kreta o Sturup.
  Ha nu en lika supertrevlig dag med William. Peter blir glad o Liv hemma idag..

  Skickar en jätte solig skånekram till dig.

  Svara
 • Så gulliga barn 🙂

  Jag har en fråga ang din sida i KLICK… -jag köpte den igår, brukar glömma läsa den och visste inte att du skrev i den 🙂
  Ang barn o mat.. min son är 5 och ett halvt år.. plötsligt så smakar all mat han innan älskat innan inge gott längre.. favorit-rättena smakar inte alls som de brukar och han själv blir tom ledsen ”-mamy, varför smakar det inte gott längre 🙁 ”
  Jag var på en föreläsning om barn och mat i förskolan och förskoleklassen-.. så är det vanligt att nästan 80% av alla 6-åringar är magra pga hormoner m.m… därav kan favvo-maten plötsligt inte smaka gott längre ..
  Så min fråga är-
  Har du märkt av skillnad med dina barn?

  Om det enda som smakar gott är just korv/köttbullar och makaroner o pannkaka eller fiskbullar med potatismos- då är det ju inge fel att ge dem det tycker jag personligen..
  Tack för en bra blogg.. så fina bilder!!
  Kram!

  Svara
 • Gomorrn Hannah!
  Söta Liv sitter precis som båda mina gjort med benen ut sådär =) har fått höra det genom åren att ”hur kan man sitta så?”
  Jag är nästan besatt av sällskapsspel (folk som kommer hit här tycker min samling ser ut som en fritidsgård, man kan vraka och välja)och jag har det spelet du köpt, och ja, man blir ovänner lätt 😉
  Gillar att spela spel, man samlas allihop och har roligt (förhoppningsvis) tillsammans.

  Lycka till, vi vet som kommer vinna eller hur;)

  Svara
 • åå vilken rolig dag ni haft du och dina barn. mysigt med mamma barn dagar 😀
  jag är likadan när det gäller att sova utan att karln är hemma. förra helgen trodde jag att taket skulel rasa in hos oss och jag var själv med mina två barn. så jag planerade precis som du hur jag skulle ta oss ut och vart jag lagt bilnycklarna. allt som var nödvändigt 😀 tänk som man är. ha en riktigt trevlig dag med filminspelning och allt 😀

  Svara
 • Hej Hannah
  Vilken mysig dag ni hade igår. Idag måste de ju vara riktigt förväntansfulla som ska få göra en egen film, jättehäftigt.
  Ha en underbar dag!
  Ha d bäst, Kram

  Svara
 • Hej!är det lite ”drömkåken” över erat hus ibland..?? Mysig dag och kväll du och Mio haft. Så goa bilder! Nu får vi se vem som går vidare ikväll i andra chansen!

  Soliga kramar från Jönköping

  Svara
 • Hej Hannah!
  Vad mysigt ni verkar ha haft det, bara ni 3. 🙂
  Vad lustigt att du skriver att Livs vagn gått sönder, min sons vagn( han är förresten på dagen 2 mån äldre än Liv) gick sönder i chassit i veckan! En stor spricka som bara kom utan förvarning! Som tur är har jag en händig man som svetsade ihop den. Nya vagnar är ju så dyra, så det är inte bara att köpa en ny så där utan vidare.. Ha nu en trevlig kväll till ”andra chansen”.(gissar att du ska se det. 😉
  Kram kram

  Svara
 • Då hade jag gått tillbaka med vagnen till butiken där jag hade köpt den o inte själv gjort vid den. För man har två års garanti om man har kvittot kvar o jag hade inte gett mig heller. Det är många vagnar som man har läst om där chassiet har gått sönder o företaget har gett en ny vagn..

  Svara
 • VIlken underbar dag…o vilka bedårande gos-ungar…!!!!!!!
  Vi har varit ute i den gassande solen idag och pimplat och grillat och druckit varm o´boy….jisses va solen är skarp….helt röd om kinderna…men vilket makalöst väder…
  ikväll blir det festivalmys med popcorn och chokladpudding framför brasan….=))))….ha en go kväll….kramisar….♥

  Svara
 • Vad tyckte ni nu tjejer? Var det rätt låtar som gick vidare?

  Svara
 • Hej Marita! Jag kunde inte se hela melodifestivalen ikväll pga jobb, men såg sista 25 minuterna..spännande, men jag tyckte både Jessica och Pernilla var duktiga!

  Ha en bra kväll!

  Helena

  Svara
 • Jag hade önskat att Neo hade gått vidare men Jessicas låt var mycket bättre igår än när hon sjöng den första gången. Så jag ringde o röstade på henne att hon skulle gå till Globen.

  Ha en bra söndag.

  Svara
 • Pia-Lena: Du tyckte vi skulle gå tillbaka med vagnen som hade gått sönder och inte laga den själv! Saken är den att vi köpt den begagnad från Blocket, så det går ju inte att lämna tillbaks den! Lite har jag nog att skylla mig själv då när man handlar mat sätter varukorgen på vagnen, och belastar den tungt om och om igen! Men nu ska den nog hålla ett bra tag, och jag ska sluta lasta den tungt med varukorgar!

  Svara
 • Myspys 😀

  Svara