Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

19:49 | mars 7, 2010

Separationsångest och Dr. Dreamy

God kväll min vän. Nu har det lagt sig ett lugn och en tidigare icke existerande tysthet över huset. Pojkarna ligger i sina sängar utmattade efter dagens bus med kusinerna. Liv halvsover i Peters famn och jag somnar snart också. Först måste jag hänga upp tvätt och packa inför dagarna i Göteborg. Har även ett till måste innan jag sluter mina ögon och det är att titta på Greys Anatomy. Missade säsongspremiären i onsdags, så tack och lov för funktionen som nästan alla kanaler har, att man kan se alla program på datorn i efterhand.

De här två söta herrarna blir som galna när de är tillsammans. Ljudet som kommer ur deras strupar och all energi känns nästan övernaturlig.

De här två söta herrarna blir som galna när de är tillsammans. Ljudet som kommer ur deras strupar och all energi känns nästan övernaturlig.

Peter har skottat taket idag. Han passade på att göra det precis där killarna var.

Peter har skottat taket idag. Han passade på att göra det precis där killarna stod till deras lycka.

Helt plötsligt blev det nog lite roligare att skotta.

Helt plötsligt blev det nog lite roligare även för Peter.

Två unga bloggtillskott. http://fjortizloverss.blogg.se

Två unga coolingar.

Som alltid har jag en tung, värkande separationsångest dagen inna jag ska fara till Göteborg. Jag vet att de går över och att dagarna går fort och är roliga. Men jag kan ändå inte låta bli att sakna.

Som alltid har jag en tung, värkande separationsångest dagen innan jag ska fara till Göteborg. Jag vet att de går över och att dagarna går fort och är roliga. Men jag kan ändå inte låta bli att sakna.

Jag shoppade faktiskt två saker igår på stan. Kunde inte låta bli. Kanske bättre att jag börjar med min postorder-terapi istället. Då går det i alla fall inga pengar 🙂 Jag sitter i timmar och kryssar i allt jag vill ha ur La Redout och H&M-katalogerna, ibland skickar jag efter det men skickar tillbaka det. Småsjukt beteende, men bra om man inte vill slösa pengar. Det funkar för mig.

Torgvantar från Top Shop. Jag brukar dock använda dem som armledsvärmare. Har jag en kortärmad tröja så känns det inte lika avklätt med dessa.

Torgvantar från Top Shop. Jag brukar dock använda dem som armledsvärmare. Har jag en kortärmad tröja så känns det inte lika avklätt med dessa.

har aldrig varit ett fan av Harembyxan men dessa kommer bli mina nya favoritbyxor. Så sköna och snygga. Ser skit ut så här på golvet men till våren får du se dem på. Även de från Top Shop.

Har aldrig varit ett fan av harembyxan men dessa kommer bli mina nya favoritbyxor. Så sköna och snygga. Ser skit ut så här på golvet men på är de mycket snyggare. Även de från Top Shop.

Tack för att Du är Du, min vän.

Önskar dig en underbar start på veckan 😀

All kärlek.


11 kommentarer11 kommentarer om “Separationsångest och Dr. Dreamy”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Sååå mycket snö ni har kvar,här i Skåne försvinner mer och mer nu för varje dag.Våren är på gång.Härligt.Jag förstår din ångest över att åka i morgon.Men som du själv säger du trivs bra på ditt jobb och tiden går trots allt fort.Ha en fin kväll.Nu ska jag gå in och kolla killarnas blogg,gulliga är dom.Kram.

  Svara
 • Tänk igår var det en vecka sedan vi träffades i Malmö o hade jätte trevligt saknade er alla igår när jag satt ensam i soffan o tittade på andra chanse. Hannah du får ha det så bra i Gbg o du är snart hemma igen. Jag hade jätte ångest när min dotter åkte till Cypern o var där åtta vecka på praktik då var det ångest hela natten innan hon skulle flyga.
  Nere i Malmö finns det knappt någon snö alls har varit där idag o jobbat.

  Kram

  Svara
 • Hej hopp fina du!
  Har du några tips på bra graviditetsböcker? Jag har fått en del av både syrran och en nära vän men vill ha nåt mer nytt med mkt info och text.
  Lämna gärna kommentar i min blogg!
  Alla tips mkt välkommet!
  Kram, Fiffi.

  Svara
 • Hej Hannah
  Ha en underbar vecka i Göteborg o ta hand om dig. Veckan kommer gå fort o du får snart se din familj igen.
  Kram
  Ha d bäst!!!

  Svara
 • dina ljusgrå byxor är dem från H&M?

  Svara
 • Hej Annabelle. Hoppas att du mår bra. Mina grå mysbyxor kommer från Abercrombie&Fitch. Beställde de över nätet för några år sedan, och de behöll jag 🙂

  God natt

  Kram

  /Hannah

  Svara
 • Gokväll Hannah! så kul pojkar4na verkar haft i helgen! Så fina byxor, verkligen häftiga! Tiden kommer gå fort i Götet, men förstår att du har separationsångest! Önskar dig en bra vecka!

  Varma kramar Helena

  Svara
 • Go kväll alla….=) Vart hittar jag grabbarnas blogg???

  Svara
 • Jag brukar också gå in på nätet och klicka i massor av saker- jag kallar det torrshoppa 🙂
  Lite som när man var liten och kryssade för allt man ville ha i tex Elloskatalogen.

  Ha en bra vecka!

  Kram Anna E

  Svara
 • HEj Hannah! Så söt hon är lilla Liv, man blir alltid så glad av att se henne :)!
  Killarna verkar ha kul med all snö som ni har där uppe, i Malmö finns det inget kvar ochjag är lika glad för det .. 😉

  Måste erkänna att jag är också en ”sån” som shoppar via postorder och sen skickar tillbaka mer änhälften.. ha ha ha!

  Kram Lommo

  Svara
 • Jag shoppar också via nätet, men jag behåller det 😉
  Det blir lite dyrare att göra på mitt sätt tyvärr…
  Här är snön också snart borta, skönt. Nu kommer man fram med vagnen igen.. Med min stora vagn har det varit tungt…
  Kram ZARA

  Svara