Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

22:56 | mars 16, 2010

Tacksamhet och en lång dag

Jag känner en oerhörd tacksamhet just nu. Tacksamhet till dig. Tack för varma ord! Känner mig aldrig riktigt ensam när jag har dig här i datorn 🙂

Kom upp på hotellet efter middagen och lade mig direkt i sängen. Så skönt! Har tittat på ”Desperate Housewifes” och ska försöka hålla mig vaken till ”American Idol” som börjar strax innan 23. Kan bli svårt för just nu vill jag bara sova.

Dagen har gått väldigt bra och rolig har den varit också. Ibland kan man vara lite trögstartad så här efter en veckas ledighet men vi kom in i det fort och tekniken höll hela dagen. Vi har Kändisvecka i Lyckohjulet nu, eller vi spelar i alla fall in den veckan idag och imorgon. Vet inte riktigt när den visas men det märker du nog, för visst följer du oss varje kväll? 🙂

I dagen första program hade jag på mig en somrig klänning från Tiger.

I dagen första program hade jag på mig en somrig klänning från Tiger.

i27
Hans vilar benen bakom kulisserna.

Hans vilar benen bakom kulisserna.

Ännu mera Tiger.

Ännu mera Tiger.

Kayo, Hasse Brontén och komikern Karin var några av våra tävlande.

Kayo, Hasse Brontén och komikern Karin var några av våra tävlande.

Den som vinner skänker hela vinstsumman till välgörenhet. På så vis blir kändisveckorna väldigt givande, särskilt för barn i nöd eller för andra som är i behov av hjälp och stöd.

I vårt smink- och klädrum blir det mycket tjejsnack. Hans får stora öron när vi sätter igång :-) Här är Paulina och Johanna.

I vårt smink- och klädrum blir det mycket tjejsnack. Hans får stora öron när vi sätter igång 🙂 Här är Paulina och Johanna.

The one and only... Lizette.

The one and only... Lizette.

Gissa märket. Ja, ännu en Tiger-klänning.

Gissa märket. Ja, ännu en Tiger-klänning.

i91
Bokstavsgeniet Anton Körberg och Trolleriduon Jonas och Peter tävlade mot varandra. Det gick hett till och vi fick uppleva ett par riktigt häftiga trolleritrick.

Bokstavsgeniet Anton Körberg och Trolleriduon Jonas och Peter tävlade mot varandra. Det gick hett till och vi fick uppleva ett par riktigt häftiga trolleritrick.

Sanna och Johanna försökte förgäves lista ut hur de trollerierna gick till.

Sanna och Johanna försökte förgäves lista ut hur de trollerierna gick till.

tror nog att det var dumt att släppa ut Rolf från de madrasserade rummet.

Tror nog att det var ett dumt beslut att släppa ut denne man från det madrasserade rummet.

Miss Sixty-klänning.

Miss Sixty-klänning.

Mr och Mrs Lyckohjulet.

Mr och Mrs Lyckohjulet.

Det blev väldigt mycket motor och bilsnack när det var dags för motormagasinets Peter och Kenneth tävlade. Magnus Bäcklund var med i samma deltävling som jag i schlagern 2006.

Det blev väldigt mycket motor- och bilsnack när det var dags för motormagasinets Peter och Kenneth att tävla. Magnus Bäcklund var också med och pusslade, han var även med i samma deltävling som jag i schlagern 2006.

Oj, det tog sådan tid att ladda upp alla bilderna att ”American Idol” hann börja 🙂

Vi hörs imorgon.

Sov gott min vän.

Kram kram.


13 kommentarer13 kommentarer om “Tacksamhet och en lång dag”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Igår köpte jag en Lyckohjulet lott. Har indoktrinerats… 😉
  Vann såklart ingenting. Typiskt. Men registrerade den på nätet så vem vet!
  Kram

  Svara
 • Vilka snygga sommarklänningar ifrån Tiger du hade på dig Hannah såg ut som en riktig sommarflicka.
  Jag tittar på repriserna varje förmiddag o försöker klara pusseln som dom får göra.
  Man kanske skulle ta o köpa en lott när man får pengar på fredag o se om man vinner eller får komma till Göterborg.

  Svara
 • Hej Hannah!
  Du är så otroligt vacker och vilken lyx att få ha på sig så fina klänningar 🙂
  Man blir alltid så glad av att läsa din blogg och ofta många tänkvärda tips.
  Just nu har jag lite problem med en kille jag träffat.. Vi har hörts i två månader varav träffats i en, allt har varit jättebra men helt plötsligt förra veckan gick han upp i rök och svarade inte på mitt sms i torsdags. Sen igår hörde han av sig och bad om ursäkt att han inte messat/ringt på sistone, för att han haft fullspäckat schema på sin konferens och inte kollat telefonen. Jag känner mig ändå väldigt ledsen och besviken på honom, tycker inte att man gör så om han nu tycker om mig. Nu vet jag inte hur jag ska göra, om jag ska skicka tillbaka eller om jag ska skita i de?! Har du något tips? Tycker alltid sånt här är så svårt.
  Tack för en fin blogg. Kram

  Svara
 • Killar som gör så är inget att ha eller hänga i julgranen. För gör man så en gång så blir det fler ggr. Klart att han har kollat sin mobil o sett sitt sms men inte brytt sig. Nej gör som Nett säger oxå Gör slut innan du blir försårad. Ser sonen min hans tjej gör likadant o sen går sonen här o är nervös o mår inte bra pga det. Jag har sagt till honom säg ifrån på skarpen istället.

  Ett ordspråk Mister man en så står det tusen åter o det sa min käre mormor till mig när hon levde.

  Kram

  Svara
 • Hej hej!
  Förlåt men nu lägger jag mig i lite… ( :/ )
  Han är inget att ha! En kille ska behandla dig som en prinsessa och gör han inte det är det bara att glömma! Tänk på dig själv, förstår att du tycker om honom men han verkar (tyvärr) inte visa detsamma till dig. Hemskt ledsen men du måste verkligen se till dig själv och DU är alltid värd det bästa. Han förtjänar inte dig.

  Stå på dig!

  Många kramar till dig!

  Svara
 • Varför ses aldrig du och Maggan för? Varför är ni osams? Undrar….för något är det ju…?

  Svara
 • Till minimum86

  Tycker som du att det är mycket konstigt! Han ska du verkligen se upp med!!! Verkar inte vara att lita på! Känner du så att ha gör så igen. GÖR SLUT!!! Han är inget att ha! Jag lovar! Du får bara problem med han!

  Kram

  Svara
 • U R so beautiful …….. 😉

  Svara
 • DöD åt mitt långsamma bredband!!!

  Jag kan varken kommentera eller knappt läsa era inlägg-suck och stööön!
  Hoppas du mår bättre i själen och kan varva ner i alla fall.

  …eh, Kayo såg jag i en ”australisk K-mart” butik i Sydney för 3 år sen- lite skevt att se en svensk ”kändis” shoppa billigt krafs på andra sidan jordklotet:-)

  Ha det gott,bella!

  Svara
 • Åh så fin den där blåa klänningen från Tiger var! Kanske något att köpa in till vårgarderoben! Dock känns det långt kvar innan man är i form igen. Kram och ha en skön dag!
  /dinara

  Svara
 • Hej underbara Hannah! Jag har länge läst din blogg, den är oerhört härlig, personlig och mysig. Du skriver så fint och jag blir alltid på gott humör då du uppdaterat. Jag är uppvuxen i Boden, men bor just nu i Finland. Jag har länge velat kommentera dina inlägg, så var helt enkelt tvungen att bli medlem! 🙂 Jag undrar om du och Peter kommer skaffa fler barn? Ni har en sån himla fin dotter ihop! Det vore så roligt att få följa en graviditet igen… Tycker ni är ett härligt par. Hoppas du får en härlig kväll! Kram från Mia

  Svara
 • Pratar ni med publiken mellan tagningarna eller går ni ut och vilar, repeterar manus? eller vad görs egentligen bakom kulisserna? 🙂

  Svara
 • Alltid lika mysigt att titta in hos bloggfamiljen! Verkligen en varm blogg Hannah!
  Så många fina klänningar!

  Önskar dig en lugn kväll!
  Du är värdefull!

  kram

  Svara