Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:30 | mars 22, 2010

Vacker dag

Hej min vän. Hoppas att din vecka har börjat bra. Det har min 🙂 Liv andas bättre och känns mycket piggare.

Brukar inte längta till måndagar men det har jag gjort. Är så glad över att det är måndag, för pojkarna kommer hem idag. Jag ska bädda ner Liv i vagnen och promenera till skolan och hämta dem nu. Det är en otroligt vacker dag, solen skiner och humöret är på topp.

Glädjen är extra stor för Bimbo får komma hem idag. Hon har svarat bra på behandlingen, andas själv, ingen vätska är kvar i lungorna och hon är pigg, viftar på svansen och äter. Dessvärre måste hon äta hjärtmedicin och de vet inte om hon lever en vecka eller ett år, men vi tror och ber att det blir mer än ett år.

Är såtacksam att alla mår bra nu. Inga fler tårar och oro över Liv ocg

Är så tacksam över att alla mår bra nu. Inga fler tårar och oro över Liv och Bimbo.

Tycker vi ska passa på att berätta för våra nära och kära hur mycket de betyder för oss. Man kan aldrig säga ”Jag älskar dig” för många gånger. Måndagar som vanligtvis är trista kan vi göra roligare genom att ge någon extra uppmuntran och omtanke. Minns du filmen och boken av Catherine Ryan Hyde, ”Skicka vidare”? så bra! Goda handlingar ger ringar på vattnet 🙂

Du är värdefull!

Hej på en stund.

All kärlek.


12 kommentarer12 kommentarer om “Vacker dag”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vad skönt att höra!!! Stor kram och ha en underbar måndag!

  Svara
 • Hej
  Sen jag träffade min sambo för snart 4 år sedan är jag så tacksam över livet, så han och barnen får ofta höra att dom betyder allt för mig.
  I lördags så firade vi min far som fyller 60 år på torsdag och då berättade han att han hade kört dig och Annika Jankell från hotellet i fredags morse till studion (han är taxichaufför), ni var så trevliga och vackra utan smink! Jag frågade på skoj om han hade hälsat till dig men det hade han inte gjort *hihi*.
  Ha en bra dag!
  //U

  Svara
 • Fin bild på dig och eran underbart söta tjej! Skönt att alla mår bra igen!här är det inte direkt sol, men heller ingen snöstorm…hihi!Räcker med snö nu! Har en ledig dag och ska hämta vår älskade son på skolan nu! Ha en fortsatt bra vecka! Du är värdefull!

  kram

  Svara
 • Så bra att alla mår bättre nu 🙂
  Kram!

  Svara
 • Ja, man kan inte säj för ofta att ”jag älskar dig”. Jag vet hur det känns när man vill och inte kan, min pappa dog för två veckor sedan och saknaden är ENORM………

  Kram A-L

  Svara
 • åh så sant så!! Man har verkligen lärt sig att uppskatta livet speciellt efter att man har fått barn! Varje dag är en gåva! Sköt om er! kram

  Svara
 • Ni ser otroligt pigga ut båda två 😀

  Kram & hoppas ni får en fin vecka!

  / Lommo

  Svara
 • Vad skönt att lilla Livan är piggare… så otäckt när det sätter sig på andningen. Jo visst ska man visa kärlek och omtanke… å jag tror också på ringarna på vattnet effekten, men om den dröjer är det lite svårt i bland tyvärr! Men man ska vara rädd om det man har och inte bra *sukta* efter det man inte har. Det gör vi alla nog för ofta synd nog! Bättre att se glaset halv fullt i stället för halv tomt brukar man ju säga 😉 Ha så underbart nu när du är hemma å ledig! Så fin bild på er tjejer =) Du ser alltid så fräsch ut!!!! Kramkram

  Svara
 • Det var ju skönt att Liv är bättre nu o lilla Bimbo oxå för det läste jag på Magdalenas blogg där er älskade mamma hade skrivit ett jätte fint inlägg som var mycket gripande.
  Jag pratar med mina föräldrar varje dag fast de bor i området upptill så dom vet att man bryr sig om dom. Kärleken är viktig både för hälsa o allt..Va nu rädda om er..

  Kram hela dagen.

  Svara
 • Hej fina.Det glädjer mig att höra att både Liv och lilla Bimbo mår mycket bättre.Underbar bild på dig och William i Hänt Extra idag.Ha en fin dag.Stor kram.

  Svara
 • Hej du vackra människa 🙂
  Jag brukar säga att ”jag älskar dig” till min sambo varje kväll som vi ska gå och lägga oss på kvällen…
  Kram

  Svara
 • Hej fina du!
  Så skönt med lilla Liv..ni är så fina på bilden. =)
  Åh så skönt med Bimbo! Hoppas hon får leva länge till och få vara frisk! Jag håller tummar och tår. Det är tufft när djuren är sjuka..=/
  Ha en fin Tisdag!
  Kram kram

  Svara