Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

18:55 | mars 23, 2010

Den som spar han har

Hej min vän. Sitter i bilen på väg hem från IKEA. Jag började städa och sortera hemma tidigare idag och upptäckte att jag har så mycket saker som jag inte klarar av att göra mig av med. Så det var bara att fara till IKEA och köpa lådor och säckar som jag kan förvara allt i 🙂 Hamnar i någon form av shopping-psykos efter onödiga saker när jag befinner mig där. Kan säga att det är inte bara förvaringsgrejer jag har i bilen. Peter bara skakar på huvudet åt mig. Pojkarna lämnade vi in på lekhörnan. När vi hämtade dem hade William bitmärken och Mio grät för att bitpojken sparkat honom i magen. Funderade på att gå tillbaka och ge igen men valde att gå den andra milen när det kom till den galna bitpojken 😉

Liv trivdes bland gosedjuren.

Varma kramar.


8 kommentarer8 kommentarer om “Den som spar han har”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej! IKEA är alltid härligt att shoppa på. Men vad ledsen man blir när nåt händer med sina barn. Stackars dina pojkar, hoppas att de är glada nu! Mysigt för lilla Liv bland alla gosedjuren. / Lina

  Svara
 • Hej Hannah
  Vi var oxå på IKEA idag, i Malmö. Hittade hur mkt grejor man ville ha men då skulle vi ju få hyra släp för att få hem det :O)
  Hoppas W o M mår bättre.
  Kramkram

  Svara
 • Hej Hannah

  På tisdag skall jag till ett ställe där man kan fylla bilen snabbt med kassor om man har gått om pengar men denna gången skall vi åka buss dit. Det blir Gekås o Ullared tillsammans med mina föräldrar o min dotter.. Jag var på Ikea i Malmö i fredags o köpte glödlampa till min läslampa för dom har lamporna bara där.

  Inte kul när barn biter andra barn.

  Kram

  Svara
 • IKEA is the shit! 🙂
  Ang bitisen hade jag def bitit tillbaka!! Eller kanske inte men man blir ju onekligen arg nog att vilja.
  Kram

  Svara
 • Usch bitas låter ju inget vidare. Det gick väl inte hål? kram

  Svara
 • Usch, bitas,,,inte bra! Min vänninas son bet alla barn han lekte med men till slut så ville ingen leka med honom och då slutade han!

  SÖT hon är Livan 😀

  Kram!

  Svara
 • Ja usch jag måste också börja röja lite här hemma ser för hemskt ut. Men tar nog en tur till plantagen idag och köper lite fina vårlökar och tulpaner. Lite lyx i vardagen

  Svara
 • Var på våruställningen på Liljevalchs igår på djurgården. sista veckan nu, kan rekommendera den om du gillar att kolla lite cool konst.

  Svara