Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:22 | mars 26, 2010

Soffpotatis och pizza

Nu har jag hasat mig ner till soffan. Liv sover middag och Mio sitter och ritar vid köksbordet. När man är sjuk så blir man extra uppassad och Mio önskade sig pizza till lunch. Så pizza blev det. Hemkörd 🙂


7 kommentarer7 kommentarer om “Soffpotatis och pizza”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Neeeeeej! Vad du läskas!!! Livsfarligt! Åååå jag vill också haaaaaa!

  Svara
 • Pizza Capriciossa,min älsklingspizza,men jag vill gärna ha med bacon också på,gott.Ni får ha en skön Fredag trots lite förkylningar och feber.Det är i allafall Fredag Hannah,din älsklingsdag eller hur?Också final i Lets dance ikväll.Kan man ju inte missa.Puss o kram.

  Svara
 • Mums 🙂
  det är 17 grader i Malmö & äntligen fredag!

  Krya på dig Mio.

  Svara
 • Sommar näääästan i skåne, and i love it! Mmm pizza är gott 😛

  Svara
 • Åh, vad jag avundas er nere i Skåne. Hoppas vädret håller i sig till påsk för då ska jag ner till er och njuta av våren 🙂 Ska nog ta ett par dagar i Köpenhamn också. Härligt!

  Kram kram

  Svara
 • Läste inne på tidningen att Hörby hade haft varmast idag t o m varmare än på Mallorca o det säger inte lite. Var en rund i Lund vid middagstid där jag folk i shorts o korta tröjor o converskängor. Vi hade tänkt o köpa glass där dom själv gör sin glass gissa vilken kö det var dit så det blev ingen glass i solen.
  Men man får se upp o klä av sig för tidigt för det går mycket med halsvirusar nu sa läkaren till dottra min som har legat hemma en vecka nu med ont i halsen.
  Hannah du är välkommen ner till skåne o möte den underbara våren här..

  Mio du får krya på dig o det var tur att du inte gick till skolan klädd som på bilden..

  Svara
 • bli pizza till middag här då mannen komme hem från jobb…

  Svara