Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

19:06 | mars 28, 2010

Hemmahelg och vilodag

Hej min vän. Hoppas att din helg varit bra och framför allt att du mår bra 🙂

Jag har haft en riktig hemmahelg. I lördags var vi på biovisningen av pojkarnas film. Det slutade i katastrof. Vi var där en lördag på sportlovet och gjorde filmen, och den dagens filmer skulle visas klockan 13. Vi var där redan 12.30 för att få bra platser på biografen. Det var fullpackat och inte så organiserat som man hoppats på. Inga tider stämde och föräldrar och barn trängdes inne i den varma salongen. Vi satt där inne i två och en halvtimme och väntade och väntade. Vi gav upp flera gånger men ångrade oss i sista sekund och bestämde oss för att fortsätta vänta, pojkarna ville så gärna se sin film där på den stora duken. Det var ju det som var hela grejen, se sin film på bio inför en stor publik. Trots att filmen bara var ca två minuter så var det värt väntan tyckte de.

Utanför Klarabiografen på Kulturhuset i väntan på att få gå in. Som "tur" var fick de sin film på dvd, men den har vi inte heller lyckats få igång.

Utanför Klarabiografen på Kulturhuset i väntan på att få gå in. Som "tur" var fick de sin film på dvd, men den har vi inte heller lyckats få igång.

Vi fick i alla fall se femtio andra barns filmer. Jag satt med kameran redo för att fota duken när deras film visades men hann ej tyvärr få en bild. Ja, jag blev faktiskt riktigt sur för de som hade hand om det måste ha bättre koll när det är förväntansfulla barn som längat i veckor.

Vi fick i alla fall se femtio andra barns filmer. Jag satt med kameran redo för att fota duken när deras film visades men hann ej tyvärr få en bild. Ja, jag blev faktiskt riktigt sur för de som hade hand om det måste ha bättre koll när det är förväntansfulla barn som längtat i veckor.

Äntligen, flera timmar försenat så var det lördagens filmer som visades, men då hände något så pojkarnas film syntes bara i en sekund sedan försvann den och det hackade. Ingen film, inga eftertexter med deras namn. INGET! Sådan besvikelse. Usch, vad ledsna de blev. De som väntat och väntat och så hackar deras dvd-spelare 🙁 Alla ansvariga hade gömt sig för de var många besvikna barn och föräldarar som var sura efter timmars väntan. Ingen idé att skälla på någon stackare så vi gick till Friday´s för att tröstäta med där var det en timmes väntetid på bord så vi for hem.

Väl hemma spelade vi spel, åt en god middag, släckte ner hela huset och tände levande ljus. Det var ”Earth Hour”, en satsning för miljön. Du släckte ner va?

Vi släckte verkligen ner hela huset, även utebelysningen. Det var bäcksvart och vi berättade spökhistorier till middagen. Blev lite läskigt.

Vi släckte verkligen ner hela huset, även utebelysningen. Det var bäcksvart och vi berättade spökhistorier till middagen. Blev lite läskigt.

Bu!

Bu!

Idag har vi inte gjort mycket. For en sväng till Märsta och åt kinamat. Åt i vanlig ordning för mycket 🙂 När vi kom hem kastade jag några blickar på kläd- och skräphögarna i hopp om att de ska vika in sig själva i skåp och skräpet ska försvinna upp i rök. Det har inte hänt så jag måste ta tag i det, men skjuter upp det till imorgon. Söndag är ju en vilodag. William har varit på disco-kalas och då har vi spelat spel och bakat chokladbollar. Mmmmm.

William fixade Livs frilla inför restaurangbesöket.

William fixade Livs frilla inför restaurangbesöket.

w6
Liv hjälpte oss att välja mat.

Liv hjälpte oss att välja mat.

Mio som älskar sushi tittade lite väl storögt på den stackars karpen i akvariet.

Mio som älskar sushi tittade lite väl storögt på den stackars karpen i akvariet.

Trot eller ej men jag hade faktiskt bra betyg i hemkunskap. Minns inte så mycket av det dock men rulla chokladbollar kan jag allt.

Trot eller ej men jag hade faktiskt bra betyg i hemkunskap. Minns inte så mycket av det dock men rulla chokladbollar kan jag allt.

Det blev både med kokos och pärlsocker. Jag och Mio åt nog upp hälften innan vi rullat dem till bollar. Vi var tvungna att kolla så de inte var förgiftade.

Det blev både med kokos och pärlsocker. Jag och Mio åt nog upp hälften innan vi rullat dem till bollar. Vi var tvungna att kolla så de inte var förgiftade.

Oj, vad klockan är mycket. Nu måste jag natta barnen.

All kärlek.


6 kommentarer6 kommentarer om “Hemmahelg och vilodag”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • vad gott det såg ut med chokladbollar.
  Min sambo fick precis sitt påskägg från jobb där det bara fanns riktigt fin o god choklad, gissa om vi ska frossa inför söndagsfilmen på 4:an.
  Ha en fortsatt trevlig helg
  Kramkram

  Svara
 • Åh, jag tror att vi ska rulla några bollar imorgon! Vad ledsen man blir för det där med filmen och jag förstår vad du menar att det inte hjälper att skälla (med största sannolikhet har femtio andra föräldrar redan gjort det). Men när det handlar om barn är saker och ting extra känsligt! Ha en skön söndag och kram på er!
  /D
  http://www.dinarasblogg.blogspot.com

  Svara
 • Gokväll i sigtuna!
  Skönt med en vilodag! vad synd att pojkarnas film inte fungerade som den skulle. Här är bra efter en så rolig och mysig tjejhelg i gamla vänners lag. Men vad tyst det blev när alla åkte hemot igen. Nu får man njuta av alla minnen och skratt från helgen.

  Ha en go kväll!

  kram

  Svara
 • Hej! Det var ett tag sen jag skrev här men har haft så mycket att göra att datan inte existerat! Söta lilla Liv hon har ju vuxit massor. Stackars dina killar förstår att dom vill se sin egna film ! Ha en underbar vecka!
  kram

  Svara
 • Hej finaste.Så himla trist med killarnas film.Ihelgen har det varit mycket mys med barnbarnen,och äldsta killen ville sova över hos Farmor och Farfar.Ohh vad fin Liv blir när William stylar henne så söt så.Visst släckte vi ner här också,vi hade levande ljus överallt.Ha en skön kväll.Kram.

  Svara
 • va tråkigt för killarna och alla andra barnen…

  Svara