Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:08 | mars 31, 2010

Slutkörd

Hej min vän. Nu är jag tillbaka från gymmet. Jag är helt slutkörd, skakig och kommer nog inte kunna gå fram emot helgen pga träningsvärk. Det är dock skönt på något vis 🙂

Har hittat ett litet mysigt gym med spa här i Sigtuna som är lugnt och med en harmonisk atmosfär. Det finns olika pass också, som Afrikans dans. Det skulle jag verkligen vilja prova. Kan nog vara riktigt kul! Har du provat på det?

Idag ska Peter och William ha kill-dag. William gav strikta order om att jag och Liv inte fick följa med 🙂

Jasså du William du vill inte vara med mig idag :-)

Jaså du William, du vill inte vara med mig idag? 🙂

Önskar dig en fin dag.

Varma kramar


19 kommentarer19 kommentarer om “Slutkörd”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej!
  Vad duktig du är! Jag har provat afrikansk dans på friskis och svettis, jätte kul och jobbigt! Vad ska du och lilla Livan hitta på? Själv är jag hemma med min sjuka son 🙁 och pigga dotter :). Önskar att jag själv kom iväg till gymmet men har nyss opererat handen och får tyvärr inte belasta den på några veckor 🙁
  Kram

  Svara
 • Afrikansk dans är jätteroligt och avslappnande. Trots att man rör på sig en hel del 🙂 Perfekt kombo tycker jag! Tycker absolut att du ska prova. kram

  Svara
 • Hej! Hannah, det måste du prova! Det är fruktansvärt härligt. Alla dansar barfota, ryggen och rumpan får en rejäl omgång till härliga trummor. Du kommer älska det 🙂 Vad tränade du idag?

  Svara
 • Vi hade en dag när jag gick på högskolan då vi dansade Afrikansk dans och det är lätt en av de roligaste skoldagarna. 🙂

  Svara
 • Hej Hannah! Sitter just nu med jordens träningsvärk efter afrodans i måndags! Första gången jag tränade det och det var jättekul och jättejobbigt, testa! 😉 I kväll blir det pump, hur nu det ska gå till med den här värken i lår, rumpa & mage..? 🙂

  Vilken underbar bild på W & L!

  Kram!

  Svara
 • Hej Hannah! Du bara måste testa Afrikansk dans. Jag har hållt på ett tag med Afro power dance och jag tycker det är barnsligt roligt! Underbart, man får världens kick!

  Håret sveper, rumpan skakar, fötterna stampar, i den perfekta blandningen av träning och dans.

  Lycka till!
  Anna

  Svara
 • Hej Hannah.Så duktig du är som går på gym,det är ngt. som jag verkligen också skulle behöva.Det gäller bara att ta sig i kragen,och det är minsann inte så bara det.Jättefin bild på William och Liv.Kul att dom ska ha killdag idag.Peter verkar så fin med barnen.Jag tror han är en riktigt bra förebild för killarna,Liv också förstås.Vad ska du och Livan då hitta på idag?Ni får ha tjejdag.Hursom helst så får ni ha en underbar dag.Stor kram.Ps.Måste bara få säga att jag är så glad för att du är du fina Hannah.

  Svara
 • Ja ja ja! Du måste prova afrodans, sjukt kul!
  Kör på Friskis och svettis, blir helt lyrisk 😀
  Och så är det jobbigt, man rör sig nonstop i en timme. Pröva!!

  Svara
 • Hej, mysigt att dom ska ha ”kill-dag”..en bra man du har, kram/carina

  Svara
 • Hej fina Hannah!

  Visst är det kul att komma igång emd träningen 🙂 ?

  Du har så fina barn, man smälter när man ser William & Liv på bilden.

  Kram
  Lommo

  Svara
 • Duktig du är! Själv har jag haft träningsvärk i benen i några dagar av allt promenerande som jag har börjat med. Duktig jag är! 🙂
  Kram

  Svara
 • Fick ruggigt dåligt samvete nu – kan inte minnas när jag var på gymmet senast. Har dock promenixat 5 km med barnvagn & hund idag,,, så lite duktig har jag också varit

  Svara
 • Hej mysiga Hannah! Visst är det skönt när man använt kroppen ordentligt! Jag kombinerar långpromenader med dans hemma framför högtalarna, som sprutar ut Goldfrapp och Madonna för tillfället.
  Idag spöregnar det här i Göteborg, men jag har varit ute och gått ändå. Luften är så frisk och det doftar vår. Härligt.
  Stor kärlekskram

  Svara
 • Vad söta William o Liv är på bilden..Det tycker jag var söt att William vill ha en kväll tillsammans med Peter o göra något ensamt dom ihopa. Då får du o Liv oxå hitta på något kul tillsamman. Tänk när hon blir större då kan ni gå o shoppa ihopa..
  Jag var med min älskade dotter hos läkaren idag för hennes hals problem vill inte gå över så läkaren sa det var reklamation på henne eftersom hon var där ifredags oxå. Men nu har hon fått antibiotika så hon skall bli frisk o själv fick jag en kortisionspruta baktill i ryggen så inflammationen lägger sig där. Så ikväll blir det lugnt o koppla av för vi gick ju mycket på Gekås igår..
  Ha en skön onsdagskväll..

  Svara
 • Åh, är du på TimeOut?? Där var jag och min mamma på spa i somras, riktig liten pärla 🙂 Jag somnade i deras stolar utanför yogasalen *haha* Afrodans är förmodligen det roligaste (och svettigaste) jag nånsin provat :)Kör hårt!

  Svara
 • Gokväll Hannah! vad duktig du är! jag ska också ta itu med träning nu när all snö är borta! får bli powerwalk och min orbitrek för att komma i form igen! man mår ju så mycket bättre då! så mysigt med en kill& tjejdag!
  Go bild på William och lilla Liv.

  kram

  Svara
 • Nää nu har jag varit så sugen på marängswiss i flera dar tack vare ert nattfrosseri 😉 så i kväll blir det marängswiss-frossa här med 🙂

  kramar från matbloggerskan 😉

  Svara
 • Afrodans är görkul!!! Rekomenderas varmt!

  Svara
 • underbara bild! jag längtar tills min villiam också kramas med vår liten snart…mini

  Svara