Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:29 | april 9, 2010

Kramar, längtan och storhandling.

Hej igen. Planet var lite försenat så jag väntade en timme innan min lilla Mio kom utkörandes på en bagagevagn. Vi blev så glada över att se varandra och har kramats sedan dess 🙂

Här kommer lite bilder från vår hemresa igår och glädjen från idag som jag försökt fånga på bild.

Kärlek? Peter tvingade in sin gamla strumpa i min mun.

Kärlek? Peter tvingade in sin gamla strumpa i min mun.

innan vi lämnade Båstad så åt vi soppa, för att sedan stanna på MC Donalds och äta snuskiga menyer med allt för mycket friterat. Resan fortsatte, men innan vi kom hem hann vi stanna på Thai-resaurang och köpa med oss massor av mat hem som vi åt innan vi lade oss och sov. Mådde jag illa efter Peters strumpa så var jag spyfärdig efter all mat. Blä.

Innan vi lämnade Båstad så åt vi soppa, för att sedan stanna på McDonalds och äta snuskiga menyer med allt för mycket friterat. Resan fortsatte, men innan vi kom hem hann vi stanna på en Thai-restaurang och köpa med oss massor av mat hem som vi åt innan vi lade oss och sov. Mådde jag illa efter Peters strumpa så var jag spyfärdig efter all mat. Blä.

Livan är världsabäst på att åka bil. Hon sover, leker lite och äter. Inget gnäll alls.

Livan är världsabäst på att åka bil. Hon sover, leker lite och äter. Inget gnäll alls.

Var helt slut när vi kom hem igår. Konstigt, för att åka bil är inte särskilt ansträngande men man blir väl trött av tristessen. Somnade till en film som gav mig mardrömmar hela natten. ”Paranormal Activity”, usch, vad den var läskig! Var rädd för att försova mig eftersom jag skulle hämta Mio på Arlanda vid 07.00, så jag var tvungen att gå upp vid 06.00. Men efter den filmen så var det som sagt ingen risk för mig att försova mig, sov knappt en blund.

Efter femton timmar landade den här efterlängtade bruningen.

Efter en femton timmars lång resa så landade den här efterlängtade bruningen.

Äntligen!

Äntligen!

Han har haft det underbart kul med bad, lek och nyfunna vänner.

När vi kom hem så smög vi upp och väckte Liv. Hon sken som en sol och kramade Mio länge och mycket.

När vi kom hem så smög vi upp och väckte Liv. Hon sken som en sol och kramade Mio länge och mycket.

Man märkte verkligen hur mycket de saknat varandra.

Man märkte verkligen hur mycket de saknat varandra.

Hon blev nästan lite generad och blyg för en sekund.

Hon blev nästan lite generad och blyg för en sekund.

Jag märker inte av Mios jetlag ännu, men den kommer väl. Han hade sovit hela resan så har vi tur så slipper han somna senare i eftermiddagen för att vakna pigg inatt. William kommer hem imorgon och han är sex timmar bakåt i sin dygnsrytm. Det kommer med andra ord vara ett barn vaket dygnet runt. Imorgon är vi alla samlade igen. Mysigt. Ska se om jag lyckas få tag i lite bilder från deras resor som du kan få se.

jag och Mio åkte och storhandlade för kylskåpet gapade tomt. Han fick bestämma kvällens middag och det blev Tacos.

Jag och Mio åkte och storhandlade för kylskåpet gapade tomt. Han fick bestämma kvällens middag och det blev tacos.

Mio fick sitt påskägg nu när han kom hem och i det så låg det AIK-Kläder och godis. Ännu en kille som kommer bära samma kläder dygnet runt.

Mio fick sitt påskägg nu när han kom hem och i det så låg det AIK-kläder och godis. Ännu en kille som kommer bära samma kläder dygnet runt.

På tisdag är det dags för mig att åka ner till Göteborg igen för inspelning av ”Lyckohjulet”. Har varit ledig i snart tre veckor. De har dock gått alldeles för fort 🙁 Ska i och för sig bli superkul att jobba igen och träffa alla i produktionen. Har tre vändor kvar ner till Gbg innan sommaruppehållet, sedan sätter vi igång igen i slutet av augusti. Det är så fantastiskt att kunna jobba så här. Korta men intensiva perioder med inspelningar för att sedan vara ledig och kunna ägna all tid åt familjen.

Nu stinker det bajs under bordet (det är inte jag, utan det är Liv som sitter under bordet och skiter), så hej på en stund.

Önskar dig en underbar start på helgen.

Du är Värdefull!

Kramar.


30 kommentarer30 kommentarer om “Kramar, längtan och storhandling.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hahaha, vilken rolig bild på dig & Peter, det är äkta kärlek det .. 😉
  Och Liv är ju så söt och vilken fin solbränna Mio har fått, syskonkärleken lyser igenom 😀
  Ha nu en jättetrevlig helg.

  Kram Lommo

  Svara
 • Det gäller att hålla igång Mio hela dagen så han kan slockna ikväll istället för att vara vaken hela natten :o) om han sover middag nu.
  Skönt med helg!
  Idag fyller min ”lilla” dotter 13 år så vi skall till hennes pappa på middag!
  Ha en bra helg!

  Svara
 • Ha ha, ni är för härliga. Jag gillar er familj skarpt. Så sött med fina Mio som kramar sin söta syster, jag blir alldeles varm av att se den kärleken.

  Ha en skön helg med familjen.
  Kram Cina!

  Svara
 • Håller med, man blir så rörd av bilderna, äkta syskonkärlek 😀

  Svara
 • Att du vågade titta på Paranormal activity , den som ska vara så läskig, huh !

  Svara
 • Men du jag tittade på bilderna en gång till och blev så full i skratt när jag såg att Peters socka var sönder. Ha ha ha.

  Svara
 • Så underbara bilder! Önskar dig och din fina familj en skön helg! Kramar

  Svara
 • Noterade att du köpt outdoor fresh sköljmedlet! ÄLSKAR det…ett av mina favorit sköljmedel.. jag är en drug addict till dessa dofter..kan sniffa mig sönder o samman på nytvättad tvätt o bara ur flaskan med! 😉

  Trevlig helg.

  Kram M

  Svara
 • Hej!
  Förstår att det är skönt att ha Mio hemma igen 🙂
  När jag kom hem idag låg din träningsdvd i postlådan 🙂 Blev så glad – har längtat efter den! Nu ska här tränas…

  Kramar

  Svara
 • Oj vilka långa tår Peter har HAHA 😛

  Svara
 • Stora händer, stora fötter, långa tår, stor näsa, ja helt enkelt mycket av allt som står/hänger ut 🙂

  Svara
 • Hi hi hi 😉

  Svara
 • Söta Mio brun och fin.Underbart att se denna syskonkärlek.Och ni två tokstollar,hoppas åtminstone strumpan var ren ha,ha.Syns att det finns massor av kärlek er emellan.Tänk att två människor kan hitta så rätt.Hoppas ni får en riktig kanonbra helg.Nu får ni umgås riktigt mycket och rå om varandra riktigt mycket,snart börjar allvaret igen med jobb och skola.Du är också värdefull Hannah.Stor kram.

  Svara
 • Ojdå det blev lite upprepning,så är det när man inte kollar igenom vad man skrivit .

  Svara
 • Jag började gråta när jag såg bilderna på Mio och Liv. De gick rakt in i hjärtat och jag är extra känslig nu…Så himla sött och kärleksfullt.Du och Mio är så himla lika, det är bara det att han är mer som en chokladpralin och du är mer som en ängel 😀 .
  Brukar inte bli så skrämd av läskiga filmer, men när jag sett ”Paranormal Activity” var jag riktigt rädd efteråt och somnade med lampan tänd. Kanske var det den dokumentära känslan som gjorde det…
  Härligt för dig att ha hela familjen samlad snart igen.
  Varmt välkommen tillbaks till Göteborg/Glennland!
  Puss & kram till dig vännen!

  Svara
 • så, himla, så himla…. Jag säger som Marita, det blir lätt upprepningar när man snabbt slänger iväg en kommentar utan att kolla den innan.

  Svara
 • Om ni vill se ngt läskigt ska ni se ”White noise”… Riktigt scary! :/

  Svara
 • Heeeeej!

  Du ser trött ut, men det gör jag med! Det är inget att göra något åt. Det är som det är!

  Ha nu en riktigt toppen Fredag! Å glöm för bövelen inte Solsidan. Det är ju skitbra!

  Kram Kram Kram

  Svara
 • Haha, igår när jag visade vår lägenhet för nya hyresgästen stannade hennes två pojkar kvar i Ellas rum för att leka lite medans vi gick runt och tittade på övriga rum. När jag kom tillbaka luktade bajs. Hennes pojkar var så stora att de med säkerhet har slutat bajsa på sig. Med andra ord var det min tvååring som tyckte det passade bra att lägga en klubba i blöjan. Välkomna hem till mig, typ…

  Gissa vad! Imorgon får vi nyckeln till vårt hus. Vem är gladast istan? Jo jag!!!! 😀
  Kram

  Svara
 • Jag förstår att du är glad.Stort grattis Anna till nya huset.Kram.

  Svara
 • Tack! 🙂

  Svara
 • Gud vad gulliga Mio och Liv är mot varandra <3 Vilken Syskonkärlek <3 Önskar dig och resten av familjen all kärlek <3 Kram <3

  Svara
 • Vilka roliga och fina bilder! haha!
  Gud vad omsigt med en strumpa i munnen! Hahaha!

  Såg förövrigt Paranormal Activity för ca 2 veckor sedan. Men usch vilken panik jag hade efter det. Somnade ok efter att jag sett den men så fort klockan ringde på morgonen så tänkte jag på filmen… där satt jag och åt frukost och tyckte att jag hörde knackningar etc precis hela tiden. Ville bara springa upp och väcka min sambo som givetvis hade sovmorgon just då. Usch! 🙁

  Hoppas ni får en mysigt kväll med tacos och allt och att Mio sover som en stock i natt.

  Kram

  Svara
 • Omsigt? Menade omysigt! 😉

  Svara
 • Tjohoo, kul bild på dig och Peter…odör eller??? Stackars dig!! Så goa bilder på Mio och lilla Liv! Ha nu en mysig helg! nu ska jag fara till min älskade särbo på pusskalas!!hihi

  kramis

  Svara
 • Hej!
  Man blir alltid så berörd när man läser din blogg! Jag uppskattar så att du vill dela med dig av din familj! Sååå fina bilder! Hörde på vakna med the voice att dom pratade om dig och att dom hoppades att Maggan också träffar en sån fin man som du har! Jätte kul att höra ”bra skvaller” Ha en mysig tacokväll!

  Svara
 • Hej Hannah!

  Jag undrar hur länge Mio var borta? Det känns som du skrev om att han åkte igår 😀

  Härligt för dem med semester, mysigt att ni snart är samlade igen.

  Ni verkar verkligen vara världens goaste familj. Ha en riktigt braig kväll och helg!

  KRAMARA /Sara

  Svara
 • Kramara – det var det nytt ord 😉

  Svara
 • Hej Hannah jag tycker om dej. Hoppas vi träffas nästa vecka
  kram Malva och Noah.

  Svara
 • Hej. Måste bara säga att jag tyvärr inte är så bra på att komentera men jag läser alltid din blogg och följer era upptåg. Vilka fantastiskt fina bilder från erat bröllop du visade tidigare. Så fina ni var! Hoppas ni får en supermysig helg nu när hela familjen blir samlad igen. Själv längtar jag till i morgon för min 10 mån gamla brorson kommer på besök. Var två månader sen jag träffade honom så det har hänt mycket under tiden har jag fått rapporter om=)
  Ha det bäst! kram.

  Svara