Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

21:26 | april 11, 2010

Vilodag och sol

Hej min vän. Åh, vilket underbart väder det har varit idag. En riktig vårdag! Så fort det börjar bli vår så rör pojkarna på sig mer. Datorn glöms, tack och lov, bort, cyklarna åker fram och det är bara fotboll och ute lek som gäller. Idag har jag knappt sett röken av dem. De cyklade till fotbollsplanen och var där i flera timmar. Allt börjar leva på ett härligt sätt när solen tittar fram. Alla blir gladare och synen av en liten tussilago kan göra ens dag 🙂

Dessvärre vaknade jag med vidrig migrän. Så vidrig att jag spydde hela förmiddagen. Låg i ett mörkt sovrum och hörde bara glada skratt och fågelkvitter utanför. Deppigt. Men som tur var så hade jag en sådan där migrän-nässpray kvar sedan min senaste attack i Skåne, så jag piggnade till framåt eftermiddagen och kunde njuta av solen och den friska luften.

Livan stod ute i sin lilla bur, men jag släppte ut henne en stund också :-)

Livan stod ute i sin lilla bur, men jag släppte ut henne en stund i det fria också 🙂

q23
Pojkarna och Liv badade tillsammans i badkaret i säkert en timme. nybadad och inlindad likt Moses i vassen kissade hon ner hela mig.

Pojkarna och Liv badade tillsammans i badkaret i säkert en timme. Nybadad, insmord med babyolja och inlindad likt Moses i vassen kissade hon ner hela mig.

Det finns ingen bättre känsla än att få må bra. Man uppskattar det så mycket när man mått dåligt. Körde på rugguggle-stilen hela dagen. Så skönt att skita i att kamma och sminka sig, bara hasa runt i mjukiskläder och äta skräpmat.

Det finns ingen bättre känsla än att få må bra. Man uppskattar det så mycket när man mått dåligt. Körde på rugguggle-stilen hela dagen. Så skönt att skita i att kamma och sminka sig, bara hasa runt i mjukiskläder och äta skräpmat.

Nu ska jag faktiskt gå och lägga mig. Skoldag för pojkarna imorgon och lovet är slut för oss alla. Inga fler sovmorgnar och slapphet. Älskar lov så jag måste sova mycket inatt så jag överlever verkligheten 🙂

Var rädd om dig. Önskar dig en underbar början på veckan.

All kärlek.


25 kommentarer25 kommentarer om “Vilodag och sol”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Hannah!stackars dig, usch vad tufft. Hoppas du får må bra nu! här har solen också visat sig hela eftermiddagen, men så kallt i skuggan och lite blåst. Men snart kommer värmen rejält. Ljuvligt med frisk luft. Goa bilder på er alla! Nähä, nu ska jag hämta hem min älskade tonårstjej, nu får det vara färdigpussat för idag hos pojkvännen! Godingar!

  Ha en bra vecka! Du är värdefull!

  kram

  Svara
 • Hej Hannah! Nej men usch och fy, vad tråkigt att du åkte på migränen igen…inte alls kul. Tur att den i alla fall släppte framåt eftermiddagen så att du fick njuta lite av solen och det fina vädret. Det är som du säger, man blir så himla glad av lite sol:-)
  Ha en trevlig och härlig vecka!
  Puss och kram hela dan:-)

  Svara
 • Migrän är tortyr! Stackars dig, Hannah. Har du hittat någon bra coach att gå till, så du kan få hjälp med att dämpa din stress?
  Bilden på Liv i handduk är så gullig 🙂 . Vilket litet hjärtetroll.
  Sov så gott kära du.

  Svara
 • Hej på dig. trist med migrän igen. Såg att du testade nässprayet, (du hade kanske testat det innan?) men bra är det iaf. Man blir bara lite hängig efteråt. Nästa år ska det komma nån supermedicin mot migrän utan biverkningar sägs det, vi får väl se.

  Sången idag gick bra, jag råkade sjunga lite fel text pga nervositet, men det gör inte så mycket ändå, det lät bra iaf 😉

  Ha en bra vecka, kram!

  Svara
 • Grannen flyttar snart in ser jag. Ska ni sätta upp något staket eller liknande för insyn? Kanske inte så kul att ligga och sola i trädgården en varm sommardag med grannen som stirrar 😉

  Svara
 • Hej Hannah.Så trist att du har drabbats med migrän.Hoppas du får en bra vecka i Göteborg.Jättefina bilder på er alla.Du är så söt Hannah även om du tycker du ser ut som en rugguggla.Stor kram till fina Hannah.

  Svara
 • Jättefina bilder på er som vanligt! Det har varit underbart väder i skåne idag,vi har varit och hälsat på ankorna i pildammarna, men sonen ville inte hem, han blev så ledsen 🙁 när vi åkte hem!

  Önskar dig en trevlig vecka.
  Kram Lommo

  Svara
 • Åhhhh 🙂 🙂 såååå jäkla SÖT Liv är (rent ut sagt..)!! Vilken gull-unge… ni är så himla lika… 🙂
  Jag har en fråga ang ditt hår… vad tar Bobby för extantions? …och tycker du att du tappar mycket hår av det?

  Kram 🙂

  Svara
 • Hejsan, ja visst var det härligt väder ute igår.., jag såg tussilago för första gången och då blir man ju bara ännu mer sugen på vår 🙂
  Ha en fin vecka i Gbg och hälsa Liv och gratulera henne på namnsdagen som hon har idag 🙂
  Ta hand om er, kram Malin!

  Svara
 • Hej!
  I Örebro ser det ut att bli lika fint vårväder i dag (äntligen) och jag hoppas att det stannar.
  Grattis till Liv på namnsdagen.
  Ha en bra dag!
  Kram Jessica

  Svara
 • Stackars dig som har migrän, själv har jag turen att slippa (peppar peppar), sån himla otur att du skall få det när du snart skall åka till Gbg och behöver få vara med din fina familj, vilken tur att det gick över.
  Otroligt söt bild på Liv, där hon sitter nybadad, hon gör ofta så näpna miner tycker jag, en riktigt flickig flicka, att hon sedan kissar på dig, är ju sådant som man får skratta åt, men visst är det typiskt. Hoppas du får en bra vecka, trots att du inte har familjen hos dig. Och tack för att du gör mig så glad.

  Svara
 • Usch jag h a t a r att spy och lider verkligen med dig!!

  Svara
 • Fy och usch,är gift med ”treo”-mannen så jag har förstått att det är hemskt med migrän men du verkar ha sorten från helvetet!Har du inte funderat på att gå till en homeopat och göra en grundlig undersökning?De brukar ”se” sånt som vanliga läkare missar…
  Ha en förpillande trevlig måndag!

  Svara
 • Smart lösning att dra ut hela resesängen, ska jag oxå börja göra! Tack för tipset! 🙂 Ha en kul vecka nu i Gbg, hoppas det är lika fint vårväder där som här! Kram

  Svara
 • Ha en bra vecka fina Hannah!

  Svara
 • Hej Hannah!
  Ahh va mysigt med var! Som jag langtar hem till den nu nar jag sitter i Christchurch i Nya Zeeland. Har ar det host nu. Visst har hosten sin charm den med men nu vill jag hem till varme igen. Jag har varit ute och rest i 6 manader nu. Har varit i Australien i 5 manader och nu sa blir det NZ i en manad. Jag har bara tva veckor kvar nu innan jag aker hem. Det ska bli sa skont att sova i sin egen sang! Jag har foljt er allihop har pa bloggfamiljen under min resa. Det ar sa roligt att lasa! Och det har varit guld vart att fa se bilder hemifran under hela vintern/varen. Det var valdigt konstigt att fira jul utan sno. Under jul och nyar hade jag 40 grader och stralande sol. Vilka kontraster! Oj, det har blev en hel uppsats. Hoppas du kryar pa dig fran din migran! Ma sa gott! Stora kramar!

  Svara
 • Hej Hannah!!

  Har du ingen medicin mot din migrän? Jag är inte drabbad själv men har en syster och mor som lider, precis som du, av det! De har också tillfällen när det går så långt som till att de kräker. Det gör ont i hela mig när ni lider så. Dock hade både mamma och syrran en tablett som dem tar som oftast tar migränen(om det inte har gått för långt redan). Förstår hur sliten du kan känna dig efter, jag ser bara mina nära och kära framför mig. Tycker så synd om er. Jag hoppas att du känner dig mkt piggare idag och att din vecka blir toppen!!! Kramar från Sofia

  Svara
 • Vilken sjukt fin bild på Liv! 🙂

  Svara
 • Hej! Det är så kul att se att det är fler än vi som använder rese-sängen till annat än bara som säng:) vi gör precis likadant hos oss. Den är våran räddning! Vi brukar ösa i massor av leksaker och sen sistter han och pysslar bra länge. Men självklart får han springa runt o härja oxå, men om man har saker som måste göras är detta en toppen grej! Jag förstår inte hur du ALLTID kan se så fräsch ut, önskar jag såg likadan ut osminkad o mjukisklädd:)
  Ha en underbar dag i solen! Kram

  Svara
 • Glöm inte att LIV har namnsdag idag 🙂

  Svara
 • Livan är bara så himla, himla SÖT! De där kristallblå ögonen kommer fånga många killar framöver 😉

  GRATTIS också till LIV på namnsdagen!

  Svara
 • Grattis söta Liv på namnsdagen!
  Hoppas att ni alla får en mysig dag i solen!

  Svara
 • GRATTIS LIV PÅ NAMNSDAGEN 😀

  Svara
 • Ville bara gratta lilla söta Liv på sin namnsdag…..Hipp Hipp Hurra!!!!
  Ge henne en extra kram från oss alla här på familjen:-)
  Ha en mysig vecka i Götet Hannah!
  Puss och kram hela dan:-)

  Svara
 • Hej Hannah, Jag har ALDRIG ont i huvudet .. peppar peppar.. 😉 så jag kan inte sätta mig in i hur det är att ha migrän men det låter fruktansvärt jobbigt. 🙁

  Nu ser jag visst här att alla gratulerar Liv på namnsdagen så jag säger Hipp hipp hurra för Liv som har namnsdag i dag. =)

  Svara