Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

23:04 | april 12, 2010

Packad och klar

Fina vän. Nu ligger jag i sängen. Sent som vanligt. Hade planerat att lägga mig tidigt för min väckarklocka ringer 05.15 och en intensiv vecka väntar, men jag överlever nog. Har myst med barnen, packat och fixat här hemma. Nu är det dags att kramas med min älskade man och somna. Har lagt Liv bredvid mig så jag kan snusa på henne hela natten 🙂

Maten blev verkligen god idag. har längtat efter att grilla och sitta ute på terassen. Utemöblerna behövdes inte tas fram för de har stått och väntat där hela vintern.

Maten blev verkligen god idag. Har längtat efter att grilla och sitta ute på terassen. Utemöblerna behövdes inte tas fram för de har stått och väntat där hela vintern.

q25
Nu ska det cyklas överallt. Jag ska också köpa en cykel och ha en stol till Liv på pakethållaren. har bestämt mig för att också börja cykla överallt. Bra för rumpan som börjar närma sig knävecken.

Nu ska det cyklas överallt. Jag ska också köpa en cykel och ha en stol till Liv på pakethållaren. Har bestämt mig för att också börja cykla överallt. Bra för rumpan som börjar närma sig knävecken.

Väskan är färdigpackad och allt är klart inför morgondagen. Kommer bli kul att åka till "Glennland" (som Peter kallar mitt fina Göteborg :-))

Väskan är färdigpackad och allt är klart inför morgondagen. Kommer bli kul att åka till "Glennland" (som Peter kallar mitt fina Göteborg :-))

Sov så gott!

Varma kramar.

Ps. Koftan som många frågat om i förra inlägget, som du även ser i resväskan, kommer från Odd Molly. En present från min man. Den är två år gammal, men jag vet att det finns liknande även i år.


2 kommentarer2 kommentarer om “Packad och klar”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Godmorgon och en trevlig resa, Hannah! Klockan är halv två på natten och jag kan inte sova, men du ligger nog och sover som en stock och snusar på Liv när jag skriver detta. Stackars dig som måste gå upp så tidigt, men du har ju ett kul jobb 🙂

  Kramelikram

  Svara
 • Tack för att du svarade på vart koftan kom ifrån!
  Ha en toppendag och hoppas du hinner sova ikapp trötteheten:=)
  Kram Marika

  Svara