Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

22:21 | april 21, 2010

Mio plutt, plutt, plutt tog ett…

…skutt, skutt , skutt, över ån, ån, ån, tappa tån, tån osv. Tappade tån gjorde han nästan i alla fall men den har vi spikat fast 🙂

Stackars Mio fastnade med lilltån i en golvlist och skadade sin söta tå. Han fick ligga på golvet, omplåstrad, och spelade på min iPhone medan jag betalade räkningar på datorn.

Han är glad trots den sargade tån. Nu passar han på att ha extra ont så jag ska bära honom överallt här hemma. Visst, han är liten men inte så liten.

Han är glad trots den sargade tån. Han passade på att ha extra ont så jag skulle bära honom överallt här hemma. Visst, han är liten men inte så liten.

q413

Jag är så trött ikväll. Kanske beror det på det tråkiga, regniga vädret och nu till och med snöar det! Började plocka lite här hemma imorse, sedan tog jag och Liv en tupplur innan lunch. Tycker att vi ska införa siesta här i Sverige.

Det är lustigt att man reagerar så fort man blir bemött på ett trevligt sätt i serviceyrken. Jag hämtade upp vår hyrbil på AVIS ute på Arlanda idag eftersom jag fick punktering. De var så trevliga och hjälpsamma. De monterade t.o.m. in en barnstol till Liv. Nu kör jag runt i en KIA Carnival. Den är rymlig och skön att köra. Bra för stora familjer som oss. Familjen annorlunda 🙂

Liv har pysslat i sitt kök och provsmakat sina skrot- och dammrätter. Kommer på henne titt som tätt att knapra i sig olika papper. Kan hon inte ta de som jag verkligen vill bli av med. Typ räkningar och p-boten jag fått.

Liv har pysslat i sitt kök och provsmakat sina skrot- och dammrätter. Kommer på henne titt som tätt att knapra i sig olika papper. Kan hon inte ta de som jag verkligen vill bli av med. Typ räkningar och p-boten jag fått.

William och Liv är som Ler och Långhalm.

William och Liv är som Ler och Långhalm.

Har haft kontakt med min mamma de senaste dagarna då hon befunnit sig på Filippinerna. Blev orolig att hon och Isak inte skulle kunna ta sig hem nu med askmolnet och alla stängda flygplatser. Nu har de äntligen kommit hem efter timmar och åter timmars väntan. Mamma har skrivit om deras resa till dig. Lägger upp texten och massor av bilder från barnhemmet så snart jag får det. Spännande.

Har du haft en bra dag?

Kram kram.


5 kommentarer5 kommentarer om “Mio plutt, plutt, plutt tog ett…”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Stackars lille Mio som slagit sin lilla tå.En riktigt fin bild på Storebror William och lilla Liv.Ja här har vi haft en riktigt fin och bra dag tillsammans med vårt minsta barnbarn.Vi har också varit en runda på Mio möbler och inhandlat lite nytt,alltid kul.Du får ha en fortsatt skön kväll.KRAM.

  Svara
 • Hej Hannah! dagen har bestått av arbete i 16 timmar….lite för långt pass, men ibland finns det anledningar att bli kvar! mysiga bilder och hoppas Mios tå är bättre!

  Jäääääääsp!

  Godnatt o sov så gott!

  kram

  Svara
 • Skönt att din mamma kommit hem tillslut, tycker så synd om alla som fått jobbiga hemresor på grund av askan 🙁 Skulle behöva lite hjälp av dej: Jag och mina tre döttrar ska ha en mysdag i Göteborg nästa söndag. Undrar om du kan tipsa mej om någon favoritrestaurang. Vi gillar det mesta god pasta är ju aldrig fel 😉 Funderar på att fika lite på förmiddagen och då kanske på diMatteo (eftersom min 10 åring heter så) har du fikat där? Hoppas du har tid att hjälpa mej med tips 🙂 Kram Kram från Liselott i Helsingborg

  Svara
 • Vill tacka för den fina presenten jag fick som veckans medlem. Jag blev sååå glad när den var i postlådan. Det hade jag ju inte räknat med.

  Hoppas Mios tå blir bra fort!
  Kramar Maria

  Svara
 • Den sången sjöng jag jämt för min son när han var liten han älskade det (nu är han 17år ler) Sebbe plutt plutt tog ett skutt skutt över ån ån…. haha brukar sjunga den i bland nu med då suckar han men mamma!!! Det roliga är ju att vi har två Sebbor här hemma. Min son Sebastian 17år min mans son Sebastian 12år båda är födda den 12:de (feb och april) Båda är födda med kejsarsnitt lite komiskt!!! Jaja det var lite tok från mig en sån här mulen tråkig regnsnöig dag! Ha det bra Hanna och lycka till med fotningen (hur man nu stavar 😉 Och Tack för veckans medlemspresenten!!! Kram

  Svara