Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:53 | april 22, 2010

Sälen

God morgon min vän. Är lite småstressad, men ville hinna önska dig en fin dag. Om en timme kommer fotografen och journalisten Anna hit och innan dess ska jag hinna med en hel del.

Mio gosade med Liv innan jag körde honom till skolan. Han ska på utflykt idag med klassen, så varm choklad, smörgåsar och frukt skulle med. Synd på det tråkiga vädret med snöblandat regn.

Mio gosade med Liv innan jag körde honom till skolan. Han ska på utflykt idag med klassen, så varm choklad, smörgåsar och frukt skulle med. Synd på det tråkiga vädret med snöblandatregn.

Liv har fixat med sin bil. Hon kämpar med att komma upp på den och väl uppe så har hon lite för korta ben och får dra sig fram på stortån.

Liv har fixat med sin bil. Hon kämpar med att komma upp på den och väl uppe så har hon lite för korta ben och får dra sig fram på stortån.

Hon har krupit runt som en liten säl på golvet hela morgonen. Hennes ben har inte velat vara kvar i pyjamasbeben så de har släpat efter henne när hon försökt ta sig fram med benen under magen.

Hon har hasat runt som en liten säl på golvet hela morgonen. Hennes ben har inte velat vara på plats i pyjamasen så pyjamasbenen har släpat efter henne när hon försökt ta sig fram med benen under magen inne i själva pyjamasen. Ja, du förstår? Kul ser det ut i alla fall.

Hej på en stund.

All kärlek.


3 kommentarer3 kommentarer om “Sälen”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Liv försöker säkert lära sig hur man sköter en bil så hon kan hjälpa sina föräldrar när dom har problem med punkteringar o annat.

  Den 18 maj har vi melodifestival kan man säga i Hörby för då kommer Ola hit o sjunger o Timoteij o sjunger sin underbara låt. Då blir det folk o drag i byn. Hoppas på fint väder för kan ju inte missa Ola o tjejerna. Vi har något som heter Kulturkalas varje år där det är över 50 st som spelar o sjunger. O ingen entre heller. Så ni som bor i skåne välkomna hit. O nästa stora sak är ju vår Hörbymarknad som sker första torsdagen i juli månad..

  Svara
 • SÖTNOSEN LIV! 🙂

  Svara
 • Supersöt och mysig pyjamas! 🙂

  Svara