Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

22:49 | maj 5, 2010

En för alla, alla för en

God kväll min vän. Nu ligger jag äntligen nedbäddad. Väskan är inte packad men jag är bara borta en natt så det fixar jag imorgon bitti eller sent inatt i min värld 05.00. Har tittat på ”Grey´s Anatomy” och kom att tänka på att varenda relation i den serien är konstig. De är nästan bara byggda på otrohet, svek, lögner eller så har alla legat med alla. Tycker att den är bra i alla fall, inte bara rosenskimmer 🙂

Jag glänser som en stekpanna full av smör av all min feta antirynk-kräm.

Här ligger jag och glänser som en stekpanna full av smör pga all min feta antirynk-kräm och funderar på Seattle Grace alla intriger 🙂

Jag är alltid lite blödig när jag ska fara. Går in till pojkarna och klappar på dem och Liv har jag redan lyft upp ur spjälsängen och lagt bredvid mig. Peter sitter och tjurar över MFF-matchen men jag ska nog få hit honom så jag kan få någon som kramar mig tillbaka. Får väl ge honom en tröstande kram också, trots att jag aldrig riktigt förstått hur en fotbollsmatch kan ta hela ens humör. Ja, ja tur att vi kvinnor inte alltid förstår oss på männen och tvärtom i olika situationer. 

Kolla in vilka söta bilder jag fick lyckades ta ikväll. 

q25 q35 q44

Hoppas att din dag har varit bra.

Sov så gott, vi hörs imorgon.

All kärlek.


14 kommentarer14 kommentarer om “En för alla, alla för en”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Livan i tofs 😀 . Herregud, så sött. Tack för att du bjöd på ett kvällsskratt.
  Sovgott.

  Svara
 • Gokväll!

  Så ljuvliga bilder på barnen! Vad kul med bröllop, och du Hannah som klär i allt, såå kul att leta klänningar!
  Hoppas du får Peter på humör…Imorgon bär det av till Göteborg och matchen mellan AIK och IFK Göteborg! Tänker ta hjälm och sköld med mig…hua..rädd!!

  Sov gott!

  kram

  Svara
 • Hejhej
  Vilken söt liten tofs på Liv. Min 1-åring har så mkt hår men icke att hon vill ha klämmor o hårsnoddar. Det ryker av direkt. Synd för det är så himla sött.
  Ha en trevlig Göteborgsvistelse.
  Kramkram

  Svara
 • så söta bilder!! ha det bra i göteborg! hoppas du vaknar någorlunda pigg o utvilad.
  god natt! kram

  Svara
 • Hej från ett soligt Göteborg!
  Vi skall också på bröllop i år, skall bli så himla kul. Har redan börjat skriva på ett rim (tal) och bröllopet är i september ;o)
  //U

  Svara
 • Hej ! Dina barn är så himlans fina man blir så glad när man ser bilderna på dem =) Ha en bra dag kramis Jessica

  Svara
 • Du har då verkligen fina och så söta barn titta på tofsen på Liv så himla go är hon 😀
  jag är liak blödig som du och tror nog att mågna mammor är likadana, att vi gosar och klappar på dom extra mycket när man vet man ska iväg.
  Kram lommo

  Svara
 • Nu är ÄNTLIGEN är min nya blogg uppe! Hoppas ni som vill plussa, ni som nyligen plussat, ni som är gravida lr ni som är mammor, lr bara ni ”vanliga” vill besöka mig ;O)
  Kram fina Hannah!

  Svara
 • Vilka underbara bilder på barnen,lilla Livan i tofs,så gulligt.Helt plötsligt ser hon så stor ut.På Fredag är du hemma igen hos dina älsklingar,härligt.Stor kram till världens bästa Hannah.

  Svara
 • Hej Hanna!
  Så roligt att jag får följa din vardag! Hamnade på denna sida när jag var gravid och surfade runt på olika mamma-sidor. Gossen föddes för 4½ mån sedan. Vilken lycka! Egentligen undrar jag bara – har sett Liv (f.ö så ljuvligt fin) i en hoodjacka från GAP. Vet du om det märket finns i Sverige? Om ja, vart?
  Har fått GAP-kläder skickade till mig från USA och kom att gilla dem väldigt mycket, men nu är de ju urväxta… Hoppas du finner tid att svara på min fråga.
  Trevlig dag! /Lollypop

  Svara
 • Imorgon ska jag och en vän flyga till Stockholm för att lyssna på Lady gaga och vi ska på på scandic park:=) Herregud vilken lyx:=)
  Hoppas din dag är bra trots en tidig morgon!
  Kram

  Svara
 • Gud vilka söta barn du har!!! Vad använder du för antirynkcreme och ungefär i vilken ålder började du med antirynkgrejs? Jag fyller snart 28år och har så smått börjat vända och vrida lite på antirynkcremsburkarna men det verkar vara en riktig djungel…

  Svara
 • Gud vad söta de är!
  Livan är bara för gudomligt söt.
  Men de har ju alla fint att brås på. 😉

  Svara
 • Så vackra ni alla är på bilderna, riktiga fotomodeller 😉 Tack för super blogg, snart FREDAG 🙂

  Svara