Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

18:29 | maj 17, 2010

En Underbar dag!

Tänk att en måndag kunde bli så härlig. Det här vädret kan inte göra en annat än lycklig 🙂

Titta så vackert det är längst med strandpromenaden här i Sigtuna. Gick hemifrån oss till 32 Rum & Kök där jag mötte upp Maggan och åt lunch i solen. Livan var också med såklart.

Titta så vackert det är längs med strandpromenaden här i Sigtuna. Promenerade med Liv hemifrån oss till 32 Rum & Kök där jag mötte upp Maggan och åt lunch i solen.

Tristan var hemma hos oss och lekte en stund idag också. Inatt ska Mio sova över hos honom. Då blir det mycket bus och kul tror jag.

Tristan var hemma hos oss och lekte en stund idag också. Men sedan åkte de hem till honom och Mio ska sova över där. Då blir det mycket bus och kul tror jag.

När William och hans kompis gick till fotbollsträningen så passade jag och Liv på att slappa i skuggan. Peter klippte gräset och det doftade så gott. Doften av nyklippt gräs är verkligen tecken på sommar.

När William och hans kompis gick till fotbollsträningen så passade jag och Liv på att slappa i skuggan. Peter klippte gräset och det doftade så gott. Doften av nyklippt gräs är verkligen ett tecken på att sommaren är här.

Nu måste jag fara och hämta på fotbollsträningen. Har lovat att skjutsa hem Ridwan, Williams kompis och så måste jag handla också. Ikväll blir det en lite sen middag, men förhoppningsvis god. Ska ge mig på att laga en Phad Thai. Hittade ett recept i tidningen igår, så vi får se om jag lyckas. Återkommer med det 🙂

Puss och kram.


9 kommentarer9 kommentarer om “En Underbar dag!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vilken härlig dag 🙂 hoppas nu kvällen blir lika lyckad och att du lyckas med maten. Önskar att vi i Skåne snart också får lite värme. Vi fryser….Kram Liselott

  Svara
 • Ja vi fryser,men på Torsdag kommer Sommaren här nere också,det ser vi fram emot.Ha en skön kväll Hannah.Puss o Kram.

  Svara
 • Läääääängtar tills torsdag! Vilken skön mysmöbel förresten! 🙂

  Svara
 • håller med! skön mysmöbel, där skulle man ta många härliga tupplurer… ha en fortsatt skön start på denna härligt soliga vecka! skickar värme till er i skåne! kram o god natt

  Svara
 • Det var sol i Trelleborg igår o ca 18 grader varmt o även i Malmö var det sol den korta stund jag var ute i alla fall. Jag var hos frissan o hon lyssnade på vad jag sa o var nöjd när jag gick hem.
  Hoppas det är uppehålls väder ikväll för då är först kl 19 Timotej ifrån Melodifestivalen här o sen kl 21 kommer Ola till Hörby o kulturkalaset. Skall köra ner o lyssna på dom i fall det inte regnar.
  Den möbeln skulle jag behövt haft igår när jag satt på uppvaktet hos min son som bar sov o jag fick träsmak där bak. Allt gick bra.
  Ha en skön tisdag.

  Svara
 • Men shit viljen härlig utemöbel! Sån skulle jag vilja ha! Fast tomten är aningens för liten… 🙂
  Kram

  Svara
 • jag ÄLSKAR er ute-möbel. har sett den i en möbelaffär också – synd att den är så rackarns dyr. får väl börja spara nu, så kan jag köpa en när jag vi skaffar hus.. 😉

  Svara
 • Mysig dag du haft.
  Tycker nyklippt gräs luktar allergi, tyvärr.

  Svara
 • Hej

  Vad är det denna mysmöbel heter??
  Dom hade väl den på Bauhaus förra året men inte i år. Jag hann aldrig köpa nån och nu letar jag som en tok på nätet men vet inte vad den heter.
  Snälla nån hjälp mej tack!

  Svara