Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:04 | juni 2, 2010

Vinn dammsugare från Bosch!

dammsugare
Har du, som många andra, en gammal oduglig dammsugare som står i städskrubben där hemma? Det är slut med det nu. Aldrig mer ska du förbanna att din gamla dammsugare är usel!
Nu kan du vinna en Bosch Free Vaccum värd hela 2.500kr!
Allt du behöver göra är att motivera varför just du är värd en ny dammsugare.
Du anmäler dig i kommentarsfältet.
Senast söndagen den 6 juni vill jag ha ditt svar.
Lycka till!
Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.


104 kommentarer104 kommentarer om “Vinn dammsugare från Bosch!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Jag ska berätta en hemlighet för dig… jag har aldrig någonsin ägt en dammsugare! I hela mitt vuxna liv har ja på nåt underligt vis klarat mig ändå… självklart finns det en hemma hos oss men den är sambons och den fick han när han flyttade hemifrån för sådär 15 år sedan… så vi behöver en ny… och jag skulle nog faktiskt tycka att det var ganska kul om den var min!

  Svara
 • Jag vill gärna vara med och tävla! Jag skulle verkligen vilja ha en ny dammsugare och varför är att den gamla går knappt, den suger jättedåligt och så är det nå stor fel i den för stöter man till den kan den gå ned i halvfart och låta konstigt så jag vill helst inte använda den. Och så har jag en stor familj i ett 140 kvm stort hus och det blir en del smuts och damm som dras fram så jag hoppas och håller alla mina tummar och tår att jag har turen på min sida att just jag skulle vinna för jag behöver den mest! Kram Linda

  Svara
 • När min man såg denna dammsugare så sa han att om han hade en sån så skulle han dammsuga med glädje:)Aha, tänkte jag, hurraa, om jag skulle vinna för då slipper jag dammsuga hädanefter, vilken lycka!! Då kan JAG ligga på soffan och pilla mig i naveln:)och äta praliner!!
  Kram Jaana

  Svara
 • Jag hade verkligen velat vinna denna dammsugare, framför allt för att jag har 2 barn plus en farlig dammsugare som lever om inne i motorn men jag vägrar att börja laga den och har absolut inte råd att köpa en ny, och sopa hela lägenheten kommer inte på tanke haha.. så vinna denna vill jag verkligen göra! Rädd att den ska smälla sönder helt och vill verkligen inte att barnen är nära, så en ny dammsugare från dig hade verkligen vart perfekt! Kram på dig Hannah.

  Svara
 • Ååh! Senast igår svor jag över vår dammsugare. Den är helt värdelös och vi BEHÖVER verkligen en ny… skulle vara sååå underbart om jag vann den, då slipper jag bli på dåligt humör varje gång jag ska dammsuga, och slippa tankar på att kasta ut den från balkongen 😉

  Svara
 • Jag vill väldigt väldigt gärna vinna en ny dammsugare.
  Vi använder just nu sambons gamla med tejpat rör och som låter så mycket så jag som är ljudkänslig med tinnitus inte kan städa.
  Vore så kul att överraska sambon med en ny dammsugare och att kunna hjälpa honom att dammsuga någon gång ibland.
  Att det är rejält lång sladd gör att även det göra det lättare att städa vårt hus på 160 kvm.
  Håller mina tummar och tår för att jag kan få ge min sambo en överraskning!

  Svara
 • Jag skulle så gärna vilja vinna denna dammsugaren inte till mig själv utan till min mamma, hon har en jätte dålig dammsugare nu som är flera år gammal, den är både tejpad här och där och själva skaftet funkar inte riktigt som den ska. Jag och min syster bor med våran mamma i en lägenhet och en dammsugare är dyr så det är inte direkt att vi köpa en ny huxflux. Jag brukar själv hjälpa till och dammsuga och tro mig det syns knappt någon skillnad före och efter. Min mamma fyller år den 25 juni och det skulle varit en perfekt present och överaskning att få det hon verkligen behöver!
  Kram Nea

  Svara
 • En ny dammsugare jag gärna vill vinna så allt mitt damm kan försvinna.

  Svara
 • Jag vill vinna för att jag verkligen behöver en ny!

  Svara
 • Jag älskar att städa, tro det eller ej 🙂 men har världens sämsta dammsugare, den var billig så det var därför den fick komma hem
  Vi har flyttat till en större lgh och jag har äntligen fått mig ett eget sovrum efter 6 år
  Jag är ensamstående mamma och nu bor vi i en liten fyra så det är större att städa och då måste jag ju ha en ny snygg och framför allt bra dammsugare 🙂
  Kram från ett varmt Gbg

  Svara
 • Min mamma jobbar som städerska och älskar sitt jobb.Trots detta har hon inte unnat sig en riktigt bra dammsugare.Hon tänker bara på alla andra jämt och det skulle vara så kul att få ge henne denna dammsugare i present!
  Kram Linda

  Svara
 • Har flyttat till villa, vilket min lilla dammsugare inte riktigt klarat av… Hon är numera dekorerad med silvertejp på slangen och låter som hon vore från 1800-talet! En ny, tystare dammsugare vore guld värt då min lilla Olivia (2 år) ska bli storasyster i juli!!

  Svara
 • Det blir väldigt enkelt att motivera varför jag vill vinna den. Varje gång jag dammsuger blir jag fruktansvärt stressad och irriterad för att min dammsugare är värdelös. Den suger dåligt, mojängen som håller ett av filtren på plats rasar av hela tiden. Röret är för kort för mig, så jag går med böjd rygg medan jag suger och hjulen snurrar inte ordentligt så jag måste lyfta den när den ska flyttas. Borde ha bytt ut den för flera år sen, men de pengarna finns inte. Ibland skurar jag istället för att dammsuga, för att slippa ta fram åbäket. Bosch free vaccum, välkommen hem till mig. Du kommer att få en egen garderob och mycket kärlek!!

  Svara
 • Mitt hus är fullt med damm,
  det gör att jag öppnar min ytterdörr full av skamm.
  En ny liten pärla skulle få mig att sluta svära
  och jag kan den hushållssysslan bära…
  En present från Bloggfamiljen vore kul,
  så kanske jag kommer städa innan jul…

  Svara
 • Min dammsugare avled i plötslig dammsugaredöd förra veckan när jag höll på städa. Jag behöver med andra ord verkligen en ny eftersom jag bara hade hunnit dammsuga halva lägenheten när dödsfallet inträffade. Dammråttorna börjar ta över här hemma och på grund av jobb hela helgen har jag inte haft tid vare sig för begravning eller för att hitta en erättare. Men den där ser ut att kunna trivas hos mig 🙂

  Svara
 • Åhhh, äntligen har jag chans att kasta ut min mans gula lilla dammsugare som han har haft sedan vi träffades för 8 år sedan! Den låter hysteriskt och hostar ut dammet om man inte håller slangen i upprätt läge så snart man är klar. Så…en ny fräsch dammsugare skulle verkligen vara vara uppskattat av hela familjen!

  Svara
 • Hej!
  Ja du… med tre barn i huset coh en hund så blir det en hel del dammsugning om man säger så…Något jag har lärt mig med åren är att man INTE ska köpa de där billiga varianterna i mataffären för tillslut är man ändå uppe i summan av en supermaskin, haha 🙂 Nej kvalitet vinner i längden, särskilt när det gäller halva grustag från små barnfötter och stora hårbollar i trapporna 😉 Så nu hoppas jag ju att jag vinner så att det kan bli rent hus!

  Svara
 • Bara för att jag skulle bli sssåååååå GLAD!!!!!
  (Fem barns mamma med två hundar i villa) Kram Åsa i Knivsta

  Svara
 • Vi håller på att renovera vårt radhus och köket är helt klart så det skulle vara underbart med en ny dammsugare.

  Svara
 • Vet du vad? Jo, JAG ÄLSKAR ATT DAMMSUGA, så min vän där hemma börja bli lite sliten.
  Antagligen är det nått stort fel på mig, för jag är inte som alla andra ; )
  /A-L

  Svara
 • Som barnen skulle sagt -Mamma, din dammsugare ”suger”…..

  Svara
 • Jag skulle vilja denna dammsugare för at jag har 6 barn och väntar en till i Augusti.
  Och när man har 6 barn, den yngsta är 1år så dammsuger man inte bara 1 gång per dag utan 5, 6 kanske 7 gånger per dag. oCh det sliter på den stackars dammsugaren, så vårt dammsugar konto är = inköp av ny dammsugare varje år
  Tycker det är viktigt att åtmisntonde den lilla inteska behöva krypa runt i smuts så därför blir det väldigt mycket dammsuga av, så ja det skule passa alldeles utomordentligt med ny fin dammsugare här hos oss i Bålsta =)
  Hoppas på tur :=)
  Hej från oss

  Svara
 • Hej 🙂
  En dammsugare är precis vad jag önskade mig när jag fyllde år förra året den 11 juni, då jag skulle flytta hemifrån under sommaren. Jag fick ingen dammsugare… snart ett år senare är det sopning med hederlig borste samt att våttorka som gäller och ja, helt ärligt så händer ju inte det så ofta… Jag pluggar på universitet vilket tar upp tillräckligt med tid, så när jag är ”ledig” (vilket man aldrig är för de hittar hela tiden på saker man bara måste göra) så blir jag som ett barn i trotsåldern och flyr allt vad städning innebär – jag vägrar! :/ Vilket inte är så bra kanske… Dammsugare är dyra och därför har jag inte haft råd att köpa en heller… Men det är nog dags att växa upp och börja städa på riktigt och en bra dammsugare som denna lära fånga upp allt hundhår på ett kick… och då kanske jag kan få folk på besök någon gång! 🙂
  sommarkramar till dig och din familj!

  Svara
 • Jag vill verkligen vinn denna dammsugaren eftersom min dotter på 9 månader är livrädd för den vi har nu. Hon blir hysteriskt lessen så fort vi drar fram den. Den låter som ett jetplan när den e på. Eftersom jag e mammaledig med henne nu så blir det inte mycket dammsugning i vårat hem för tillfället. Jag skulle bli tokglad om jag vann denna, för att inte tala om hur glad min dotter kommer bli=)

  Svara
 • Hej Hannah och bloggfamiljen!
  Jag blev så glad när jag såg denna tävlingen då jag har varit i behov av en ny dammsugare sedan dagen då jag köpte min första (som inte är av något märke) vid namn Linnea…
  Linnea är en oduglig liten dammsugare som låter värre än en gräsklippare, luktar bränt och gör så att min lägenhet på 40 kvm tar 1.5 timme och städa.Linneas sladd vägrar dessutom hålla sig utanför dammsugaren och åker in hela tiden vilket gör att jag måste byta kontakt hela tiden för att komma åt. Bosch skulle ge mig garanterade svordomsfria städstunder 🙂

  Svara
 • För den jag har SUGER!!=)

  Svara
 • Hej!
  Fick IDAG veta att jag och min (blivande) sambo fått den lägenhet vi ville ha! Vi ska bli sambos på riktigt! Inget ”mitt” eller ”ditt”.En alldeles ny fräsch lägenhet i Hammarby Sjöstad och det skulle verkligen vara underbart med en ny och fräsch damsugare till vårt nya hem!

  Svara
 • Hemma hos oss är det min fina sambo som sköter dammsugningen, medan vi andra plockar,dammar och torkar.
  Vecka efter vecka ser jag honom streta på i kriget mot dammråttorna som tenderar att flockas, medan vår dammsugare
  stånkar och stönar och verkar allt närmare att få ett astmatiskt anfall. Det här gör ju
  så klart att städningen tar låååång tid. Så snälla, ge min sambo en ny dammsugare, så att
  vi kan umgås mer hela familjen, och göra något roligare än att städa!

  Svara
 • Hej!
  Jag är gravid med vårt andra barn och har som så många andra drabbats av foglossning. Eftersom jag inte kan krypa ner på golvet för att dammsuga under soffan och sängen, så får min käre make göra det. Det är bara det att han vareviga gång gormar och gnäller på dammsugaren som han säger är ”värdelös”. Förvisso har han rätt, med tio år på nacken har vår billiga elgiganten dammsugare gjort sitt, och jag skulle bli ööööverlycklig om jag fick vinna denna dammsugare och ha en make som trallar när han dammsuger=)

  Svara
 • Jag skulle vilja vinna dammsugaren och ge den i present till min kära sambo som inte alls är kompis med dammsugaren 😉 Men om inte han vill umgås med sin nyfunna vän så kan jag ta över den! Jag umgås ju med våran nuvarande ungefär varannan dag, och jag tror att den är bra trött på mig nu 😉 Tack för en underbar blogg. Kram Maria

  Svara
 • Å jag skulle verkligen behöva en ny damsugare, är ensamstående mamma till en son som har astma, och behöver ha dammfritt. Jag har inte riktigt råd att köpa en ny bra damsugare. Den jag har är från stenåldern och spottar ut mera damm än den suger in. Så en ny skulle göra vårat liv lite lättare!

  Svara
 • Jag skulle gärna vinna en sån fin dammsugare! Min motivering är att vår nuvarande dammsugare (som min sambo köpte när han flyttade hemifrån för 8 år sedan som del i ett billigt startpaket med hushållsprylar, således ett konstigt märke som det är absolut omöjligt att finna dammsugarpåsar till) numera har dammsugarslangen lagad på tre ställen med eltejp. Dessutom misstänker jag att den låter mer än den suger.
  Hoppas hoppas!
  Kram

  Svara
 • Hej! Tack för en fin blogg.
  Jag bor i ett urgammalt hus som jag och min sambo håller på att renovera! Den förra ägaren istallerade faktiskt en centraldammsugare, den är gammal som gatan men funkar helt OK. Problemet är att de var alldeles för snåla med slangen,
  vilket innbär att när jag ska dammsuga så får jag ta fram sopkvasten och sopa ihop dammet till speciella platser dit slangen når.
  Vore skönt att kunna dammsuga direkt, sen är Bosch-dammsugaren ju så vansinnigt snygg också! Nu ska jag fortsätta njuta av sommaren!
  Vänligen Sofia

  Svara
 • Vinna en dammsugare vill vi nästan allat men varför skulle inte jag för en gångs skull vinna?! Varma och soliga hälsningar.

  Svara
 • Jag skulle ge dammsugaren till min mamma, hon slutade röka igår och behöver annat att tänka på…och hålla i!
  vh
  Monika G

  Svara
 • Jag skulle vilja vinna och ge den till min mamma, Inte fick hon någon mors dag-present i år, och dessutom så går hon och släpar omkring på en gigantisk dammsugare från 80-talet.
  /Sara

  Svara
 • Klart jag vill vinna!! Alla vill väl att dammet ska försvinna? Vår dammsugare är stor och tung och inte det minsta ung. Munstycket lossnar jämt, man kan verkligen tro det är ett skämt! Den låter illa och vi bor i villa, så en ny snabeldrake, åh du arma krake, skulle underlätta vårt dammiga, oglammiga liv!

  Svara
 • I vårt hus förbrukas dammsugare ganska flitigt då jag får dammsuga ibland varje dag. Med 4 barn och 3 katter har jag inte så mycket annat val. Men en rejäl dammsugare kanske jag t o m skulle få maken att hjälpa till med dammsugningen..

  Svara
 • Hejsan…
  Tänk att få vinna en dammsugare å överraska min dotter som ska flytta till annan ort och studera…
  Då fick jag mera pengar över till att köpa en massa annat som behövs när dessa älskade barn ska ta det stora steget å flytta hemifrån,till egen lägenhet…
  Hoppas vi kan få vinna en alldeles NY ”sugare”…

  Svara
 • Min make älskar mig det vet jag. Men han är inte lika förtjust i min förmåga att strunta i att städa. Det har gått så långt att dottern säger ”pappas” när hon pekar på dammsugaren. Kanske skulle det blir roligare att hjälpa till om vi hade en bra dammsugare. Om inte annat skulle maken säkert bli glad över att få en lite bekvämare städupplevelser. Vår gamla högljudda dammsugare förtjänar att gå i pension menar han. Jag får lita på hans ord, använder den ju sagt inte så ofta…

  Svara
 • Jag tycker att alla kvinnor är värd alla tänkbara hjälpmedel som kan underlätta och förenkla vardagen….och därför kan jag inte motivera varför jag skulle vara mer värd än någon annan att vinna denna maskin. Kram

  Svara
 • Jag borde vinna för att jag har tre barn, en katt och en sambo. Är det inte kattsand man trampar på så är det grus i hallen, torkade matrester under bordet och annat smått och gott.
  För att inte tala om alla hårbollar från katten.
  Den dammsugaren jag har nu har ett trasigt hjul vilket gör att man får bära omkring den istället för att dra den. Den blir lätt överhettad så att man kan bara dammsuga ett rum i taget innan den lägger av, vilket iofs inte alltid är en nackdel. 🙂 Och munstycket måste man placera rakt över det man vill dammsuga upp, annars flyttar den bara omkring på allt.

  Svara
 • När man är student och har en damsugare från tidigt 90-tal som ens föräldrar använde, då tycker jag nog att det är på tiden att vi får en ny damsugare. Skulle vara roliga att lägga pengarna på något trevligt i sommar istället för att lägga pengarna på en ny damsugare eftersom den flera gånger har varit på gränsen till självmord stackarn! Låt min gamla damsugare vila i frid nu!
  Kram
  Melissa

  Svara
 • Jag är i desperat behov av en ny dammsugare kan jag säga. Vår gamla har gått sönder och eftersom det är sambon som haft städansvaret de senaste veckorna har han ”mörkat” detta för mig och bara låtit dammkornen samlas. Så om vi blir dammsugarens nya hem har den mycket ”mat” att suga upp. Nu går städansvaret över på mig och jag vägrar sopa upp allt som samlats, så du förstår-desperat behov!
  /Åsa

  Svara
 • Tävlingen kom som från en skänk från ovan. För ett par dagar sedan petade min lilla systerdotter in en stor kula i dammsugar röret, och jag får omöjligt ut den. Så nu suger den ingenting, rackans unge!! =)”oj oj satt hon och sa på golvet (11 mån). Men jag får skylla mig själv som inte hade full koll på henne.
  Så nu är jag i behov av en ny dammsugare, för det klarar man sig inte utan, i alla fall inte jag som är städnarkoman… ha ha.
  Kram Maria.

  Svara
 • Hej fina Hannah!
  Har aldrig varit ett stort fan av att städa och dammsuga. Och inte blev det bättre när jag flyttade hemifrån och fick ärva min morfars gamla, stora och otroligt fula dammsugare, vars bäst före datum gått ut för länge sedan. Den suger verkligen, dock inte bokstavligt talat,om den ändå gjordet det så vore jag nöjd 😉 Det gör att det aldrig riktigt känns städat hemma hos mig och bara det är en ångest stor i sig som jag tycker det skulle vara skönt att slippa och det skulle ge mig både mer tid och energi att kunna fokusera på viktigare saker – mina nära och kära. Jag skulle gladigen mer än gärna ta en sväng om med denna puman i min lägenhet, både en och två gånger i veckan.
  Kram!

  Svara
 • Skulle bli såå glad om jag vann en bra dammsugare som denna. Har nämligen en hund, två katter och två barn så det behövs dammsugas varje dag hemma…och min kära sambo tycker inte det är roligt att gör det nu eftersom vår dammsugare är så dålig 🙁 så om jag vinner den här så får jag förhoppningsvis lite mer hjälp med dammsugningen hemma 😉
  Kram Catrin

  Svara
 • hoppla hoppla! precis vad jag skulle behöva! en ny dammsugare, så jag kan suga upp alla dammråttor, för hemma hos mig är dom lika stora som labradorer / kram lilla plättan

  Svara
 • bosch free vaccum
  du gör mig stum
  av dammråtter o hundhår
  du lämnar inte ett spår
  den gamla är bara till besvär
  men DU är riktigt rejäl
  bara du säger kom
  vi tar oss en svängom

  Svara
 • Hej!
  Jag är en fattig student som avskyr att städa och därför blir det i princip aldrig gjort. Det vore toppen med något effektivt och bra som kunde göra plågan lite mer kortvarig. Den jag har nu är en budgetvariant som faller isär varannan minut och låter som ett jet-plan…

  Svara
 • Åh varför jag vill vinna?
  Jag är en fattig student. Köpte en billig rackare- den sög. Alltså den sög inte alls.
  Jag har varit utan köksgolv i köksdelen av min lilla lägenhet. Det går inte att få rent på den delen utan en dammsugare. 1 år har jag haft så.
  Så jag är i desperat behov av en dammsugare!!! 🙂

  Svara
 • JAMENJAA! Vår gamla är full av jord och grus och lecakulor och allt som vår lilla tjej ständigt river ner på golvet. Med två små barn (1 och 2,5 år) gör vi inget annat än dammsuger upp de märkligaste ting – den bhar börjat protestera över att ha levt ett så tufft liv! För det märkliga är att båda barnen ÄLSKAR dammsugaren! Så fort den är framme eller vi dammsuger jublar de och hojtar och kryper kring sladden och klättrar på den och lever rövare!
  Så en NY dammsugare nu när barnen snart är lite större vore toppen så kanske den går ett bättre öde till mötes (vår gamla kan vi då ge till barnen att leka med…)! ;D

  Svara
 • Åh vi e i desperat behov av en ny.
  Fick en ny år 10 år sen i julklapp men den suger inte alls längre. Springer omkring med en sopborste just nu för dammsugaren e inte ens värd att ta fram.
  Håller tummarna. :))

  Svara
 • JAAAAA! Precis vad vi behöver 🙂 Vår nuvarande dammsugare köpte jag när jag var student och bodde på 30 kvm. Jag prioriterade design och storlek… kanske inte så smart. Sladden e så kort att jag inte ens kan dammsuga hela vardagsrummet utan att byta plats på kontakten. Munstycket, eller vad det nu heter, är trasigt och den e på ”dammsuga matta” inställningen vilket gör att jag repar våra fina trägolv lite titt som tätt tyvärr. Nu bor jag och sambon i villa och i julas kom vår lilla Stella. Än så länge ligger Stella snällt på sin filt när vi lägger henne på golvet men snart skall det börja krypas och då vill jag ha det rent på golven!!! Med en ny dammsugare kan jag få det rent både snabbt och utan att repa golven.

  Svara
 • Åh jag vill vinna en Ny dammsugare, behöver verkligen då min är trasig och dessutom är den snygg med =)))) har haft den som är trasig i 15 år dax för en ny !!!!

  Svara
 • Ååhhhh, precis vad vi behöver jag och pojkarna. Min gamla fick jag i 30-årspresent och jag var överlycklig! Men den har ju några år på nacken nu…snart 16 år närmare bestämt. Knappt att den håller ihop, den är tejpad både här och där 😉
  Nu fyller jag ju år i nästa vecka, kanske man har tur och vinner denna, skulle vara roligt att ännu en gång få en dammsugare i present 😉

  Svara
 • Skulle jag vinna så kan jag garantera att den skulle användas flitigt! Har ju en liten bebis som så småningom kommer krypa runt här hemma, och med två katter och fällande matta så skulle det ju va skonsammare om man ägde en bra fungerande dammsugare! Åhh vad jag önskar att jag vinner <3

  Svara
 • För att min pappa skulle verkligen behöva en ny, han har nu en 20-30 år gammal husquarna(stavning) som knappt suger typ.. Jag har tjatat och tjatat att han måste införskaffa en ny men han tycker inte att det är nödvändigt och säger att det sista han skulle lägga pengarna på är en ny dammsugare.. -.- Önskar verkligen att vi hade haft en bättre dammsugare för då hade jag tex hjälp till med dammsugning mycket mera! Kram

  Svara
 • Dessutom fyllde han år igår, så det skulle vara en perfekt present till honom ist för hans gamla lappade och trasiga ”dammsamlare”..:)

  Svara
 • En ny dammsugare skulle verkligen underlätta min vardag! Den jag har nu fick jag i 40-års present…för 10 år sedan. Den suger så dåligt så jag får nästan skrämma in skräpet i dammsugaren. Nej, det ska gå FORT och smidigt att dammsuga så det blir mer tid över för familjen, som består av 3 barn, 2 barnbarn, 6 katter och 2 hundar.
  Tack för en härlig blogg!

  Svara
 • 🙂 Det kan inte komma mer lämpligt än en sådan här tävling…måste vara ödet..
  Vår dammsugare vi har nu kan knappt suga upp det minsta dammkorn vilket gör det lite jobbigt. Svärmor försökte städa här när vi var i Paris och sa att vi måste köpa en ny dammsugare. Sånt är aldrig roligt att lägga pengar på, så när jag nu såg denna tävlingen så bara måste jag vara med!
  Så jag håller tummarna. Kram!

  Svara
 • Åh, det vore en fantastisk vinst! Vår lilla tappra röda dammsugare har helt gett upp och det blir just nu sopborsten som åker fram.
  Med en liten härlig 3-åring, men som mer än gärna tar med sig hela sandlådan in, blir det en del sopande varje dag!
  Vore en dröm att vinna denna vita skönhet med urlång räckvidd. Hoppas, hoppas på tur!
  Tack för en fin blogg!

  Svara
 • För att här hemma har snart dammråttorna fått ben och anfaller! Hua!
  Småbarnsmamma, i ett stort hus med 7 rum och kök. 4 barn. En gammal gnisslig dammsugare som är TUNG att släpa omkring på, speciellt upp o ner för trappen. Alla hjälpmedel för att få vardagen att flyta på lite lättare är SÅ välkomna, så en ny dammsugare skulle vara perfekt!

  Svara
 • Jag vill vinna den för att min nuvarande precis har gått söndag.. Slangen har lossnat- kan bli svårt att dammsuga då 😉

  Svara
 • *sönder ska det stå såklart 😀

  Svara
 • Jag tycker ett bra skäl är att jag inte ens har någon dammsugare 🙁 Har inte haft råd att köpa någon så det skulle verkligen vara perfekt. Dammråttorna springer omkring här, och måste få bort dom snarast. Kram

  Svara
 • Jag vill vinna en ny damsugare till min mamma. Hon har en som hon dessvärre dammsög in kattbajs i (fråga mig inte vad hon tänkte med) så nu doftar det kattbajs varje gång hon dammsuger. BLÄ! Hon försöker maskera doften med att köpa lavendelkulor till dammsugaren så nu doftar det kattbajs och lavendel all over när hon dammsuger. Kombinationen är obeskrivbart äcklig. Vi har försökt att rengöra den men det går ej och tanten är för snål och envis för att köpa en ny!!! HJÄLP henne!!!

  Svara
 • Jag hade behövt en ny för jag måste släpa våran upp och ner för trappan. Jag har fibromyalgi med mkt värk i kroppen så bara dammsugningen är en kamp i sig. Att sen släpa dammsugaren upp och ner gör att jag bara dammsuger uppe ungefär var 3:dje månad. Det vore toppen att ha en där uppe. Då kanske jag t.o.m får flickan att dammsuga själv på övervåningen. Tack för en bra blogg! Kram

  Svara
 • Hej Hanna!
  Det är så roligt att få en inblick i era liv här på Bloggfamiljen 🙂 Till dammsugaren, när jag och min dotters pappa separerade så köpte jag i panik en dammsugare. En fin LG som jag trodde skulle hålla ett par år iaf.. Den funkar men den plockar inte upp så mycket som den gjorde i början, men det må va. Så fort jag plockar fram dammsugaren så springer min dotter på 3½ år, och hämtar hennes rosa hörselkåpor. Våran dammsugare tjuter värre än en opera uppsättning och det är ingen vacker sång den framför! Det tjuter lite i öronen efter dammsugningen och man pratar en aningen högre en stund efteråt, men det går ju över 😛 Skulle vara väldigt trevligt med en ny men just nu prioriteras semesterplanerna med mitt vackra lilla troll! Många kramar från oss och hoppas ni också får en underbar sommar 😀

  Svara
 • Den här tävligen kommer som en skänk från ovan för mej. Jag vill gärna vinna en dammsugare.
  Den jag har är 15 år gammal(lika gamla som min yngsta dotter)och sjunger verkligen på sista visan. Min dammsugare har nog en tävling med sej själv. Just nu står det 2-2 mellan slangen och munstycket. Dom har gått sönder två gånger var men jag har lyckats laga den varje gång med superlim. Men jag vet inte hur länge jag lyckas med detoch dessutom börjar limmet ta slut. Jag är ensamstående, arbetslös och luspank. Det blir tyvärr aldrig pengar kvar till att köpa en ny. Så nu håller jag tummar och tår för att just jag ska vinna en ny.
  Kram Lena S

  Svara
 • Måste chansa eftersom mmin dammsugare snart inte har några hjul kvar, är i stort behov av en ny med andra ord och skulle bli jätte glad om jag vann den så kan jag lägga pengarna på något annat skoj man kan göra med barnen istället 🙂 Kärlek!

  Svara
 • Åh vad jag skulle bli lycklig för en ny dammsugare! Här hemma dammsuger jag minst en gång om dagen, vår dammsugare luktar illa och sladden är för kort vilket innebär att jag måste byta uttag många gånger, riktigt trist! Nu håller jag tummarna hårt! Tack för en fin blogg! Jag har förresten en dotter som är född 21 april 2009, nästan lika gammal som din! Kram M

  Svara
 • Haha, jag tycker jag är värd att vinna en helt ny dammsugare eftersom jag inte haft någon ny sedan jag skilde mig 2007. Den första jag hade fick jag låna av snälla vänner (det är svårt att hålla fint med sopborste…), den andra kom min nuvarande sambo med, och den använde han genast till byggdamm och annat när vi renoverade så den är liksom inte ens ”rumsren”. En ny fin dammsugare vore toppen, speciellt som vi tidvis har fyra barn boende här. 😉

  Svara
 • Jag och min sambo har köpt vår första gemensamma bostad. Sedan januari i år har min händiga kärlek nästintill dagligen snickrat, slipat, dragit elkablar mm för att vårt drömboende ska bli klart innan sommaren. I mina ögon är han min idol! Nu är sommaren här, och ÄNTLIGEN är boendet färdigt. Dock är det ett boende utan dammsugare då den gamla sög upp betong och tapetrester mm under lägenhetsomvandlingen.
  Låt mig vinna denna fantastiska hushållsmaskin så kan även jag bidra till att vårt hem, som min idol/kärlek/sambo renoverat så makalöst bra på egen hand, kan skina och stråla även i fortsättningen!
  /Anna

  Svara
 • Tro det eller ej man jag älskar verkligen att städa. Innan jag flyttade hemifrån för snart 3 år sedan så städade jag alltid åt mina killkompisar eftersom dom visste att jag älskar att städa (gjorde det inte sämre av att jag fick lite pengar). Städade tom hemma hos min nuvarande sambo =) Men nu är det så här att min dammsugare fungerar knappt. Jag fick den när jag tog studenten. När jag väl flyttade hemifrån och hade använt den ett tag så gick den sönder. Sladden går inte att dra ut mer än typ 30 cm och munstycket lossnar HELA tiden. Det blir lite jobbigt att städa eftersom man måste flytta på den hela tiden för att komma åt och ändå kommer jag inte åt överallt =( Tyvärr hade garantin gått ut när den gick sönder. Och eftersom jag egentligen älskar att städa så är det inte så roligt nu när jag inte kan städa som jag vill. Genom att vinna denna tävling så kan jag börja göra mina favoritsysslor ordentligt igen. Visst är man konstig som gillar att städa men min sambo tycker att det är kanon bra =) / Pauline

  Svara
 • ja vad ska jag säga… tycker att jag ska vinna dammsugaren eftersom jag inte äger någon och inte heller har råd att öpa en. har två barn, en pojke på 1 år och 8 mån och en liten flicka på 2 mån, är föräldraledig fattig och nyligen blev jag ensamstående, mannen tog med sig dammsugaren, tur man har en sopskyffel 😛 och tur att det är sommar, då känns allt mycket lättare…
  trevlig sommar på er!
  /frida

  Svara
 • en sådan dammsugare skulle jag vilja ge till mina föräldrar. Dom läpar runt på en gammal en från stenåldern…de förtjänar verkligen en ny 🙂

  Svara
 • Min sambo köpte för nästan hundra år sedan en ”Rainbow” vatten-dammsugare. Den var så dyr då, att idag spelar det ingen roll att den inte fungerar särskilt bra – den ska användas och det ska minsann inte läggas pengar på en ny dammsugare. Utöver detta har jag svarta golv och en vit schäfer, det behövs en bra dammsugare. Jag vill verkligen vinna!
  Kram från Malin

  Svara
 • Dammråttorna dansar just nu vals i vårt hus,
  jag får gå runt i en massa grus.
  Dammsugaren har lagt av i detta hus,
  och så tände bloggfamiljen ett litet ljus.
  Jag provar att denna maskin vinna,
  så kanske damråttorna vill försvinna.

  Svara
 • Hejsan 😉
  Alla här har så bra anledningar till varför just dom behöver en ny dammsugare så det blir jättesvårt för er att välja!
  Vi skulle också ha glädje av en ny! Våran gamla vill inte längre hänga med, den är ihoptejpad och suger knappt någonting. Vi är ett jourhem för hemlösa hundar (som fäller en hel del!) och min blivande man är allergisk o har astma (man får glömma att låta hundarna sova i sängen :(. Och jag HATAR att dammsuga! Kanske en ny dammsugare kunde göra jobbet lite lättare..?
  Ha det gott hela familjen!
  Kram, Bella
  Ps. Vi ska gifta oss 10.7 😉

  Svara
 • Hallå där!
  I Tisdags ramlade jag ner för trappen med min 6 månaders son, han klarade sig som tur är utan en skråma.
  Jag däremot bröt näsan på 2 ställen, spräckte läppen och mina ögon är just nu obefintliga….
  Mitt i allt detta håller jag på och ska packa och flytta och det vore toppen med en ny dammsugare då vår gamla skulle behöva stanna kvar i städskåpet (då den har gett upp lusten att suga) och den nya skulle passa toppen i vårt nya hem. Dessutom skulle jag bli mycket gladare i allt elände:-)

  Svara
 • Jag va 19-20 år och valde att lägga julklappspengarna på en sprillans ny gul Miele,va så stolt över det vuxna valet,hade ju nyligen flyttat hemifrån.I dag,10 år senare använder jag mig av samma dammsugare,har dock märkt,ju fler mindre och smidigare dammsugare som kommer ut på marknaden,att min är ganska otymplig.Städskåpet är belamrat och dammsugaren får jag trycka in,fort stänga dörren och hoppas att den håller sig stängd 🙂 Som ensamstående mamma blir det inte mycket tid över till dammsugning men jag har en perfekt städhjälp i form av min underbare 3-åring,tror han skulle kunna hantera den här fina dammsugaren perfekt och att den skulle passa vårt städskåp som handen i handsken!Nu håller både jag och sonen tummarna hårt!

  Svara
 • Jättekul tävling! En dammsugare är precis vad min kille behöver! Han har verkligen allt förutom en dammsugare… Så för att fräscha till hans lägenhet lagom till midsommarfesten skulle en dammsugare vara perfekt! Jag tror att han skulle uppskatta den väldigt mycket också, samt att han skulle förstå att jag tröttnat på dammråttorna 😉

  Svara
 • Vi vill så gärna ha en ny dammsugare, med två långhåriga katter och en liten bebis på golvet så dammsuger vi nästan varje dag, men tyvärr är vår nuvarande dammsugare totalt värdelös. Vi ”bråkar” nästan om vem som ska ta tag i dammet på golven, för det är verkligen slitsamt att få rent här (vi bor i en femma, två vuxna och fyra barn + de två håriga katterna)!
  Hoppas att vi vinner!!!

  Svara
 • ååååh… hade mer än gärna vunnit en dammsugare. Här hemma lever dammråttor och hundhår loppan då vår nuvarande dammsugare inte riktigt gör sitt jobb. En ny från Bosch vore mer än välkommen så den gamla kan få gå i pension 🙂

  Svara
 • -Askungen, Askungen….
  Hon arbetar, jobbar, stretar,
  putsar, diskar, tvättar och dammar.
  Varje dag är det detsamma…
  om inte hon hade haft en Bosch Free Vaccum.
  Då hade hon blivit färdig fortare och kunde
  gå på balen lite snabbare.
  Det här ovan är mitt bidrag till att vinna en ny dammsugare.

  Svara
 • Om 1 månad får vi flytta in i vårt nya hus, om 3 månader kommer efterlängtad första bebis : ) Mycket att inhandla, en ny damsugare hade varit som en skänk från ovan …lyckan är nu total men kan ju givetvis bli ännu gladare ( en bosch är mycket välkommen hem till oss ! )

  Svara
 • Precis som alla andra vill ju jag också vinna denna dammsugare. Vi har en gammal ful gul dammsugare som vi fått av mina föräldrar för säkert 10 år sen (och innan dess hade nog dem den i några år). Nästan antik alltså. När man dammsuger känns det som att man smutsar ner mer än gör rent. Men just nu tillåter inte våra plånböcker en ny dammsugare så nu hoppas jag på denna.
  Tack för en bra och underhållande blogg.// Carro

  Svara
 • Då min fru har en egen städfirma, finns det varken tid eller lust för henne att städa här hemma längre då tänkte jag att jag som hennes make kan tävla om en n y dammsugare så jag kan ta ett rejält tag här hemma och på så sätt underlätta för henne. Nu är det min tur att ge lite tillbaka till min underbara fru!

  Svara
 • Vill så gärna vinna denna dammsugare, då vi nyligen fått reda på att vår Rhodesian ridgeback är allergisk mot kvalster… Vill göra hemmet så dammfritt som möjligt!

  Svara
 • Åh en dammsugare!
  min man, som fyller år imorgon den 6:e önskar sig precis en sån (tro det eller ej) !
  det eller en Porsche 911.
  men inget av det passade precis min budget…
  håller tummarna åt honom nu!!

  Svara
 • Jag är så trött på min nuvarande damsugare. Den har ett munstycke, som varje gång jag damsuger, släpper från själva röret.Dessutom är själva motorn så dålig att det blir bättre om jag sopar. Så jag är i damsugar nöd kan man säga. Med tre hundar har jag verkligen behov av en bra damsugare. Och det är mycket roligare att vinna en. *L*

  Svara
 • Mina vänner säger, vardagslyx det är det som är rätt
  Men med två små prinsar och en resande man är det inte så lätt
  Läser din blogg varje dag
  Och ser nu dammsugaren med världens snyggaste slang och handtag
  Att få dansa runt med min snygging när jag skall dammsuga
  Det skulle vara vardagslyx som heter duga!
  Som resten av bloggläsarvännerna så är också min dammsugare kass
  Och snart firas här 31 med tårta och glass!
  Hoppas, hoppas jag blir ditt val
  Jag ÄLSKAR slangen a lá 50-tal!

  Svara
 • Sen den dammsugaren kom ut har det varit min dröm att äga en sån. Just nu har jag en som suger dåligt och här det ett evigt springande ut och in med tonårspojkar och deras kompisar. Jag får hoppas jag har tur annars får jag fortsätta drömma om en Bosch som lätt suger upp hundhår sand och damm. Soliga hälsningar från Piteå

  Svara
 • Skulle gärna slippa önska mig en i födelsedagspresent! Den vi har är hopplös, sugdelen lossnar så fort man ska dammsuga mattor… Ha det bra!

  Svara
 • ”Med världens bästa räckvidd går städningen som en dans”. Detta står i reklamen angående dammsugaren, låter som ljuvlig musik i mina öron.
  360 kvadrat
  3 barn (7-11 år)
  1 hund
  1 katt
  Jobbar heltid, har inte prioriterat städning, men VILL!!!!!!!
  Har nu en dammsugare ärvd av svärmor som tyvärr avled i januari förra året. Fungerar ej så bra. Min dotter fyllde 7 år igår och jag sopade hela huset. Det går bra det med men det skulle underlätta så mycket att ha en riktigt bra dammsugare!
  Drömmer om att städningen ska gå som en dans, vilket ej är verklighet för tillfället!!!!!!

  Svara
 • Jag vill vinna
  och se dammtussarna försvinna.
  Dammsugaren från Bosch verkar riktigt bra,
  den vill jag verkligen ha.
  Snälla Bloggfamiljen låt mig vinna,
  då blir jag en glad kvinna.

  Svara
 • Jag och min älskade pojkvän ska flytta till Sthlm om tre veckor. Hemma hos oss är det han som dammsuger eftersom jag har problem med ryggen. Han är en ängel och han förtjänar det allra bästa…därför önskar jag att just vi vinner den fina dammsugaren så att vi kan slänga ut den orangea, svårdragna klumpen som vi har idag. All kärlek!

  Svara
 • Åhh jag önskar nig en ny.
  min käre man har ”lyckats” att bränna lite på våra när han gjort rent kaminen.
  så vi köpte ny och jomen visst, på den med!
  så vi är i stort behov av en ny då vi har två illaluktande andra i …

  Svara
 • …i garaget, skulle det ju stå.

  Svara
 • Hej.
  Min dammsugare gick sönder i dagarna, och som student går pengarna främst till busskort och kurslitteratur, i stället för saker som verkligen behövs. Dessutom fyller jag år idag, men ”hann inte” önska mig någon dammsugare, som för övrigt inte kändes som det roligaste att önska sig. Take care!

  Svara
 • Dammsugning är min passion och dammråttorna får ta pension.Jag ”nöter” dammsugare på längden och tvären och skulle gärna få chansen på denna ”makapären” Dammsugning hos oss i vått och torrt och skulle gärna önska denna föll på min lott!

  Svara
 • -Ärvde Pappas alldeles ”nya”, oupp-packade, röda dammsugare när han flyttade till äldreboendet.
  Kruxet är att den hade legat nerpackade i sin låda i många långa år och är knappast av senaste modellen, vilket gör att det knappt går att hitta dammsugarpåsar till den, dessutom är det svårt att komma in under möbler med den.
  Jag som var såå GLAD över en alldeles ”Ny” dammsugare (-:
  Jagar nu dammråttor framlockade av solljuset med en ”råttfångare” som har ett
  ”bäst-före-datum” som gått ut för längesen.
  Min lägenhet skriker efter en NY Dammsugare! Och hoppas på bättre sug denna gången. 😉

  Svara
 • Våran gamla dammsugare som min sambo haft sen han flyttade hemifrån gav upp när jag dammsög sist så en ny, fräsch, dammsugare med BRA sugeffekt vore rena rama drömmen!
  //Mariah

  Svara