Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

15:49 | juni 3, 2010

Inte en lugn stund

Hej fina. Sorry att jag inte har skrivit till dig tidigare idag, men jag har inte haft en lugn stund.
Har bl a haft utvecklingssamtal med Mios fröken och förberett inför pojkarnas skolavslutning som är imorgon. Jag ska baka jordgubbstårta. Tror du den blir ätbar 😉
Idag håller jag och Peter i en klassdag för Williams klass. Så jag har släpat matkassar med korv, bröd, chips mm till över 50 personer. Vi ska mötas nu klockan fyra på fotbollsplanen, grilla och umgås. Det blir alla klasskompisar, syskon och föräldrar.
Liv lider i värmen och har dessutom blivit förkyld, stackars älsklingen.
Inte lätt att berätta hur man mår när man inte kan prata, så lättast är att gråta, gnälla och matvägra. Känner mig så maktlös och får ont i hjärtat.
Vi hörs ikväll 🙂
Puss och kram.


5 kommentarer5 kommentarer om “Inte en lugn stund”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Stackars lilla Liv.Spännande med skolavslutning.Här nere i Skåne är det inte skolavslutning förrän nästa Fredag.Klart tårtan blir god Hannah,det fixar du.Hoppas ni får det riktigt kul i kväll.Stor kram M.

  Svara
 • Hej!
  Måste bara fråga dig Hanna om VAR du köpt den fina Hm klänningen, den satt ju som ett smäck på dig!
  Månnga kramar till dig och din familj.

  Svara
 • Hej frunshage, Hoppas allt är väl. Den köpte jag på H&M i Arlandastad. Den finns nog på de flesta H&M-butikerna skulle jag tro.
  Kram kram.

  Svara
 • HEj fina Hannah!! Lät roligt men jobbigt.. Ja man kan ju alltid hoppas att de äter, haha nedå klart de kommer äta!:) Här är det inte skolavslutning förrän nästa fredag så jag har en hel vecka kvar men sista veckan är ju alltid roligast så, med hajk,vattenkrig osv.! Kram på dig och hoppas allt gick bra!

  Svara
 • gud va brun du är!! 🙂

  Svara