Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

21:37 | juni 3, 2010

Klassdag

Hej min vän. Hoppas att allt är väl. Imorgon är det fredag och det ska bli vackert väder, HÄRLIGT!
Pojkarna har skolavslutning och då passar det perfekt med sol och värme. De ska sjungas och ätas tårta ute på skolgården. Jag kan inte minnas en enda skolavslutning då jag var barn med annat än vackert väder. Åh, minns även känslan i kroppen då sommarlovet började. Tyckte om att få betyg också, betyg var det bästa jag visste 🙂
Jag har som uppgift att ordna med jordgubbstårta till imorgon. Det är tradition med massor av jordgubbstårtor på avslutningen. Har gjort botten men fortsätter med det sista imorgonbitti.
Dagen har som du redan vet gått i ett. Liv är hängig och jag börjar känna mig smårisig. Hoppas det inte bryter ut. Klassdagen var lyckad och Peters skattjakt med egengjorda kartor blev succé. Han är bra han, min älskade man! Vi grillade korv, umgicks och spelade brännboll och fotboll. 

Vi hade picknick i gräset vid vattenbrynet.

Vi hade picknick i gräset vid vattenbrynet.


Liv piggande till när Alex, Gurra och Erik gav henne uppmärksamhet. Hon hittade en fotboll som hon vägrade släppa.

Liv piggande till när Alex, Gurra och Erik gav henne uppmärksamhet. Hon hittade en fotboll som hon vägrade släppa.


William släckte törsten.

William släckte törsten.


q41
Liv ville inte kramas med mig...

Liv ville inte kramas med mig...


...inte till en början i alla fall, men med lite tvång så går allt.

...till en början i alla fall, men med lite tvång så går allt.


Nej, nu ska jag faktiskt prata och mysa med Peter, sedan bädda ner mig och titta på tv. Kanske somnar jag så fort huvudet hamnar på kudden. Känns då så nu.
Önskar dig en god natt och all kärlek.
Kram kram.


9 kommentarer9 kommentarer om “Klassdag”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Äntligen lite sommarfeeling i skåne 🙂

  Svara
 • Vda mysigt med picknick, fotboll, brännboll och massa lek 🙂
  Tänk när man hade sommarlov, det var tider de *sakna*
  Hoppas ni får en bra avslutning trots blåsten som rä idag…

  Svara
 • Hoppas det gick bra med jordgubbstårtan! 🙂

  Svara
 • härligt!

  Svara
 • Mys med klassträffar 🙂 Minns när man själv var liten. Vad underbart man tyckte det var!
  Trevlig helg!

  Svara
 • Trevligt! 🙂 På sista bilden ser det ut som om en liten livhand smugit sig ner innanför mammas linne..? Min lillebror gör iaf också så då och då.. xD? Heheh , Kraaam

  Svara
 • mysigt med picknick! skönt för pojkarna med sommarlov! kram

  Svara
 • Hej kära Hannah!
  Jag har läst din blogg ända sen Mama tiden och tycker det är väldigt kul att läsa om din vardag. Efter ha läst bloggen ett bra tag vet jag att du är en väldigt varm och god människa.
  Det är därför vill jag be dig om hjälp. Det är nämligen så att min grannes mamma/mormor 78 år och med Alzheimers försvann i onsdags 2/6 från sitt hem i Tumba, Botkyrka, och har fortfarande inte hittats. Vi försöker nå ut till så många som möjligt och jag vet att det är många som läser din blogg och jag önskar att du kunde hjälpa oss att sprida detta och möjligtvis få tips om någon har sett henne.
  Hon är ganska tunt byggd, med kort, grått hår med lockar. Hon hade ett par SVARTA långbyxor och en grå tunn tröja, med ev en blus under. hon ska ha sets vid 18tiden torsdagen den 3/6 vid Ugglevägen i Tumba. Hon ska då ha saknat ena skon. Hon bryter lite på gammelnorska, som ibland kan uppfattas som tyska.
  Det finns mer info på facebook gruppen FÖRSVUNNEN MORMOR/MAMMA/FRU!!
  RING POLISEN MED INFO PÅ 0811414 OCH HÄNVISA TILL FÖSVINNANDET AV KAREN-MARGRETHE HOLMSTRÖM
  Det är hennes tredje natt ute nu så jag skulle vara dig väldigt tacksam om du kunde hjälpa oss med detta.
  Varma kramar Katrin från Tumba.

  Svara
 • Hej Hannah!
  Vi hittade henne vid liv i lördags kväll ute i skogen efter fyra dygn. Så du behöver inte skriva något.
  Jag antar att du inte har hunnit sett detta då du inte haft tid eller orka att läsa igenom kommentarerna när du varit sjuk och haft mycket med skolavslutning och annat.
  Men vill tacka dig ändå då jag tror du hade tagit upp detta.
  Kram Katrin från Tumba.

  Svara