Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:12 | juni 7, 2010

Middag på tu man hand

Hej min vän. Hoppas att din vecka har börjat på bästa sätt.
Nu ska jag och Peter iväg på romantisk middag inne i stan, bara vi två 🙂
Hörs ikväll.
Puss och kram.


10 kommentarer10 kommentarer om “Middag på tu man hand”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Naw, va mysigt 😉
  ha det så trevligt!
  Kram Lommo

  Svara
 • Åh vad glad jag blir! Ha det så fint och njut av varandras sällskap 🙂
  Kraaaaaam

  Svara
 • Underbart,det är ni verkligen värda.Viktigt med vuxentid.Strunta nu i kameror och bloggar i kväll och njut av varandra.Puss o Kram.

  Svara
 • Hej Hannah!
  Efter att Jag såg Dig och Din Mamma på Förkväll så undrar Jag lite om Hennes Bok.
  Vad heter den och Vad handlar den om?
  När kom den ut? Vad kostar den? Var kan man köpa den?
  Skulle Du kunna lägga in en bild på den och lite info, förslagsvis framsida, baksida med text, förordet som Du och Magdalena har skrivit, innehållsförteckning eller ett litet smakprov ur boken… Alternativt en länk där det går att läsa om boken.
  Mvh Christina

  Svara
 • Mmmmm, vad mysigt det låter 🙂 Hoppas ni kommer äta något riktigt gott. Kram

  Svara
 • Hej Hanna!
  Hopas ni får en trevlig kväll tillsammans.
  Har en fråga till dig och det är hur många slingor du sätter in i ditt hår?
  Jag har satt in hårförlängning men tycker att det känns lite tunt så jag ska nog sätta in fler.
  Kram Katja

  Svara
 • Vad härligt! ha en riktigt trevlig kväll nu!! jag och min man ska ha ”egen tid” med varandra nästa vecka, längtar redan. Kram

  Svara
 • Hej 🙂
  Jag har en fråga … vi är ett gäng mammor som träffas o pratar o diskuterar / mailar(just nu ang att välja kön på sitt barn som en mamma vill göra..).
  Använde ni någon form av metod för att få Liv? Detta är ett mer acceptabelt ämmne att diskutera i USA än här…. här anses det vara ”fel” att bepröva olika metoder för att få just det kön man önskar. Jag har genom FB-mail kontakt med en mamma till 3 pojkar i USA, nu vill hon ha en flicka… hon frågade hur vi har det i sverige, o här har vi ju (pga etiska skäl) inte urval av kön på foster – MEN det finns ju metoder (samma som i USA) man kan ”köra på” hemma…
  Jag har själv en pojke, o nu när vi pratar om ett syskon spelar mig det verklgien ingen roll vilket kön- jag vill bara ha en bebis.. men jag kan tänka om man har 3pojkar att man kanske vill ha en tjej… eller som ni i er familj (som du skrivit om) att ni har flera pojkar, då kul när det kom en liten tjej (hade varit lika älskad som pojke såklart).
  Så jag tänkte eftersom det är så många mammor som läser din blogg om du kunde ta upp detta med metoder, så man kan läsa i kommentarerna o diskutera med varandra kring detta. Det är ett hett ämmne i USA, där träffas mammor o diskuterar o ger varandra råd o rön…. 🙂
  Mvh: nikki 🙂
  Tack för en bra blogg 🙂

  Svara
 • Sånt behöver man verkligen (tror/tycker jag).
  Hoppas ni hade en jätte mysig och romantisk kväll tillsammans 🙂

  Svara
 • Vad kul att syrran din och du är sams nu!!:=) Det är det bästa som finns när man blir sams igen! Underbart att se!
  Kram

  Svara