Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:30 | juni 8, 2010

Lunchdags

Jag och Livan sitter och äter lunch på 32 rum och kök. Snart kommer Mios pappa och lämnar pojkarna här. Längtar!
Ska hem och sätta dem i jobb i trädgården så snart vi kommer hem. Endast ett ösregn kan rädda dem från att sätta morötter 🙂
Jag äter en god lax med potatis och stuvade champinjoner och Liv äter inte bara sin mat utan också sina fingrar.
Puss och kram.


12 kommentarer12 kommentarer om “Lunchdags”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Gulligt att Mios pappa tar hand om William också! Fungerar det bra?
  //U

  Svara
 • Jag ser Mio & William framför mig i morotslandet. 😀
  Roligt att Liv gillar att lyssna på musik…smart tjej! 😉

  Svara
 • Hej Hannah! Jag är ny medlem här på blogg familjen men har följt din blogg i drygt ett halvår. Tänkte bara höra om du någon gång funderat på att video blogga mer? hade varit kul att få se eran personlighet mer om du förstår vad jag menar. Mvh M

  Svara
 • Hade en liknande lunch som du med en liten kille som åt mer på änderna än maten 😉
  (Ville är lika gammal som Liv)
  Din mat såg dock mycket godare ut än den jag åt!
  Hoppas du får en fortsatt bra dag 🙂

  Svara
 • Det ska stå HÄNDERNA!!!!!! 😉

  Svara
 • Å vad jag älskar dina fräknar!!! 😀

  Svara
 • Hej Hannah!
  32 rum och kör måste jag definitivt besöka någon gång, maten ser delikat ut och även stället! Mysigt! Hoppas att laxen smakade. Ville bara säga att jag kollat på inslaget av dig och din mamma i förkväll, vad fina ni var båda två! Härligt att få se er! 🙂
  Hoppas ni får en fin vecka!
  Kramar Emma

  Svara
 • Mm nu blev jag hungrig 🙂

  Svara
 • Med tanke på att du Hannah har lax på din tallrik så vill jag dela med mig på ett gott recept som är lätt o enkelt o göra. Man tar 200 gr färsk rökt lax eller gravad lax o hackar ner det en i Quick Chef III sen tar man 2 1/2 dl vispgrädde o heller i o vispar ihopa det tills det blir tjockt o där efter lägger det i en spritspåse eller boll. O sen tar man o spritsar ut det på en smörgås eller hårddkokta ägg eller har det på en smörgåstårta. Detta är supergott o receptet kommer ifrån tupperware som har många fina recept. Har ätit det senast idag o alla sa det smakar mera..

  Svara
 • Vad kul att syrran din och du är sams nu!!:=) Det är det bästa som finns när man blir sams igen! Underbart att se!
  Kram

  Svara
 • Hej Hanna!
  Det är så roligt att följa dej och din fina familj! Jag skickade ett paket till dej/Liv för ett tag sedan, med kläder från mitt eget barnklädesmärke. Jag har fortfarande SÅ dåligt samvete, eftersom jag tror att kläder kom vid fel årstid, i fel storlek…..? Jag vore jätte glad om du ville mejla mej din adress. Så att jag kunde skicka nåt fint till Liv att ha i sommar! (jag skickade till Maggan senast, och hon gav vidare till dej) Min mejladress är [email protected] Tack på förhand! Allt gott till dej och familjen!

  Svara
 • Söta ,gulliga Livan.

  Svara