Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

22:45 | juni 8, 2010

Plastic is fantastic

Hej min vän. Hoppas att allt är väl. Nu ska du få höra vad jag har gjort ikväll… Jag har varit på mitt livs första Tupperwareparty. Känns vuxet på något vis 🙂
Min vän och granne Ann-Charlotte var värdinna och bjöd in mig. Tänkte att jag i alla fall kunde gå dit för hennes hemgjorda rabarberpaj. Den lockade mer än plastburkar. Som du vet är jag en säljares dröm och gick därifrån med en order på riskokare, bunkar, skålar och annat. Helt plötsligt var det det bästa jag varit med om och det var klart att jag, som inte ens kan baka, skulle ha croissantfördelare, bakunderlägg och annat (till Peters stora förtret. Fick lova honom att inte löpa amok, men väl på plats glömde jag det) 🙂 Med alla erbjudanden så fyndade jag enligt mig själv.
Som sagt, en säljares dröm. Skulle nog lätt kunna bli lurad att köpa sand i Sahara.

Äntligen är pojkarna hemma. de bjöd oss på en spelning i vardagsrummet. William hade lärt Mio

Äntligen är pojkarna hemma. De bjöd oss på en spelning i vardagsrummet. William hade lärt Mio att spela Smoke on the Water.


På väg genom skogen till mitt första möte med plastkungen. Skeptisk med sugen på paj.

På väg genom skogen till mitt första möte med plastkungen Tuppers grejer.


Fina Ann-Charlotte lyckades

Fina Ann-Charlotte lyckades lura in mig i Tupperware-träsket.


det var trevligt att få en pratstund med granntjejerna efter demonstrationen av plastgrejer.

Det var trevligt att få en pratstund med granntjejerna.


Rabarberpaj. Gött!

Rabarberpaj. Gött!


Livan sover och pojkarna är på god väg. De har sin kompis Alex här som ska sova över så de fick dispens på ”gå-och-lägga-sig-tiden”. Det börjar bli tyst från tv-rummet och allt jag hör är ”Håkan Bråkan” så de sover nog.
Må gott kära Du och var rädd om dig.
Puss och kram.


23 kommentarer23 kommentarer om “Plastic is fantastic”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vilken skön bild på dina söner. Du är också för skön, Hannah! Shoppingådran i dig slog till igen, alltså. 😀 Stackars stackars Peter. Först Ullared och nu Tupperware. Han skickar dig nog till rehab snart 😉
  Rabarberpajsbilden framkallade salivutsöndring i min mun., så nu ska jag gå och lägga mig!
  Sov gott kära vän och puss & kram tillbaks!

  Svara
 • Vad skoj med tupperware-party! Jag har aldrig varit på ett men skulle gärna gå =)
  Om du har lust att visa vad du köpt sen när det har kommit så skulle jag bli jätteglad! Vore kul att se!
  Kram från Sara
  Ps. Salivutsöndring, det kan man lugnt säga att bilden framkallar! =D

  Svara
 • Men Hannah! Har du inte varit på Tupperware party förut? Oj, wow!
  Men kan lova dig attd et kommer bli flera för du har verkligen gjort bra köp.
  Älskar mina burkar, har en del …*hrm*…okej massor…
  Den pajen, mums. Tänk att det e så gott med paj på sommaren.
  Sussa gott nu.
  kram

  Svara
 • Hej Hannah!
  Vet inte om Du har läst Min kommentar under inlägget ”På tu man hand”???
  Om inte – vore Jag glad om Du vill göra det.
  Jag skrev det efter att ha sett Dig och Din Mamma i ”Förkväll” – Det är några frågor om Hennes Bok!
  Varma Hälsningar 🙂 från Tina i Skåne.

  Svara
 • Det ser mysigt ut, som en Desperate Housewives-aktivitet ungefär. En sån grej som sedan mest kanske blir en ursäkt för att träffas, dricka lite vin och skvallra. 🙂 Kul att du fick med dig alla de där fantastiska sakerna hem också! 😉 Vem kan känna sig komplett utan en croissantfördelare, egentligen??

  Svara
 • Hmmm jag var på en del partyn tidigare om åren och gick på allt detta om deras förträfflighet, vill inte grusa någons glädje men idag är deras kvalitet riktigt dålig jämfört med andras produkter idag(annat förr när de kom) och jag ångrar mig rejält att ha slängt bort många tusenlappar på fula burkar som fyller mina köksskåp…hmmm Det är säljaren som skapar köplustan men tyvärr är det en hel del tomma ord. Så nu är det inga partyn mer för min del, vill inte ”trilla dit” igen 😉
  Söta pojkar du har, kul med gemensamma intressen 🙂

  Svara
 • Nu får jag faktiskt gå in o försvara Tupperware för deras kvalitet är inte sämre än innan utan har blivit mycket bättre. Det finns inget företag som testar sina produkter så mycket som Tupperware gör o sen har dom inte den farliga plasten i sina produkter som billiga märken har. Om det skulle vara som du säger varför säljer då tupperware så bra som det gör o jag får faktiskt glädja mig med att vi i skåne sålde allra bäst tupperware i hela tuppperwarenordic. Skriv gärna till mig så skall jag förklara. Har sålt Tupperware i åtta år o det är tredje gången som jag är inne o säljer..

  Svara
 • ….ps…gillar dock min Quick Chep och mini chef 😉 Men de finns ju iof billigare på andra ställen 😉

  Svara
 • Men hur länge håller dom egentligen. Hade en gäst på demo som hade köpt sin på marknaden ifjor den var sönder alla redan efter par användningar o dom kunde inte lämna tillbaka den. Tupperware har en garanti som säljer på materialfel o fabrikationsfel då man får lämna tillbaka produkten för kontroll o är det något av dom fel får man en ny vara. Det får du inte ute i handlen.

  Svara
 • Quick Chef ska det stå ..:)
  Ha en bra dag allihopa!

  Svara
 • Hannah den skål du står o håller i handen får man inte sälja nu för det är fjorårets färg.
  Du har en försäljare på din blogg som dessutom har skickat katalog o allt till dig så handlar du utav en annan…Du frågade mig även i Malmö om du kunde handla utav mig o om jag kunde skicka det till dig o jag svarade jag. Detta känns som ett hån mot mig.. Så tack för tiden på bloggfamiljen nu skall jag inte svara mer här inne. Jag skriver detta rakt ut vill du ta bort inlägget får du göra det…

  Svara
 • Pia-Lena. För två dagar sedan svarade jag på ditt mail och tackade för att du bjöd in mig till ditt party men att jag dessvärre inte skulle åka ner till Skåne den närmsta tiden. Jag skrev även att min granne och vän skulle ha ett party som jag skulle gå på. Om jag går tvärs över gatan och träffar vänner så ser jag inte vad hånet mot dig skulle vara. Jätte ledsen om du känner så men jag måste kunna umgås med vänner och köpa några skålar utan att utmålas som en person som hånar dig. Jag vill kunna känna och klämma när jag köper något så jag tycker faktiskt inte din kommentar känns helt rättvis.
  Kram Hannah

  Svara
 • Självklart har du väl din fulla frihet att handla av precis vem du vill, sjukt vore det väl annars? :O

  Svara
 • Pia-Lena hoppas du skämtar 😀

  Svara
 • Hej Hannah!
  Jag har kommit på mig flera gånger att jag skulle vilja trycka på en ”gilla” knapp när jag läser era inlägg. Ibland orkar man inte kommentera och då hade det varit perfekt att bara trycka på en knapp för att visa att jag tycker om inlägget.
  PS! Jag är som du när det gäller säljare.. Tupperware finns i massor i mina skåpar och visst – de är bra!! Men man behöver inte allt som finns i alla färger och hur mycket som helst 😉
  Kram på dig.

  Svara
 • Hade nyss själv ett eget tupperware-party och gick bananas på att köpa 😉 Det ÄR riktigt bra grejer. Microkannan som jag hade sen innan använder jag varje dag tex. Sen är det skönt att veta att platsburkarna och annat är giftfria. Kommer definitivt både ha fler egna, och gå på fler! 🙂

  Svara
 • Hej fina Hannah.Kul med party.Det är väldigt många år sen som jag var på ett.Tycker bara det är så dyrt.Känns som det finns roligare grejor att lägga pengarna på.Fina bild på killarna,dom är ju bara för söta.Stor kram.M.

  Svara
 • Ja det är helt sjukt vad man rycks med! Man betalar alldeles för dyrt för grejer man inte visste innan att man måste ha men som på träffen känns helt självklara! 😀 Men visst är det bra grejer så förhoppningsvis ångrar du inget köp när du väl får hem det.
  Kram

  Svara
 • Hej Hannah!
  Nu måste jag fråga…Har du dragit någon vinnare i dammsugartävlingen. Jag hittar inte det isåfall…
  Hälsningar Lena S

  Svara
 • Jag trodde Tupperware var av bästa kvalitet men efter att ha pratat med en ingenjör som forkar just på plast så fick jag veta att de använder precis samma sorts plast som billiga produkter i varuhusen och deras sk forskning saknar helt kvalitativ grund. Snygga är en sak men som sagt, samma kvalitet hittar man på fler ställen 😉 Har själv gjort av med en halv förmögenhet på detta byttor efter att ha köpt dessa säljares ord med hull och hår 🙂

  Svara
 • savartsjuka kanske från pia-lenas sida…
  hon kanske vill skryta me att hon har sålt till dig hannah 😉 sorry kunde inte låta bli…
  vf hålla på å köpa dyrt för av tupperware när du kan handla billigare på ikea för…
  å även om skåne har sålt mest så va spelar de för nån roll.. ikea har lika bra saker..
  för min del säger ja nej tack till tupperware.. finns roligare saker att lägga dom pengarna på 🙂

  Svara
 • oj, mycket tupperware! tillhör också dom som hellre lägger pengar på annat…..
  hoppas också att pia-lena skojar!
  härlig bild på pojkarna, skulle vara roligt o ha ljud till bilden….smoke on the water…
  kram o god natt

  Svara
 • Ibland undrar man om man läser rätt… :S

  Svara