Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:31 | juni 11, 2010

Regn och skratt

Hej min vän. Hoppas att din fredag har börjat bra. Det regnar här i Sigtuna men det gör inte så mycket tycker jag. Då kan jag och William gå på bio med gott samvete, som vi har tänkt att göra idag.
Gillar de stunder då jag kan vara själv med ett av barnen. Känner att det verkligen behövs. Har inte samma ork och tålamod när det är tre stycken som ropar ”mamma, mamma, mamma!” varannan sekund 🙂
Igår var jag så trött när jag kom hem så jag bojkottade datorn helt. Till min glädje gjorde Peter också det när han kom hem från jobbet. Vi åt middag i lugn och ro och gick och la oss i en hygglig tid istället.
Var inne i stan igår och åt lunch med min fina vän Lenita. Tyvärr så går det alltid så lång tid mellan de gånger vi ses, men det blir ju så när man har familj och bor på olika sidor av stan. Det hinns inte alltid med. Än så länge har jag inte fått så många nya vänner här i Sigtuna. Det är inte så lätt tycker jag. Är inte den mest sociala människan i världen och har svårt att söka kontakt med folk. Skönt när man var barn och bara plingade på något annat barns dörr och frågade om vi kunde leka 🙂 
Idag har jag ont i armen efter fästingsprutan, men det är skönt att vi har tagit den sista nu för ett par år fram över.

Liv börjar få längre hår och kan ha små tofsar. Gulligt!

Liv börjar få längre hår och kan ha små råttsvansar till tofsar. Gulligt!


Liv har börjat stå själv mer och mer men gillar ändå bäst att krypa.

Hon har börjat stå själv mer och mer men gillar fortfarande ändå bäst att krypa.


Vi åt lunch på Scandic Park och pojkarna fick en Coca Cola i muta mot att passa Liv när vi drack kaffe :-)

Vi åt lunch på Scandic Park och pojkarna fick en Coca Cola i muta mot att passa Liv när jag och Lenita drack kaffe 🙂


Jag väntar lite med att vaccinera Liv eftersom hon ahr varit lite förkyld. Vill inte påfresta hennes lilla kropp, för av vaccinet får man influensaliknande symtom.

Jag väntar lite med att vaccinera Liv eftersom hon har varit förkyld. Vill inte påfresta hennes lilla kropp, för av vaccinet får man influensaliknande symptom.


Pojkarna var tuffa. Vi skrattar alltid när vi får sprutor för då gör det inte lika ont. Så istället för "Aj" hördes det nog skratt från vårt behandlingsrum.

Pojkarna var tuffa. Vi skrattar alltid när vi får sprutor för då gör det inte lika ont. Så istället för "Aj" hördes det ett skratt från vårt behandlingsrum.


Vi hörs om en stund.
Du är värdefull!
All kärlek.


18 kommentarer18 kommentarer om “Regn och skratt”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Liv i sina små tofsar 😀 😀 det var det gulligaste jag sett på länge…
  Sitter på jobbet och tittar ut över ett regntungt Göteborg. Man blir så trött när det är sånt här väder flera dagar i rad. Hade gärna stannat kvar i sängen i morse…men när man väl stigit upp känns det lättare.
  Ha en mysig biodag med William, Hannah. 🙂
  Många kramar

  Svara
 • Men vad söt lilla Liv var i sin nya frisyr 🙂 Det var mycket lättare när man var barn och skulle leka, nu kan man ju inte fråga vem som helst om man ska ”leka” jag är hemma med mina lilla och alla jobbar på dagarna och i bland kan det bli lite ensamt. Har tänkt att gå till öf men har inte riktigt vågat att gå själv. Hoppas du och William får en mysig dag, i morgon ska jag och min stora kille ha en egen dag 🙂 jag bor i Uppsala och här regnar det också så nu ska jag ta en kaffe och mysa lite i soffan innan lill tjejen vaknar. Kram fina du

  Svara
 • Hej
  Flyttade till nytt område för 2 år sedan och eftersom man har barn i olika åldrar så lär man känna sina grannar genom barnen!
  Ha en trevlig helg!
  //U

  Svara
 • Kära nån vad stor Liv är, står för sig själv minsann ;)! Min fredag har inte alls börjat bra, har haft matförgiftning precis hela natten och inte sovit en blund. Eftersom jag är rätt så höggravid nu har det varit en ansträngande natt minst sagt. Sambon är tack och lov hemma idag och vårdar mig :), ”vård av sjuk sambo”… hehe. Tack och lov är jag på bättringsvägen nu. Ska äta lunch och se på reprisen av Beverly Hills, så det går åt rätt håll i alla fall. KRAM

  Svara
 • håller med, Liv ser så lång ut när hons tår där i sina jeanstights, sååå söt :D!!
  Önskar er en fortsatt trevlig fredag.
  Kram från ett regnigt Malmö!

  Svara
 • Här regnar det också! Har gjort sedan inatt. Trist för alla studenter i stan som går ut idag.
  Ang att få vara ensam med bara ett barn så känner jag igen mig precis. Har dottern hos mormor och morfar på deras begäran (förfrågan) i två dagar nu. Jättehärligt att kunna ge Jonathan odelad uppmärksamhet!
  Kram

  Svara
 • Hej Hannah Jag förstår precis hur du menar med vänner. Jag står i begrepp med samboskap och umgängeskretsen ändras då man ändrar något i livet. Även om de närmsta finns kvar så blir det ett annan umgängesform. Du får hojta så bjuder jag på en kopp kaffe: Jag bor väligt nära. 🙂
  Ha en fin dag.
  Kram

  Svara
 • Hej hej Hannah! Vad du är lik din syster på denna bilden! 🙂 Känner också igen mig att det är svårt o träffa nya vänner nu när man är gammal 😉 man får attackera grannarna, det har jag gjort, bott på nya stället i 6 månader, och det är bra tips o låta barnen lead the way! Ha en underbar fredag!

  Svara
 • Stora tjejen 🙂 Och då menar jag Liv 😛

  Svara
 • Hej Hannah!
  Vi har bott nära er nu i 2 månader och jag känner precis som dig. Det är inte lika lätt nu längre som vuxen att hitta nya ”vänner”. Oftast umgås man med dom som man redan känner (och bor längre ifrån en) fast det blir sällan. Maila gärna så kan vi hitta på något tillsammans en dag! Hoppas att du har mailadressen annars får du säga till 🙂
  KRAM Mirva

  Svara
 • Hej fina du.Liv hon är ju sötare än sötast i sina små tofsar.Så söta skor hon har.Här i Skåne regnar det också.Nästa vecka ska det tydligen bli bättre väder både här och uppe hos dig.Det ser vi fram emot.Jag tycker det är så mysigt när du gör saker med ett barn i taget.Jag brukar också göra så med mina barnbarn,och det är otroligt uppskattat att få lov att ha Farmor för sig själv en hel dag.Hoppas ni får en underbar Fredag med mycket mys.Kram vännen.

  Svara
 • Förresten Hannah.Ska vi leka?

  Svara
 • Men vilka underbart söta tofsar!!! Det var det sötaste jag har sett!
  Hoppas ni får en skön helg!
  här är adressen till min blogg:
  http://annalundberg.org

  Svara
 • Hej! Då var man tillbaka i sverige efter 2 ljuvliga veckor i 30 gradig värme och sol!Inget kul väder att komma hem till, fick sätta på värmen i bilen från landvetter inatt då vi landat…burr.Nu ska jag läsa ifatt mig här, så mysigt. Ha en fin kväll!
  kram

  Svara
 • city, välkommen hem/tillbaka!

  Svara
 • Välkommen hem.Jag har saknat dig och dina inlägg.Hoppas ni haft en underbar semester.Kram.

  Svara
 • hannah, hoppas du o william har haft det roligt med biobesök o eu-tid. förstår precis hur du känner dig, jag är inte heller den mest sociala människan i världen, söker inte kontakt hur som helst, är mer avvaktande, blyg……har ej många vänner, dom är få men kära…..jösses så söt liv är i sina tofsar!! stora tjejen!!
  må så gott! kram

  Svara
 • Hej! Äntligen har jag tid att kommentera här igen. Läser ofta men hinner aldrig skriva nåt.
  Vår lilla, som ju är född 29/4 -09, går inte heller än. Hon tar sig fram på rumpan och är helnöjd med det.
  Måste bara fråga vilken foundation du har på bilden på dig och Liv? Jag har ganska mkt pigmentfäckar i fejset och använder I.D Bare Minerals. Funkar på de flesta ställe i ansiktet men inte i pannan tyvärr.
  Må så gott. Varm kram

  Svara