Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

23:33 | juni 12, 2010

VM tog min man

God kväll min vän, eller kanske god morgon 🙂 Än en gång sitter jag sent på kvällen och skriver, men det blir lätt så när man har barn som ska lägga sig och en man som man gärna vill umgås med då de sover. Nu har Liv lyckats vända på sitt dygn också och sover till halv elva på morgnarna. Det är underbart, men inte lika underbart att hon inte vill somna förrän halv elva på kvällarna!
Har haft en hemmadag utan att göra allt för många kraftansträngningar. Blev slagen av Peter och Mio i spelet BUZZ, trots att Mio bara chansade på alla frågor 🙂 

Liv skrattar åt Mio så hon kissar på sig (något måste man ju ärva från mamma). Vilket hjärtligt asgarv :-)

Liv skrattar åt Mio så hon kissar på sig (något måste man ju ärva från mamma). Vilket hjärtligt asgarv 🙂


Pga det tråkiga vädret ville ingen av oss gå ut. Liv och Mio fördrev tiden med att kasta badboll i vardagsrummet...

Pga det tråkiga vädret ville ingen av oss gå ut. Liv och Mio fördrev tiden med att kasta badboll i vardagsrummet...


...sedan kurade vi ihop oss i soffan och tittade på "Prinsessan och grodan".

...sedan kurade vi ihop oss i soffan och tittade på "Prinsessan och grodan".


Mio är lika ointresserad som jag av fotbolls WM. Får nog räkna med att inte kunna få någon kontakt med Peter de närmsta veckorna. Hade Sverige varit med så hade jag tyckt att det var rätt spännande men nu känner jag ren avsky trots att det precis börjat.

Mio är lika ointresserad som jag av fotbolls VM. Får nog räkna med att inte kunna få någon kontakt med Peter de närmsta veckorna. Hade Sverige varit med så hade jag tyckt att det var rätt spännande men nu känner jag ren avsky trots att det precis börjat.


Bestämde oss för att skjuta på vår middag på stan. Ska man ändå ta sig tiden att ordna barnvakt, och lägga pengar på middag, taxi mm så kan det gott vara vackert väder så vi kan sitta ute. Vi spar vår kväll helt enkelt 🙂
Den som väntar på något gott…
Nu när barnen sover så får vi ta en minidejt mitt i natten. Har lika mysigt med Peter var vi än är. Klyschigt kanske, men sant.
Imorgon ska jag ha en tävling som kan ge dig vackert hår och naglar. Håll utkik!
Må gott min vän.
All kärlek.


12 kommentarer12 kommentarer om “VM tog min man”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Ha en härlig minidejt 😉 söt Liv var i sitt hårband! Sov gott och roligt med tävling i morgon 🙂 Kram och ta han dom dig!

  Svara
 • Önskar er också en mysig minidejt.Kram på dig Hannah.

  Svara
 • härlig bild på skrattande liv! ha en härlig minidejt. kram o god natt.

  Svara
 • Åh, vilka söta bilder. Liv ser ut som en liten fluffig sockerbakelse. Ja, VM verkar få större delen av befolkningen att gå in i någon slags masspsykos. Visste inte ens att Sverige inte är med, så pass insatt är jag 😀
  Nattkram!

  Svara
 • Mysigt med minidejt hemma i detta blää väder. Känner sig riktig deppig nu när man kommer hem till detta gråa…suck! får försöka rycka upp mig och snart packa upp det sista..hihihi, tar några dagar..!kram och natti

  Svara
 • Skönt att jag inte är den enda som känner mig lite låg i det här vädret…

  Svara
 • samma här 🙁 känner mig inte alls på humör!

  Svara
 • Hej Vacker!
  VM tog min man också,det är nog så för många många fruar i en måndad framåt, ha ha ha!
  Vilken underbar bild på Liv! Så himla söt i hårband 🙂
  kram lommo

  Svara
 • VM tog min också.Bläää.

  Svara
 • Ha ha ha :D…..

  Svara
 • Samma här, en månad framåt så är det visst tre matcher per dag på tv 🙁

  Svara
 • Hej Vackra!
  Jag har kommit fram till att vi har samma/lika kamera, Men hur gör du för att få sådanr vackert ljus på dina bilder, tänker på det kortet på dig själv??????
  Tror du att jag kan få ett svar???!!!
  Kraaaaam

  Svara