Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

22:24 | juni 16, 2010

En blekt brunetts blekta bryn

Hej igen. Nu har Liv somnat och jag kan i lugn och ro sätta mig vid datorn. Pojkarna och kompisen Alex som ska sova över är i och för sig vakna men de sköter sig själva. Just nu håller de på att skriva en låt som de ska uppträda med för oss på Midsommarafton.

Igår när jag satt hos frisören så var barnen på Naturhistoriska Museumet.

Igår när jag satt hos frisören så var barnen på Naturhistoriska Museet.


Livan tyckte nog att det var kul att se sin första dinosaurie.

Livan tyckte nog att det var kul att se sin första dinosaurie.


Dagen har som sagt varit riktigt rolig. Skönt att fota på hemmaplan. Ingen stress in till stan, utan barnen har kunnat leka som vanligt, varit ute och cyklat mm och allt  har varit så mycket enklare. Allt har varit kanon. Tjejerna som jag jobbat med har jag sedan tidigare gjort saker tillsammans med. Bl a ”Gravidbibeln” när jag väntade Liv och det var även samma fotograf som tog bilderna på Liv i Loppi.se-kläderna i senaste MAMA-numret. Ett toppengäng av underbara tjejer. Tack, Linda, Linda, Louise och Patricia!
Linda är en fantastiskt make Up-artist. Här står hon och blandar min blekning till ögonbrynen.

Linda är en fantastiskt make up-artist. Här står hon och blandar min blekning till ögonbrynen.


Jag fick frågan om jag kunde tänka mig att bleka mina ögonbryn till plåtningen. Till den typen av bilder, lite snyggt 70-tals hippiestil, så skulle det passa perfekt. Ja visst, tänkte jag. Det har jag aldrig provat och det är faktiskt bara att färga tillbaka dem.
Blekta blev de….
Här är jag inkletad i blekmedel.

Här är jag inkletad i blekmedel.


Vad saknas? Svar: Mina ögonbryn.

Vad saknas? Svar: Mina ögonbryn.


Tyckte det var rätt coolt. Det var bara ovant att ha så ljusa. Tidningen kommer ut i september och då får du se hur allt blev. Livan var en riktig toppmodell, hon älskar att bli fotograferad.
Stylisterna Louise och Patricia packar upp alla snygga kläder.

Stylisterna Louise och Patricia packar upp alla snygga kläder.


När Liv sov middag blev jag ompysslad av Linda som målade mina naglar och sminkade mig.

När Liv sov middag blev jag ompysslad av Linda som målade mina naglar och sminkade mig.


Louise förbarmade sig och spelade fotboll med pojkarna som tjatade om att ha fotbollsmatch med oss alla. Louise spelade fotboll med pojkarna.
Fruktpaus.

Fruktstund.


Liv kröp runt bland alla kläder och försökte få upp locket till sin solkräm. Tur att hon inte lyckades.

Liv kröp runt bland alla kläder och försökte få upp locket till sin solkräm. Tur att hon inte lyckades.


Godhjärtade William hjälpte till och smorde in Livis med solskyddskräm.

Godhjärtade William hjälpte till och smorde in Livis med solskyddskräm.


Fotograf Linda tog några bilder behind the scenes när jag matade Liv.

Fotograf Linda tog några bilder behind the scenes när jag matade Liv.


Patricia kom på den briljanta idén att ställa fram snygga skor och smycken till Liv när hon åt. På så sätt åt hon hur mycket som helst... så länge hon fick greja med örhängen, halsband och tugga på en dyr sko. Det är min tjej :-)

Patricia kom på den briljanta idén att ställa fram snygga skor och smycken till Liv när hon åt. På så sätt åt hon hur mycket som helst... så länge hon fick greja med örhängen, halsband och tugga på en sko. Det är min tjej 🙂


Louise, Linda och Patricia går igenom några av bilderna.

Louise, Linda och Patricia går igenom några av bilderna.


Ta daa, nu är jag som vanligt igen.

Ta daa, nu är jag som vanligt igen. Nästan i alla fall. De är lite för mörka men det försvinner snart.


efter middagen lekte Alex, William och Mio med Liv så hon tjöt av skratt. De snurrade runt henne i sittsäcken så hon vinglade runt som ett fyllo.

Efter middagen lekte Alex, William och Mio med Liv så hon tjöt av skratt. De snurrade runt henne i sittsäcken så hon vinglade runt som ett fyllo.


God natt min vän.
Puss och kram.


9 kommentarer9 kommentarer om “En blekt brunetts blekta bryn”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • förstår att du har haft en helt underbar o rolig dag! skönt för dig o få vara på hemmaplan, slippa flänga fram o tillbaka. härliga bilder! ha en skön fortsättning på veckan! må så gott! kram o god natt.

  Svara
 • Hej gulliga Hannah.Du gjorde mig lite rädd en stund.Du är absolut finast i mörka ögonbryn,men visst kul att testa.Det ska bli spännande att se alla bilder i mama när den kommer ut.Jag får väl småkika i den i affären.Det är väl en tidning för småbarnsföräldrar?Så söta alla barnen,man smälter ju som smör i solen.Puss o Kram och sov gott.

  Svara
 • Härlig dag!tur att du fick dina bryn tillbaka…du är så vacker!
  sov gott!
  kram

  Svara
 • Vad roligt att se din dag i bilder 🙂 ser fram emot att se alla fina bilder i MAMA när tidningen kommer 🙂 själv har jag och min sambo haft en barn fri kväll, det blev god tapas middag på restaurang och sen var vi och kollade på ett band som spelade live. En härlig dag i solen blev det 🙂 Sov gott, STOR kram

  Svara
 • Snyggt de blev me mörka nyfärgade ögonbryn… jag gillar inte när de e blekta.. har själv typ blonda fast jag är ljus brunett- jag färgar dem jämt… man ramar in ansiktet med ögonbrynen ju 🙂
  Fina bilder! 🙂

  Svara
 • Vad snygg sminkning!!! Passade dig jättebra, ska bli kul att se tidningen 🙂
  Anna E

  Svara
 • Coolt med blekta bryn, men snyggast med mörka. 🙂 Ska bli kul att se reportaget när tidningen kommer. Hannah, skulle inte du vara med i någon inredningstidning? Har jag missat den? Ni verkar ha det så läckert och stilrent hemma och jag skulle gärna se fler bilder på hur det ser ut.
  Så spännande att William och hans kompis skriver en låt!!! Vilket exklusivt midsommaruppträdande du kommer att få ta del av. Massor av somriga kramar till dig!

  Svara
 • Det ser verkligen helt sjukt ut med bleka bryn. Men passar ju high fashion som Tyra Banks brukar säga. 😀
  Kram

  Svara
 • Hej HannaH! det var ju lite coolt med ljusa ögonbryn, men du såg lite äldre ut. Skönt att du bytte tillbaka 🙂
  Kram Nele

  Svara